Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, jak to mohlo dostat 8/10. Zabugovaná hra, po 5 hodinách konec hraní - přes technický problém zamrznutí hry pokaždé při vstupu do další lokace se v určitém bodu nedá přenést. Příběh se ukázal nudný - je až neuvěřitelné, že takové zajímavé téma se dá zmršit. Celé to okolo je vlastně jen kulisa, prakticky je úplně jedno, jestli je hlavní postava rozmražený člověk z doby před katastrofou nebo nějaký zmutovaný Lojza z kanálu. Graficky je to snad vtip - takové naskakování textur pod nosem měl opravit patch. Nevím, jak to vypadalo před ním, ale jestli ještě hůř, tak se divím, že to měl někdo chuť hrát. Že některé textury v interiérech vypadají hůř než ve hrách z roku 1998 je už jen třešnička na grafickém dortu. Nebrat, lituji těch 138.- Kč, které jsem za to dal.
  • vedle
  • Po delší době jsem zkusil další FPS, a nebylo to až tak zlé. Celou sem to prošel na nejtěžší obtížnost, teda mimo tý televizní šou :) Tam to je drsný. Po dohrání se můžete vrátit na předposl. pozici, a dohrát vedlejší levely. Závody tak zábavný nejsou, to už sem radši hrál kostky :) Snažím se jezdit po pustině a čekám na ty feltrit. meteority, jinak je asi nedám dohromady. Pár jich je v kanálech, bohužel dva mě chyběj. Taky se daj zbourat ty otravný střílny a vytunit si všechny auta. Je pravdou, že hra mohla mít vyšší ambice, možná to chtělo doplnit o nějakej vrtulník nebo vznášedlo + pár vedlejších levelů, ale to už bysme asi chtěli příliš. Příběh je nepodstatný, grafika je vcelku povedená, některé lokace jsou opravdu pěkné (loď ve skalách). Hra není obtížná, pěkně to odsejpá. Hodnotím 7/10 *3*
  • Parádní hra, prostředí, nepřátelé, atd .. všechno mi vyloženě sedlo, mám rád tyhle postapokalyptická témata ala Mad Max ... krásná byla ta přímočarost, prostě jako z starých časů jít tam a tam a všechno vystřílet, nepotřebuju milion rpg prvků a adventurní blbosti, které jen zdržují.. na to jsou jiné hry, tady byla parádní přímočará akce v nádherné grafice, hratelost při akci perfektní, levely atd faj ... prostě všeho tak akorát, spousta předmětů (granáty atd, různé náboje..) pohodička .... jediný co mě teda naštvalo (pominuli nepřeklad Xbox verze) , tak délka hry ... cca 12 hodin čistého času a byl konec, na konci SPOILER ............ nebyl žádný pořádný boss, zkrátka skončilo to tak jaksi "o ničem" ... a brzo ... :(
  • Bohuzel velka slabota.Sice pekna grafika ale co to snizuje je svet ktery je sice velky ale dost nudny a neda se v nem nic delat.Dale bych ocenil vic Rpg prvku a vylepseni zbrani.Zavody jsou az moc akrkada navic se bezne konaji tam kde jsou normalne lapkove.Pribeh ze zacatku vypada velmi dobre az na konec zjistite ze je to asi nejvetsi pru*er hry.

    Vypadalo to nadejne ale po tom co jsem to dohral a scenar byl vzdycky stejny.Di tam a tam vystrilej vsechno a zmackni tlacitko nebo paku.Navic nepratele chodi temer po stejnych intervalech ve stejnych poctech a vetsinou jste zavreni v mistnosti odkud se neda dostat nebo max jedna chodba kde se jde dopredu na konec mise nebo do zadu na zacatek.

    Pripada mi to jako kdyby mi nekdo dal k obedu nedodelany polotovar ktery neni ani tepelne upraveny a pritom by se tvaril ze mi dava nejlepsi jidlo sveta.

    Uprime lituju kazdyho kdo za to vyhodil prachy.

    u me 5/10 max 6/10
  • Mé hodnocení 6/10. Hodnota hry od 200 do 300Kč, ani korunu víc, nestojí to za to.
  • Musím říci, že jsem většinu kritiky, co se na hru snášela, nechápal, vyjma technických potíží, které beze zbytku vyřešil nový Catalyst. Ale když jsem hru dohrál, resp. s otevřenou pusou zjistil, že sleduji outro, kleslo moje hodnocení z 9/10 někam na 3/10, aby se po zralé úvaze zprůměrovalo na 6/10.
    Uvědomujete si, že prodávají nedodělanou hru za plnou cenu? Nedodělanou nejen po stránce technické, ale především dějové. Vždyť ve hře byla rozvíjena řada motivů, které najednou usekli a konec. Že by došla scénáristovi invence? Myslím, že ne. Proč hlavní hrdina nebojoval s generálem? Kam zmizeli starostové měst? Jak se to má s tajnými plány vlády na armádu mutantů? To jsou všechno dějové linie, které zůstaly trčet k nebi jako dráty z betonu...
    • Další díl.Teď je to v módě
  • Mě se Rage líbí. Možná i proto, že jsem nespěchal s koupí. Počkal jsem si a vyplatilo se. Žádný problém s technickou stránkou, šlape jeko hodinky. A je dost hratelná... *3*
  • Tak a doufám, že tahle firma zkrachuje co nejdřív. Vyhodil jsem za to litr, tak to jsem se měl jít radši vožrat. Stahl jsem všechno potřebný, ovladače a patch, jede to jenom 2 FPS, což mám asi nejrychlejší PC na světě. A když budete čekat na DOOM 4, tak čekejte to stejný. Když člověk chce moc, nemá nic. Jenom hrabat love.
  • Udělal jsem strašnou chybu že jsem Rage kupoval páč za 1)Strašná Grafika horší než v Crysis, nedodělané atd.2) Herní svět je dost malej a nudnej. 3)Strašně slabej příběh. 4)Jen jeden pořádnej boss a dokonce konec hry je nejhorší co může bejt z celé hry.
    Prej pronikni do základny Pravomoci ok jdu tam a během 10min po zabití tak 10 vojáků a 20 mutantů Konec ani žádnej boss nebo nějaky info o pravomoci nějaky šéf pravomoci atd.
    Ze začátku se mi ta hra líbila ale čím jsme byl dál tim to bylo horší a nudnější a už jen z toho důvodu že jen 2 města a ani navíc nijak velká.Čekal jsem od této hy mnohem víc a navíc bere 20Gb což je dost na to jak ta hra vypadá. *16* *16* *16*
    • Taky jsem si to koupil i přesto, že jsem věděl jaké jsou s touto hrou spojené HW a SW problémy. Zdejší video-recenze mě prostě přesvědčila. Ikdyž můžu říct, že následná koupě Borderlands GOTY byla rozhodně lepší volba *1* Ale zas tak černě bych to neviděl.

      ad1) Abyste se z toho Crysis všichni neposrali *7*, sice grafika není top, ale to mě netrápí.
      ad2) Je to koridorová fps, žádné rpg.
      ad3) U FPS na příběh nekoukám, u FPS ho beru jen jako dodatečné plus, pokud ve hře je..........no ostatně já na příběh nekoukám skoro nikde, důležitá je pro mě atmosféra a prostě se u hraní musím cítit dobře ať ta hra příběh má nebo ne. Neustále rozhovory herních postav a všemožné animace mi kolikrát spíše ten zážitek kazí a jen mě zdržují od dalšího hraní
      ad4) Nevím, tak daleko ještě nejsem............doufám, že to nebude tak strašné jak to tu líčíš.

      V podstatě s hrou mám jediný problém, občas mi problikávají textury na mé ATI. S fps problémy nemám při jakémkoli rozlišení a nastavení, doskakování textur tam sice drobné je, ale to neřeším. Zatím mě ta hra baví a tyto mušky jsem prostě překousl. *15* A můžu říct, že peněz, které jsem za hru dal rozhodně lituju méně než když jsem kupoval Mafii 2.
      Stejně se ale nemůžu ubránit dojmu, že to je jen kopie Borderlands. A celkově to že to ID Software podělal je jasná věc. Ale i tak je to opět po nějaké době hra, která mě odpoutala od mé oblíbené MMO.
    • A to jsem eště zapomněl na víc věci a to třeba tak jen 10-15 vedlejších Questů. FUJ
      Dohrál jsem to za 10hodin a 9minut
      • Tak se nedivim, že se ti to nelíbí. Já už to hraju 14 hodin (čistýho času) a na konci teda ještě nejsem. No rozhodně je to delší než třeba Metro 2033 - teda aspoň pro mě. A zatim se pěkně bavim. Příběh? V Doomu nebo Quaku taky vlastně nebyl a vůbec to nevadilo. Nudnej svět? Asi bych měl začít něco hulit, nebo fakt nevim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit