Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je jeste brzo rano a jelikoz jsem po akci,neni mi dobre...a to uz jsem se 2x nas...l. Blabolis debility.Vic se mi vazne psat nechce,i kdyz mam krasny slova na jazyku...
  • Moralisty nacpat do kose a vyvizt na skladku.Pak velkej buldozer, zahrnout a klidne si hnijte. Absolutne nepochopim tenhle tvuj extremismus. Reknu ti narovinu - byt pred tebou, milerad te vypnu...proc???ne za to, ze nadavas na piractvi, ale za to, ze me stavis pod cigany.Jsi moralizujici prase.Tahni si nekam,nejlip primo do E parlamentu, tam jsou stejni blbecci jako ty,tahni si mezi ty svoje cigany bojovat o existenci... Vis jak to vetsinou byva???Ti, co si hraji na nejvetsi spravnaky, byvaji doma potaji na tom uplne jinak.Od tech zas..nych policajtu co tohle pak perzekuuji, pres vsechny ostatni v tomhle retezci...jsi smesnej.... *12* *12* *12* *16* *11*
  • panpařan: ano zastavam tvoj nazor dat 500kc za games, tie ceny co ziadaju su vysoke, preto si to stiahnem zahram presvedcim sa aka je a ci ma bude bavit. Tie niekedy trapne recenzie nevnimam. Ak ma bavi tak si pockam potom ju kupim v akcii na steame, nieje zle podporit vyvojarov ja ich podporim neskor kedze si nemozem dovolit vysolit 50eur a ked uz taham tak len z overenych zdrojov.
  • V tom kolik jsem ochotnej zacvakat za hru mám jasnou hranici a ta je 500,-
    dvoj nebo skoro troj násobek,jako to u novinek bejvá beru jako špatnej fór..
    A vůbec nejde o to že bych na to neměl-vydělávám slušně.
    Na steamu občas nějakou gamesku koupim-ale většinu her který jsem v minulejch dvou/tří letech pařil mám z warezu a ještě jich spousta bude..
    Z těch odsuzujících komentů na warezáky si rozhodně nic nedělám,protože většina z nich je buď od pc analfabetů který si s instalem warez hry nevěděj rady,nebo od "expertů" který si smolenim těch mravokárnejch plků jen honěj triko
    *5*
  • ja to mam jinak: Jsem blazen v risi nemyslici hmoty a proto musim do roboty
  • predstav si to jako vydavatelstvi. Reloaded je treba Sony records a to zavirovany bude nejaka neznama noname znacka, kterou neznas. Release- slovni vydavatel, vydani. Proste vydani od crackeru, kteri se sdruzuji pod "znackou" reloaded. Cely je to ale slozitejsi, protoze ti z reloaded to na verejny torrenty nedavaji, ale jen na privatni, kam 99 procent lidi nikdy neziska pristup. No ale vzdycky se najde nekdo, kdo to vytahne a prvni to doopravdy slohne :) Pak jsou diskuse, jestli si to ti z reloade preji nebo ne bla bla bla. Je jim to jedno. Jim hlavne vadi rapidsery apod, kde se z klikani na reklamu + za rychle stahovani plati a tim pak vlastne 3 strany vydelavaji tezky love. Je to nekonecna diskuze, kdy pravdu maji vsichni a nikdo.
  • Jo, to jsem si taky kolikrát říkal když jsem si koupil nějakou tu hru. Pravda někdy demo neřekne všechno a reklamace hry .... ??? No, jako nevim, třeba u steamu ? :D
    Navíc kolikrát ten kdo má originální hru je kolikrát tak omezovaný že ji stejně crackne, jindy nefunguje multitak tak jak má.

    Na warezu není nic špatneho ve finále, ti vy**dávaj s těma a ti pak zase *ymr*ávaj s těma. Navíc při koupi z internetu má jít zboží do 14 dnu vrátit ne ?
    *15*
  • Co to přesně znamená relase? a reloaded????Dekuji za vysvětlení
  • "Většina z nich má problém s ovládáním pravopisu na úrovni mateřské školy a dávají hře 0/10, I tak to ale vypadá, že mají pravdu"
  • prekvapivě tě moje použití analogie s prodejem drog navedlo na "originální" myšlenku, že sem zkuřna... podstata přispěvku ti tak zřejmě zůstane skryta... nevadí
  • Uzij si poslední eru lidstva...
    "voda je suchá, nebe rudý, noc je světlo, beznadějnej svět, nebe, nebo peklo?"
  • "...sem blázen - v říši - nemyslící hmoty a proto sem král, mechanik mezi roboty..."
  • tak já nevim v pc mám tuto verzi a asi díky comodo antiviráku sem žádnej problém vůbec neměl, ale zrovna sem to dohrál tak to asi radši smáznu
  • A on Interplay mel jenom Black Isle? Vlastnil trochu vic studii. Proto jsem chtel vedet zda mas konkretni informace, nebo jen prezentujes sve vlastni domnenky. Nemas nic, jen tu domnenku a to je proste jen hrst listi ve vetru.
  • Ja vedel proc cekat na release od RELOADED :)
  • To bude - kedze to zas urcite dostane nezasluzene velke hodnotenie - tak ako vsetky potraty od bohatych rodicov.
  • solomon.short
    zapálil jsem si a už je to dobré :D
  • solomon.short
    jejdasku, narozdil od tebe jsem libertarian. Co se mi nelibi, komentuji, ale jinak proti tem jedincum nezasahuji. Takze si klidne plakej, stejne se IRL nepotkáme, takže ti to může být fuk :)

    Rozdíl je v tom, že já hospodu nepovažuji za veřejný prostor, ale za majetek provozovatele. Ten si má právo rozhodnout, koho tam chce.
  • Možem je*at pri 450eurovej vyplate kupovat HRY ... ak budu HRY cenovo dostupnejšie pre určity region tak si ich kupovat budem , ale prečo by som ja mal davat tak isto za hru ako nejaky švajčiar , nemec , američan ???
  • To ze pojistovny vyhodnocuji rizika svych klientu neni zas az tak neobvykle. Umim si to predstavit i u komercniho zdravotniho pojisteni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit