Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U mě to bylo místy ovládání, občas sem s ním vysloveně zápasil. Potom to je kamera, to jak udělali kameru. Ta si žije vlastním životem a občas ho umí i dost znepříjemnit. To, že se dá locknout protivník je fajn ale ten mechanismus...
    Jedinčka je fajn oddechovka ale kamera a ovládání je místy příšernost. A pak to potvrzování každý blbiny... Vždyť jen než se načte hra se musí zmáčknout enter 5x. Aby se vlezlo do menu, dal load, potvrdila pozice, potvrdil load a vlezlo se konečně do hry.
  • Jsi idiot? Odpovím si sám, ano jsi. To že člověk dohraje hru, neznamená, že se u ní musí královsky bavit. A hodnotit ji objektivně potom, co jí dohrál, to je asi holt nejlepší způsob, jaký vůbec existuje. Navíc nikde nepsal, že ji ukradl, z jeho příspěvku bylo patrné, že ji hrál na konzoli, legálně, či u kamaráda, co já vím. A že si ji poté chtěl pořídit na PC, ale na to už kašle. A to je dobře, protože 50€ není málo. Já jestli si to někdy zahraju, tak až na Steamu bude sale Prototype Collection za 10€ :) Pak o tom budu uvažovat. A Ty se mezitím nauč číst, a nebo si aspoň promysli, jaký pí*oviny tu pak skládáš dohromady. Dohrát hru a říct, že Tě nebavila je prý pokrytecké :D:D:D
  • No, sice jsem Prototype jedničku nehrál, ale ze všech videí a recenzí, co jsem o něm viděl bych rozhodně usuzoval, že bylo co zlepšovat. Docela mě mrzí, že tvůrci s dvojkou nevytvořili něco epičtějšího. Nic proti, základní nápad je zatraceně poutavý a brutální hry podobného ražení mi nejsou nesympatické, ale pokud je variace úkolů prakticky nulová a jediné, co hra nabízí, je takové prostředí na vyblbnutí, tak mi to na dokonalou hru nestačí. Zvlášť v dnešní době, kdy si všichni dávají docela záležet na náplni, a spoustě vývojářů se to daří. Věřím že Prototype 2 je zábava, ale na žebříčku v téhle kategorii pro mě prostě zůstane pozadu za jinými tituly, kvůli své nedotaženosti.
  • Pro mě to zas také není všechno. Třeba u Max Payna 3 se všichni shodují, že příběh je slušný, ale ani to neomlouvá tu hromadu cutscén a v podstatě víc filmu než hraní.
  • I první hra byla na PC, tak jaképak "opět"? :)
  • Jsem de*il :). Paráda :)
  • Tato recenzia je strasna . Mam uplne iny nazor na prototypa 2.
  • ha ha ha. ano,pracujes pre vsetkych,ale nevies pre koho,lebo tak deb*lne mena dlho neboli.nemam sajnu kto tam bol,no pamatam si morela a salieriho doteraz.
    vsetci ta chcu zabit,a pribeh same "o tyzden neskor" ci "o mesiac neskor"....

    takze mily laureat nobelovej ceny za fyziku drasta - menej arogancie a pseudosarkazmu.hlavne,ze si si z tych 5-6 veci vybral jednu na ktoru si reagoval,ze *7*
  • co kecáš hra vychází i na PC
  • Opět pouze pro konzoli.. Takže milí vývojáři, strčte si tu dvojku laskavě do prdele! *16*
  • Ty ses nevyznal v příběhu Mafie 2? Proboha, dyť to byl naprosto lineární jednoduchý příběh. Možná bys měl začít u něčeho jednodušího....třeba u Teletubbies :D
  • "...dali dohromady příběh, ve kterém se nikdo nevyzná. Zrady, dvojití agenti, desítky nezapamatovatelných jmen, dějové zvraty a konspirace ..."

    "Příběh je „naštěstí“ vyprávěn tak zkratkovitě a zmateně...že se v něm pravděpodobně ztratíte dřív, než vás začne nudit. A nakonec ho budete prostě ignorovat."

    protoype1 som nehral,a nechystam sa ani dvojku,ale ten podtitulok na uvodnej stranke mi nedal a tak som klikol na recenziu.a musim povedat,ze citovane odstavce na zaciatku mojho prispevku presne vystihuju,co som zazil pri mafii 2.

    prosim neberte to ako provokaciu ceskych hracov ci studia,nakoniec na mafii 2 maju vacsi podpis amici,a tak to aj dopadlo.tesil som sa na nu,jednotku som presiel milionkrat... cize prosim neberte to ako provokaciu,len ako taku spomienku pri citani tejto recenzie *4*
  • Recenzent je pozér.
  • Já ale přeci nepsal, že jsem si hru stáhl :) jen jsem psal, že si hru nepořídím na pc jak jsem plánoval.
  • myslím že člověk co si hru nelegálně stáhne a dohraje nemá co na diskuzích nadávat a stěžovat si jak se mu daný titul nelíbil. Chápu však že pro tebe je asi pirátění běžná věc
  • SR nabízí skvělou hratelnost a svým způsobem je parodiji na vážné gangsterské hry typu GTA. Mimo jiné je SR prošpikován zábavnými chratkery, kupou velejších aktivit a na rozdíl od prototype alespoň nějakým příběhem. Batman AC je hra které nesahá Prototype 2 ani po kotníky s úžasnou atmosférou a deteilně propracovaným městem, postavami, i jednoznačně lepším příběhem a bojovým systémem. AC serie i přes své chyby také patří k tomu nejlepšímu co se na poli sandboxových her dá sehnat s úžasnou možností projít si historická města, zajímavím příběhem atd. atd. Prototype 2 je jen ucházejicí městskou akcí s nijakým příběhem na niž je nejlepší postupné zamořování města mutanty.
  • Malleth
    Srovnání Saints Row a Prototype je celkem na místě. Obě hry jsou kvalitou zpracování na podobný úrovni. Rozdíl je ale v tom že SR3 není zas tak monotónní díky zajímavým nápadům během kampaně a hlavně se taky nebere vážně.

    Ale Batman? To je úplně jinej level.
  • kralem nejhloupejsich pribehu je Assassin Creed
  • Shenkster
    Nechápu co se Vám na té hře nelíbí...dvojku jsem teda nehrál ale jednička byla suprová, mohli jste si dělat co jste chtěli a pocit nadřazenosti se mi prostě líbil...ale tak 100 lidí 100 chutí, ale rád bych věděl co přesně se vám v prvním díle nelíbilo ?
  • Amylee.Anderson
    Pokud má hra dobrý příběh, ne nějaký tupý (jako Prototype), tak to považuji za duchaplné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit