Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • su tam vylepsenia oproti 2007 verzii (teda nie je to len update databazy aj ked sa to na prvy pohlad tak zda..), kompletny review je tu:
    http://gmgames.org/eastside-hockey-manager-early-access-ehm-ea/review/
  • skor by ma zaujimalo, aky rozdiel je medzi touto a verziou z 2007 rozdiel, lebo ales to minuly rok oznacil za skoro totozne....menu a garfika a podobne
    • Hokej se za tech 7-8 let celkem zmenil a to nemluvim jenom o pravidlech ... ale i herni styly a taktiky jsou odlisne, tohle vsechno samozrejme hra reflektuje.
      V podstate cele je to zabalene do pristupnejsiho kabatu a plno veci pod povrchem je prepracovanych.
      Hrat dnes verzi 2007, i kdyz s aktualizovanou databazi, je hardcore, ta hra je silene zabugovana, nehlede na to, ze na modernich systemech je problem ji vubec rozumne spustit. A napriklad uprava pravidel, aby byly alespon trochu aktualni, spociva spustene hre za behu a manualne menit data v RAM pameti :)
  • Kdyby radši nějaká firma udělala normální hokej. Klidně bez licensí. Kdysi jsem měl na mobilu hru F1, kde byly fiktivní názvy stájí, ale byla možnost si je přejmenovat. Jak jednoduché řešení. Svůj oblíbenej tým bych si klidně pojmenoval celej a zbytek mě až tak nezajímá.
  • Pet odstavcu... a ani zminka o tom, jestli hra ma skutecna jmena, licence apod.

    P.S. oficialne nejsou.
    • Pilgrim66
      Zato existuje komunita, která je pravidelně dělá a nainstalovat je trvá asi 5 minut i s logama týmů atd. Což je v koncu lepší než 1 roční update soupisky za 60 dolarů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit