Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JamesFaith
    " ...který namísto obsahu upravuje pouze technologii..."

    Což je přesně to, co bych od takové edice očekával. Já nestojím o žádný remake, reimagining nebo bůhvíco dalšího, ale pouze technologicky modernizovanou ale jinak starou dobrou hru, co si zahraju na novějších počítačích.

    Tohle vypadá jako typický případ recenze, kdy si recenzent vytvořil mylnou představu, co by mělo recenzované dílo nabídnout, a pak ho kritizuje za to, že se on mýlil.
  • a není to snad dobře, že tam žádné změny nedělali? To nejhorší co by se mohlo stát je, že nějaký netalentovaný diletant se bude domnívat, že "vylepší" starou klasiku. Stačí vylepšit rozlišení, trochu zlepšit UI a nechat hru jak byla. Celá tato recenze je postavena na tezi, že hra je špatná, protože nepřináší nic nového. Vzhledem k tomu, že já to spíš vítám, tak si kladu otázku, kolik bodů bych tomu dal já?
    • Drizzte, máš naprostou pravdu. Tvému příspěvku bych dal 95 procent.
  • ciselne hodnoceni u recenze me nezajima. Kazdy mame vlastni preference, co se libi jednomu, nemusi se libit jinymu. Kazdopadne dat 5/10 protoze tam neni novy obsah to je totalni nesmysl.

    Kdyz Beamdog vydali ee pro Baldur's gate, mnoho puvodnich hracu nebylo stastnych z novych pridavku. Kazdy si pral ee pro P:T BEZ novych pridavku. A Beamdog to taky rekli pred vydanim. Nebude tam nic noveho jenom predelavka do vyssiho rozliseni + drobne upravy v textech a UI.

    Ja jsem rad. Je to presne to, co jsem od toho cekal. Puvodni hra, ktera bezi na modernich strojich a ruzych platformach. A hlavne se nemusim *ebat s ruznymi mody a doufat ze to pobezi jinde nez na windowsech.

    A tak to ma byt spravne. Puvodni hraci si muzou zavpominat a novy hraci si muzou uzit puvodni hru bez problemu.

    Pro fanousky rpg povinnost. A pro ty co to nehrali a maji alespon 20 let a chteji vyzkouset neco noveho, tak se to urcite oplati koupit
    • Přesně!
  • Nový obsah? Jaký nový obsah? Do Planescape: Torment dávat nový obsah? Co je to za nesmysl? To je právě dobře, že tam není nový obsah.

    Ale to je přesně důsledek té zblblosti a posedlosti mody (viz "moderismus"), komunitou, facebookem a všemi podobnými srágorami, že pak vyjde (obsahově) prakticky dokonalá hra a v recenzích se brečí, že tam není nový obsah (který by dala dohromady parta neumětelů, co dělá remaky starých her). Jo takhle kdyby tam byla nová kampaň odehrávající se celá ve snu v břiše hnijícího křečka na 15 hodin, to by šly body hned nahoru.
    • Tvůj hate na mody je k smíchu
  • Jinak ještě jeden dotaz k recenzi. To se od teď budou všechny remastery za 5/10? Páč v těch je obecně málokdy nějakej smysluplnej novej obsah, ale do teď to nikomu moc nevadilo...
  • recenzet ... to by mel bejt tvor, kerej veci rozumi ... tohle nepsal recenzent, a je otazka jestli tvor ...

    Ale jo, du si koupit veterana ... rok vyroby to ma nekde kolem 1920 ... a pak napisu clanek, ze je sice vylestenej, ma paradni laky, je zrekonstruovanej do puvodniho stavu ... ale ty k,urvy tam nedaly palubni pocitac, nema to xenony, ledky, a neumi se to ridit samo ... takze je to vlastne nehorazna srajda....
    • Gamesczlejerk
      ........ Jako odborník na všechno...říká mi to maminka.....taky přispívám do shitpostů na games.....vystudoval jsem vysokou školu života....naprostý....souhlas....

      PRAISE GEROMON OF ROEPOD!! *5* *14*
  • xxxy
    na steame zo 170 hodnoteni je 95% pozitivnych, z tych 7 negativnych su 4 cinske kde sa stazuju ze nemaju este cinstinu v hre (bude pridana neskor), takze hraci su spokojni a to je najdolezitejsie...

    tato recenzia je mimo, fanusikovia nechceli ziaden pridavny obsah, preto tam ani nie je, a nie kazdemu sa chce riesit xy modov aby mohol staru hru hrat poriadne, radsej si zaplatim EE ediciu (navyse s povodnym autorom riesili opravu niektorych bugov), odohral som baldurs gate 1 EE, baldurs gate 2 EE, icewind dale EE a bol som spokojny, bolo to vyborne spravene a skvelo hratelne...
  • ravux
    Dodnes jsem za jeden z nejvetsich failu v hernich recenzich povazoval 60% na jiz prakticky mrtvem Bonuswebu pro Alien: Isolation s tim, ze hre bylo vytykano, ze alien nejde zabit (!!!). Demenci tohoto vyroku prekonala kritika PT:EE za to, ze nema novy obsah! OMG. Za to jsem se celou dobu modlil, aby Beamdog hlavne NIC nepridaval. Uplne by mi stacily integrovane nejlepsi mody, protoze je lepsi mit jednu hru kde je vse built-in a proste funguje, nez resit 5-7 modu a neustale problemy. O. Svaro, dej vypoved, to je nejlepsi rada, kterou ti muzu dat.
    • Suhlasim so vsetkym az s tou poslednou vetou. Ty si v zivote nikdy nic nedoje*al? Ze hned musi davat vypoved, lol.
      • ravux
        Doje*al. A dal jsem vypoved.
        • Ok ked to tvrdis ;)
  • Recenzent je s prominutim I D I O T!

    Priste to dejde nekomu kdo poslednich 20 let nehral hry se sipkama ukazujici dalsi objektiv...
    • Recenzent psal dle toho jak to vidí on. Souhlas či nesouhlas, je jen na tobě, ale není důvod se uchylovat k sprostotě.
      • Kinet1c
        je ked recenzent posudzuje hru z hladisk, ktore hra ani nemala v umyslu splnat, je to ked uz to myslim co najpriaznivejsie, tak lenive s pohladu recenzenta, ze si nedal namahu poriadne preskumat o com to je tato EE verzia hry. Ocakavat rozsireny obsah, ked to vobec nikto nemal v umyslu, je hlupe. Je vidiet, ze nehral tuto hru a ked tak len zbezne, tak ako aj povodnu. Spustil obe, porovnal, napisal. Nepozrel sa po info, cohra mala ci ma obsahovat vo vylepsenej podobe. Iba splacal par svojich myslienok, ci zelani co by hra mala obsahovat pre tuto dobu. Podla toho hodnotit hru nemalo zmysel a skor by bolo lepsie ak by tuto recenziu vobec neuverejnil. Staci si vyhladat povodne recenzie a pridat si vylepsenia a upravy na nove OS a vysledok je omnoho ziarivejsi ako toto co tu stvoril tento amater.
    • To jsou nějaké hry pro fotografy? *4*
      • Ne, jen prirozeny vyvoj jazyka.
        • Mhm. To víš, že jo. *3*
          • Proč sem stále cpeš ty svoje rádoby vtipné dotazy, dworkin? Je tu diskuze k perfektní hře, nechápu, z jakého důvodu ji stále dokola zapleveluješ nesmyslnými poznámkami.
            • Chováš se jako prasátko, nejsi ty náhodou imunolog? *4*
            • To, že tu jakýsi recenzent dá 5/10 neznamená vůbec nic, zvlášť když vytkne, že to nemá nový obsah, o který nikdo nestál. Tohle se dělalo čistě pro to, aby to fungovalo na nových systémech, a nemusel jsi trávit hodiny aby jsi to vůbec spustil. Na tom je ostatně založený celý gog. A ty dworkine okamžitě přesťan s těma pseudovtipnýma odpověďma. Fakt už je nepříjemný všude vidět ty tvoje rozčilující přitroublý kecy ...
            • Prý perfektní hra *1* 5/10 vidím v recenzi...
            • Mám tady dva příspěvky a z toho jeden je dotaz. Takže si mě evidentně s někým pleteš. Nebo --- no, budu laskavý a budu předpokládat tu první variantu. *3*
  • DwaR
    čo to autor vlastne vyčíta? ktorý "veterán" si želal do tormentu nový obsah? chcelo to hru preklopiť do komfortnejšieho stavu z hľadiska dnešnej doby a to sa aj stalo. aspoň to sa píše v recenzii.
    chvála pánu za to, že do obsahovej časti nešahali. to by som osobne nechcel ani od pôvodných autorov. je pramalá šanca, že by to dopadlo dobre a práve v tom by som sa riadil autorovou radou - neotváraj niečo, čo je ukončené a funguje.
    ale ok, je to autorov názor, má naň právo.
    trochu ľutujem tú známku, presne ako písali už iní - odradí nejedného hráča, čo je veľká škoda. zas na strane druhej, kto sa riadi podľa čísla a neprečíta si recenziu, tan by torment aj tak nedokázal odohrať ani cez prvú obrazovku.

    P.S.: tá reklama na GOG je perfektná. graficky, farebne aj veľkosťou a umiestnení. žiaden vizuálny smog, ako aktuálna reklama na switch, ktorú máte v pozadí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit