Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umiram z tebe :-D ja mam for honor i nioh takze nemluv o podpobnostech kdyz hram ocividne nerozumis...

    "Pratele z friendlistu" a bla bla proc si tahas vymysly z pr*ele? Ja hral uz uzavrenou betu
    To ze tebe nebavi mp hry neznamena ze jsou to spatne hry.

    Podobnosti ma nioh a for honor vic? Tak proc nemas i for honor a nioh jo? :-D :-D nema to podobnost absolutne zadnou

    Ja mam oboji ty jen jednu ale budes se hadat jak tatar... nioh je singleplayer hra uplne o necem jinem. For honor je zamereny na MP a take uplne o necem jinem. Neni tam podobnyho absolutne nic co se tyka herniho zanru ani gameplaye jako takoveho. Placas absolutni nesmysly. Jako pro tebe jsou hry stejne jen proto ze tam jsou stredoveke zbrane? To jako vazne ? :-D
  • kde děláš? českomoravská kolben-daněk?
  • jasná..finanční analytik :-)
  • Walldstein
    9 dní v měsíci? WTF? Můžu vědět co děláte? Já jen že já sem v práci 24 dní z měsíce a to ještě na 12h. směny :D
  • sry koukám a oprava ..84 platinum, 1060 silver, 357 gold, 3544 bronze
  • Mě se ta hra osobně líbí hodně..je to o skillu, ale bude tam hodně arogantních hovádek. Bojový režim má hodně co do sebe. A jako tvrdit po 30ti hodinách hraní, jak sem skvělý, urážet další lidi za názor atd....no..jako těším se na duel. Pracuju 9 dní v měsíci a na týhle hře si dám sakra záležet, abych se zdokonalil. PS4 - 78 platinum, 1078 gold, 3458 bronze, top 10 ve dvou hrách
  • Trošku slušného vychování pánové...

    For honor..PvP drtička s dobrou fyzikou postav a boje, řekl bych

    Nioh - je podobný spíš Dark Souls ..ale teprve hrát budu...je tam taky stupnovaná obtížnost?..profi :P *16*
  • flash789
    Nioh samozrejme mam a hraju ho, For Honor nemam a ani mit nebudu, protoze blbosti od UBI nekupuju, na to jsem prilis herne vyzraly a tudiz nepatrim do skupiny jako ty a nepotrebuju hrat kazdou hru ktera vyjde a nebo ji hodne hrajou lidi ve friend listu a maji multiplayer, protoze zaroven uz nepotrebuju ostatnim na internetu ukazovat ze ho mam nejdelsiho. Kdyby jsi mi za to stal vypsal bych ti ty podobnosti dopodrobna, ale necham to byt protoze lidi jako ty museji ke svojemu hernimu prozreni dojit prave treba diky takovymto diskuzim.
  • flash789
    Blbecku. To aby jsme zacli od podlahy. Ja to srovnaval s Division ve smeru ze to po mesici vetsina lidi prestala hrat, to ze sis z toho vydedukoval nejaky svoje sraccky je tvuj problem. A jo ta hra je zanrove podobna hre Nioh, to ze mas tamhle multak, a tamhle neco je uplne jedno. chapu ze se snazis najit misto v hernim svete a chces za kazdou cenu udivovat tim jak vse vidis jinak a jak vsemu rozumis, ale ja ti na to seru, hry hraju 30 let a vim svoje, sbohem a satecek ..chlapecku:)
  • Na gamepadu to ma take toporne ovladani.
  • XorxoxTalarius
    No nevim ... treba v Eternalech vyhrava taktika nad hrubou silou na plne care ... takze je to spis level designem
  • Morraw
    Jak se ti to povedlo, že ti ukradli účet ? Slabé heslo ?

    Tomi: U bety bylo napsáno, že nebude fungovat plná podpora.
  • Maj ted asi brutal naval vseho...
  • A nejsi sam. Ja to sice hraji na ps4 ale po uzavrene bete a diskuzi o ni na ubi foru si hodne lidi stezovalo ze pokud hrajou na pc s mysi a jde proti nim nekdo s gamepadem tak nemaj sanci.
  • ona spousta lidi by chtela kompetetivni hru s melee zbranemi, ale ve finale to nikoho moc nebavi a zjistuji, ze ,,strilecky,, jsou zabavnejsi...obyc CSko s par mapama a par zbranema dosahlo vetsich uspechu nez X dalsich jako ze propracovanejsich a hezcich her.
  • Taktak ..uz po hra i uzavrene bety jsem automaticky predobjednal gold edici.
    Ne ze by byla treba veskere budouci obsah bude pro vsechny zdarma ci za HERNI menu.. gold edici za 2700 fakt nikdo nepotrebuje a je to zbytecnost.
    Me ale dostalo jak neskutecne vyvazena ta hra je uz takhle od startu a potesilo me to natolik ze proste kupuji gold edici jen proto abych podporil vyvojare vetsi castkou. Odvedli fantastickou praci. Single sice asi bude stat za houby -coz se asi odrazi i na recenzich(coz je chyba vyvojaru protoze se nam porad smazi namluvit ze single bude neco "extra") ..ale kdo to kupuje kvuli singlu ze..? Posledni takovy nadseni ze skvele odvedene prace u hry ktera me tim dostala do kolen jsem zazil u witchera 3, last of us a tak nejak me prekvapil i nioh.
    Nez nekdo bude namitat u witchera ze byl plnej bugu...no ja mel to stesti ze jsem narazil jen na dva...ale spis mi jde o to ze ten svet a vedlejsi questy byly kolikrat zabavejsi jak celej hlavni pribeh a ne takova ta klasika skyrimu, falloutu atd kde se questy stale opakuji s 0 potencialem a pribehem.
  • Ja zas pochybuju o tve inteligenci.... ty jsi tu hru ani nehral... a srovnavas to s division coz je kompletne mimo misu stejne jako tve srovnani s nioh.
    Cemu jsi nerozumel na tom ze behem uzavrene a otevrene bety nahral celkem kolem 70 hodin? A to jen za 2 charaktery z 12 celkovych +kazde 3mesice budou pridavani nove postavy.

    Cemu nerozumis na tom ze for honor jde ve smeru rainbow six siege(ne division) kterej rok a pul od vydani slavi stale uspech? Je to neustale podporovany jsou zde sezony e-sport a kompetetivni hrani. R6 siege ma v podstate min obsahu nez for honor(neni tak rozmanitej, je to strilecka) a hraju ho ode dne vydani dodnes. Obe hry jsou zalozene na kompetetivnim hrani ktere bude i ve for honor...

    Ale jak jsem jiz psal...tezko se dihadovat s clovekem kterej vi o hrach asi jako dite o sexu (vsechno vsude videl ale sam zkusil hov** :)) a s nekym kdo napise hned 2 extremni blbosti... 1.) srovnavat division s for honor
    2.) napsat ze nioh je skoro stejna hra podobneho zamereni jako for honor

    Rozesmal jsi me kluku :-) tak uz dost troleni.
  • Jo asi tak stejna jako s cod a alien isolation....

    Boze muj tohle snad ani nemuzes myslet vazne.... v tom pripade je tam podobnost i se zaklinacem? V kazdy hre kde bojujes od pesti po bazooku nastoupis proti nepriteli a bojujes dokud jeden nechcipne ... ty jsi hodne mimo kluk... nioh je rpg zamereny na singleplayer a rozhodne nema tak propracovany soubojovy system. For honor je zamren na multiplayer a obe hry jsou uplne o necem jinem a uplne jinak se hrajou zadna podobnost tam neni s to ani zanrove. Nioh mam a for honor mi prijde dnes. Ty jsi ocividne nehral ani jednu z jmenovanych.....
  • Jo takhle mě poslali někam na closed betě, nic nefungovalo, a za týden přišla odpověď, že je jim to líto, že jsem se nedostal, ale že jsou hrozně rádi, že jsem to chtěl zkusit....
  • Hrál jsem open betu a po dlouhé době něco koupil hned ke dni vydání, už se těším, dnes ideální den na zahájení jatek :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit