Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavní postava z videa mi připomíná George z Broken Sword série *4*
    Snad se jim to podaří dotáhnout do konce, takové retro s krásnou kreslenou grafikou bych si zahrál hned!
  • neskutečný brak tohleto, to jako myslí v roce 2012 vážně?!?!?!?!
    kdyby měli stejný příspup ke hrám i hráči stříleček, tak by celý žánr zamrzl někde u druhýho Dooma, adventuristi patrně nemají moc rozumu a nároky na kvalitu taky ne a podobný braky budou žrát asi i za 20 let
    • GlaDOS
      Hrál jsi Gemini Rue? Grafika jak z 20 let staré hry ale ten smysl pro estetiku, ta atmosféra a příběh. Proč odsuzuješ lidi, co hrají hry kvůli hratelnosti, příběhu a ne kvůli grafice? Asi taky nemáš moc rozumu, takže si běž hrát ty svoje střílečky v naprosto boží luxusní grafice z roku 2012. A jen tak pro zajímavost, na té hře dělají jen čtyři lidi. Ty bys samozřejmě zvládl dělat lepší grafiku sám.
      • psál jsem snad něco o grafice?!?!
        další důkaz, jak jsou adventuristi úplně mimo realitu, tyhle hry jsou zastaralé úplně po všech stránkách od grafiky až po herní mechanismy a je úplně jedno kolik lidí je dělalo, to je jejich problém! u badžetových stříleček tyto trapné výmluvy o málo lídí, času, peněz taky nikdo nebere v potaz, tak proč u adventur?!
        prostě je to zastaralý brak a jako takový ho celý svět vnímá, jen pár adventuristů se snaží ostatním vnutit opak, naštěstí je už nikdo nebere vážně, herní svět je už dávno jinde
        • Grafika je krásná, stylová dle mého názoru. Co se týče herních mechanismů, tak právě tato adventura mi příde zajímavá a přichází s novými prvky hratelnosti, hodně se na to těším. Tento tým (4 lidi za vlastní prachy..aha) tu hru dělá pro lidi a s láskou, proto bude nejspíš zatraceně dobrá.

          Že se ti nelíbí retro (a) adventury a dáváš přednost nejnovějším FPS titulům, to ještě chápu, ale proč se toto snažíš zašlapat do země, tomu fakt nerozumím. Někomu se líbí stará auta, nám se zase líbí tyto "staré" hry, hlavně proto, že jsme je hráli v našich dětských letech.

          Tak přestaň hlásat pravdu za "celý svět" a dej pokoj. Nikdo ti názor nenutí tak nedělej opak *4*
        • Ano .. a kvůli lidem jako jsi ty se hry neustále zjednodušují (myslim po stránce hratelnosti)
  • Black_Hand
    maniac mansion? day of the tentacle?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit