Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já proti konzolím nic nemám, ale pravdou je, že brzdí pokrok v herním průmyslu.
    Dneska rozdíl mezi Hardwarem v konzoli a PC je znatelný a na 100% lepší je ten na PC. Taktéž počítače se neustále inovují, ale v tuhle chvíli to je poměrně k ničemu, vzhledem k tomu, že konzole existují.
    Na druhou stranu chápu ty co konzole vlastní. Jsou to fine věcičky na hraní her a zvlášt fine je PS3 kvůli mnoha možnostem.
    • Je hezké co jsi napsal ale nesouhlasim s první větou. Zkus se trochu zamyslet a možná ti dojde v čem se pleteš.
  • Já proti konzolím nic nemám, ale pravdou je, že brzdí pokrok v herním průmyslu.
    Dneska rozdíl mezi Hardwarem v konzoli a PC je znatelný a na 100% lepší je ten na PC. Taktéž počítače se neustále inovují, ale v tuhle chvíli to je poměrně k ničemu, vzhledem k tomu, že konzole existují.
    Na druhou stranu chápu ty co konzole vlastní. Jsou to fine věcičky na hraní PC her a zvlášt fine je PS3 kvůli mnoha možnostem.
    • Sorry za tu chybu v poslední větě :) .
  • Urug
    Za všechno můžou konzole
    • Máš chlape naprostou pravdu, ať si říká kdo chce co chce, ale tyto vyděračské žně zahájily konzole a jejich rozmach, hlavně co se připojily na net. Chraň bůh někoho kdo mi bude tvrdit opak, nějaký pátek pamatuju a nebýt techto plastových krámů, tohoto jsme se nemusely dočkat. Navíc hry jako CoD a podobné fps ve mě vyvolávají záchvaty smíchu když je vidím "hrát" nějakého konzolistu na tech jejich joysticích, rofl. S*re pes na to jaké procento jich je, pro mě tyto krámy neměly nikdy spatřit svět......jinak jsem věrný fanda Cod od prvího dílu, vyhradně multiplayer. A na nějaký mappacky jim s*ru, za to jak tento díl dodrbali XD.
      • Očividně toho moc nepamatuješ, protože by si jinak nemohl souhlasit s takovým nesmyslem. Proč? Protože tohle ždímání začalo na PC. Battlefield 2 mappacky, nebo ještě horší balíčky k The Sims 2. A ty balíčky se prodávali hodně dobře, a když vezmu v potaz, že s jejich tvorbou neměli téměř žádnou práci, tak na nich hodně dobře vydělali... Až poté se to ve velkém měřítku objevilo i na konzolích...

        Mně se hrozně líbí, jak se někteří lidé snaží zarytě být proti konzolím, protože nejsou schopni na gamepadu trefit nai stodolu, a jelikož oni nemohou trefit ani stodolu, tak je to ovládání špatné/směšné... Navážejte se do konzolí, dokažte, že nemáte sebemenší ponětí o tom, jak dlouho tu jsou.
        • ...o tom, že vlastníš jeden z tech krámů není pochyb, ale to je Vaše výhra...Kdyby to šlo, dal bych match proti konzolistům v jakékoliv fps hře a jsem si jist, že bych se za břicho popadal. Koukám, že jsi objevil Ameriku s těmi dlc co tu píšeš. Konzolí jsem za život taky pár vyzkoušel, to bych tady nestřilel takto do větru, ale vyloženě hry typu fps jsou a budou na tom vždy směšnou záležitostí *1*
          • Když se o konzolích nedokážeš vyjadřovat jinak než jako o krámu tak nemá smysl se s tebou bavit. Zaslepených ubožáků tu bývá už tak dost. Mluví z tebe neznalost, komplex nebo jen blbost tak jako tak zatim jsi nedokázal napsat nic hodnotného.
          • Vlastním mnoho herních zařízení, proč? Protože si chci užít hry, o kterých se Tobě může ledatak zdát. Mám herní PC, ale na něm si stěží zahraji s přáteli, když přijdou.
            Další hrdina, který by rád dával FPS proti konzolím, ty mám také rád - ne všichni touží po tom neustále běhat ve stále stejných mapách, proti bandě dětí, které Tě po každé jejich smrti nazývají "noobem" nebo "cheaterem" - povětšinou ztráta času, kterou mohu věnovat hře se skvělým příběhem... Zkus si zahrát také něco jiného, než Ty tvé úžasné FPS, které jsou již roky nejstupidnějším žánrem, jaký vychází...a ono i v těch FPS nebo TPS by si od zkušenějšího hráče na konzoli dostal nakládačku. Další, herní zážitek z FPS je lepší na gamepadu, protože je to mnohem větší výzva a zábava, nežli na klávesnici+myši.
            "Koukám, že jsi objevil Ameriku s těmi dlc co tu píšeš." - tahle věta tak nějak postrádá smysl, jelikož PC započalo éru DLC, protože se tyto nesmysly prodávaly ve velkém - což dříve uvedené ne.
      • Psychotic
        Ty těch pátků pamatuješ tak pět set.
    • Za všechno může Urug.
  • To jsou furt debaty jestli BF:BC nebo COD :-D.
    Podle me stoji jak posledni dily cod tak posledni dily BF za prd.Posledni dobry bf byl BF 2,ty konzolove odnoze bad company za moc nestoji :-P.
    Co se tyce DLC,takove prachy za par map,strasna zdimacka penez a to nemluvim jen o COD ,ale obecne o dnesnim trendu.
    Nekdy me prijde,ze udelaji hru a pred vydanim ji osekaji o nektere prvky/mapy/zbrane ,ktere potom prodavaji jako DLC za neprimerene ceny.
    Problem nemam v tom,ze bych si to nemohl dovolit,ale ze nemam v umyslu tenhle prodejni model podporovat.
    Ale pokud nekomu neni lito za to ty penize dat tak proc ne...
  • Kájo, stačí když zůstaneš ve svám BF a nebudeš chodit do thredů ohledně COD. Oba se vyhneme stupidní bezpředmětné debatě.

    Člověk sem příde říct "mapy vypadaj fajn podle videa" a stejne se sem musí nahrnout hromada volu z BF a mlít to svoje pořád dokola.. :) Alespoň se člověk pobaví.

    Tak promiň...Jsem jen omezenej debil co hraje COD .)
    • Kdo je vůl? Ten co má rád kvalitní hry nebo ten kdo se nechává opíjet rohlíkem který má na sobě plácnutý nápis Call of Duty?
  • promiň :( *11* *9*
  • FlyingKeule: Chlape, nemáš asi páru o čem mluvíš :) . Ano Vietnam do BC2 něco stojí ale to co za to dáš je o dost méně než za ty mapy do Black Ops.
    V B-BC2 je 5 nových map v úplně novém prostředí + nové zbraně (a opravdu vypadají luxusně) + další vozidla a i nudba je fine, takže toto DLC má nějakou cenu a jak už tu bylo psáno - jeden DLC pack za rok, kdežto jinde vydávají DLC packy jak na běžícím pásu a chtějí za to nemalé částky :) .
    Každopádně souhlasím že DLC jsou celkově jen vyžíračky peněz a kolikrát už ty DLC jsou připraveny společně se základní hrou a jenom vyjdou trochu déle (viz. Mafia 2).
    • Když si to po sobě čtu, zjišťuju že ani tak ti to nebude jasný. Takže ještě SPECIAL:

      DLC pro BF:BC2 - Vietnam - 1200MS (vyšel po roce)
      DLC pro COD: BO - First Strike map pack - 1200MS (vychází po 3 měsících)

      Takže tak kamaráde. Doporučuju si získat napřed informace, než tady začneš objevovat svět.
      • OU :D Tak mi řekni v čem je ten rozdíl. Být tebou tak si porovnám co nabízí DLC na Black Ops a co na Bf:BC2 . Jsou tam obrovské rozdíly a to co nabízí Black Ops je k smíchu za tu cenu.

        To, že to vyšlo až po roce je nic moc, ale taky se podívej na tu kvalitu než tu budeš něco říkat!
        • A ještě něco. I kdyby bylo DLC na Bf:BC2 dražší než to co má Black Ops tak i tak se to vyplatí víc. Samořejmě by tam nesměla být taková velká mezera.
          Každopádně větší kvalitu nabízí Vietnam.

          A netvrdím tu, že Black Ops je špatná hra! Ba napak líbí se mi rychlost té hry. Jen tvrdím, že se mi nelíbí jejich cenová politika a vyjadřuju nesouhlas jako další tu.
    • .)

      No comment.
      • Jenom si prosímtě zjisti kolik stojí Vietnam DLC a pak někomu říkej že nemá páru prosímtě...
        číslo 1200 je podle mě pořád stejný numero a je jedno jestli před to dáš COD nebo BF.

        Takový jako ty ze sebe dělají jenom trouby, promiň, jseš fanoušek BF a ani nevíš kolik stojí poslední DLC pro tvou oblíbenou hru... Ostuda... Asi toho nevíš víc tak potom neříkej že nemám páru.
        Sám neznáš metr kámo.
        Já se zvás poseru BFáci :D Chápeš že ti tu tvojí hru nehaním? Chápeš že jsem ji taky hrál a ve svý době podle mýho BF: BC nej FPS (xbox360)???? ...nechápaeš.

        Přišel jsi sem jen říct jako všichni ostatní že COD je nahovno a jen ždímačka peněz. to že ty ses v úplně stejné pozici jako hráčí COD, kteří mají za víc peněz víc zábavy už ani netušíš.. Já preferuju obsah i za cenu peněz. Né rok nechat vyhnít hráče v obsahově chudčí hře než předchůdce než se jim uráčím přidat další obsah.
        • Naprosto souhlasím. CoD hry a stejně tak poslední díl Black Ops jsou mnohem lepší než konkurence. Nabízí mnohem více věcí než třeba poslední Bad Company či MoH. Tady není o čem diskutovat. Hry stojí stejně, dlc také, ale konkurence toho nabízí o 50% méně. Žádný zombie mod, žádný combat training proti AI, žádný Theater mod, minimální kustomizace hráče, menší počet zbraní, menší počet modu, menší počet map.........není důvod hrát v Mp něco jiného než CoD hry.
          • No hlavně se z toho CoD nezblázni. Battlefield se aspoň díl od dílu zlepšuje a vyvýjí zatímco CoD stojí pořád na místě. Není důvod hrát nové CoD vždyť je pořád stejné jako to minulé. Ale pokud jsi jen poslušná ovečka co dává peníze za něco co má kvalitu možná tak datadisku a ne plnohodnotné hry je to tvůj problém ale neotravuj s tim.
            • Jdi se šťourat třeba v zadku pořád to bude lepší než ty bláboly co sem píšeš.
            • Věř tomu nebo ne, mám k dispozici jak BF BC1, BF: BC2 i Vietnam. Všechny tři tituly má kolega na svojí konzoli a já měl šanci to pár hodin hrát, mimo BF BC 1 kterej jsem hrál stovky hodin .)
              ...no ale, kde je ta tvoje evoluce?...
              Tohle nemá cenu, jdu se radší štárat v nose, bude to mnohem efektivněji strávenej čas :)
  • Eště nedavno byly mapy do COD zdarma!.Měli by aspoň zmenšit cenu za ty problémy co byly se hrou nebo dát zdarma aspoň 1 nebo 2 mapy
  • Jsem rád za viejko, na screenshotech vypadaly mapy odporně...
  • uz to zacina. zdimat peniaze za drbnute dlc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit