Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a? On tu nekdo cte recenze??? *8* Hra je to dobrá, víc mě nezajíma a pokud si někdo potřebuje morálně odplivnout v diskuzi, jeho problém *3*
  • je pravda že recenze je neosobní. Není špatná, není dobrá, je nijaká.
    Dobrý recenzent musí napsat subjektivní názor na danou věc a v recenzi ho obhájit - přesvědčit čtenáře o kompetentnosti jeho názoru, případně je přimět vidět problém (hru) jeho očima což je nejideálnější.

    Co mi čtenáři nenávidíme jsou prázdné řeči které nám neřeknou to, jak se hra někomu líbila ale řeknou nám co všechno v ní a není. Tohle je bohužel strojová práce, časem se vypíše nebo si hru zahraje déle než na půl hodiny záleží co z toho schází :)
  • vonTossis
    ...a zase ta Lucie! *9*
  • Mart9
    Redaktoři recenzují hry a čtenáři recenzují recenze, nádhera. *1*
    Navrhuji zavést číselné hodnocení recenzí.
  • Toto je opis, nie recenzia. Kde je subjektívny názor, pocity, atď. ?
    • Keyz
      Pocity *15*

      To si zajdi na debatu do hospody k něčemu. Tam máš pocity a co si kdo myslí i když neví jak to je, ale stejně si to myslí, že to tak je. Ale obhájí si to, protože má vlastní pravdu jako další experti v hospodě kde řeší pocity a co si kdo to myslí. Kdyby obhajovat vs fakta tak to již není subjektivní. Myslet, znamená h*vno vědět. *3*

      Aneb na dotaz jak to je, dostaneš odpověď jak si někdo myslí jak to je. Na to jsi se ale neptal. Ptal jsi se jak to je, ne jak si myslí, že to je. Navíc se nepláš na prognózu za 25 let.... To, že si nedal práci jako kdyby psal odbornou publikaci a tedy to neví, ale něco si myslí, je rada na nic. Koupit či nekoupit? To nevíš.
      • Jako jo, tady je někdo solidně vypláchnutej.... ale počítám, že ses ho chtěl jen na něco zepláš
        • houmrhoumr
          mejd maj dej *1* *1* *1*
  • MickeyMutant
    Tenhle článek je podrobný popis hry. Kde je recenze?
    • jsou i horší recenzenti jako Lucie Jiříková, napr. Aleš smutny, daniel kremser nebo Grygar.
      • Čéče maxi, proč ty sem vlastně ještě chodis, když ti 80% redakce vadí? :)
      • MickeyMutant
        Maxi, jestli nemáš nic konkrétního, nereaguj.
        • max ma pravdu, nevim proc se tady porad do ni navazite. Je to jako kdyby jste byli nasrany ze to pise zenska nebo co. Přitom kdyby uplne to samy napsal třeba P.Dobrovsky tak nikdo ani necekne.

          Místo debilnich kecu, zkuste byt trochu konstruktivnejsi a třeba napiste co vam presne vadi, a hlavne slusne, jestli vas rodice neucily jak se chovat k zenskym tak se to nekam napred bezte naucit nez se zacnete chovat jak neadrtalci co tahaly zensky z jeskyne do jeskyne za vlasy kvuli sexu.
          • Ty si raději procvič pravopis.
          • Sr_Lobo
            Jelikoz mame tu emancipaci a rovnopravnost, tak by se melo drzkovat a picovat na redaktory rovnomerne bez ohledu na pohlavi, rasu, narodnost ci nabozenstvi, takze nejake positivne genderove diskriminace nebrat! *15*
          • PreidaQ
            Mě také rodiče učili, že se mám slušně chovat ke starým lidem. Ale také mě naučili, že stáří ne vždycky přichází ruku v ruce s moudrostí. No a přesně tohle vidím u tebe v praxi. Minimálně už kvůli vymýšlení hloupých paralel mezi kritikou "recenze", špatnému chování k ženám a pravěkým způsobům.
            • jestli to treba nebylo tim, ze zadny muzsky recenzent nenapsal takovy paskvil *7*
            • vazne? Minule u jeji recenze byl takovej pravek ze museli uzamknout celou diskuzi, protoze to co tam nekteri psali bylo pomalu na zalobu. Nikdy jsem nevidel aby se takhle nekdo choval k muzskemu recenzentovi. priste uvazuj vic globalne a nesoustreduj se jen na sebe, neznamena ze kdyz neco napisu tak to zakonite pasuje na kazdeho..i kdyz..potrefena ovce se vzdycky ozve, ze:)
            • Jack1947
              Je to trochu nuda... z nudy si kopeme do pana/paní autorky/ra recenze. *7* Pak se tu ohánět dospělostí lol to je konev.
        • je vedecky dokázano že lide čtou hlavne první a poslední odstavec dlouheho textu. Ja osobne jsem z ty recenze četl jen číslo, první a psolední vetu a dozvedel jsem se že je to kvalitní tahova strategie, ktera se vam dostane pod kuži.
          vic vedet nepotrebuju. Lucka je fajn holka
  • Škoda toho vizuálu.
  • Recenze je dost uspěchaná, neúplná a s hodně nedostatky, tak raději pár věcí doplním.
    Vůbec se nejedná o tahovou strategii, ale záležitost. Hráč může hru akorát zastavit, rozdat úkoly a poté opět spustit čas, ale různé „gangy“ (lépe řečeno přežívající frakce s někdy pěkným příběhovým pozadím) jsou také zmrazeny a nejedou na kole. Prostě normální real-time hra.

    Hráč opravdu dostane pod palec přeživší, kteří mají různé zaměření, ale dají se přeškolit (pokud máte potřebnou budovu). Každý tím pádem může plnit skoro každý úkol, ale jejich rychlost a efektivita právě záleží na dané zručnosti. Jsou ale momenty, kdy se během úkonu něco přihodí. Vy se musíte rozhodnout, co daný panák udělá. Pokud nemá dostatečnou schopnosti nebo vybavení, jsou některé možnosti uzamčeny. To se také týká příběhových misí.

    Docela se divím, že byla vynechána příběhová část, ta je hlavní novinkou. Jestli si dobře pamatuji, hráč projde asi dvacítkou měst. Nejedná se o oscarový příběh, ale svůj účel má, některá rozhodnutí se projeví v dalších misích, nuda to prostě není.

    Rebuild 3: Gangs of Deadsville má ale hlavně jedno obrovské plus. Jedná se o hru pro každého hráče strategií nebo fanouška zombií. Pokud člověk hledá něco spíše odpočinkového tak menší obtížnost nehází moc klacky pod nohy, občas může dojít k obtížným momentům, ale jinak se vše ubírá v příjemném flow hraní. Hráč může vypnout, užívat si budování a prostě se baví. Jakmile ale přidá na obtížnosti, tak se vše mění na dramatické peklo a každý krok je mnohdy nevyzpytatelný a v pozdější fázi to vůbec není sranda a hra se stává ideálem pro ty, kteří chtějí po strategii pravý opak. Rozhodnutí mohou mít fatální následky a chyby se trestají.
    Toť v kostce, hru mám prolezlou skrz na skrz (bavila mě už od flashových verzí), tak se klidně ptejte, jestli vás něco zajímá. To ať si uděláte lepší obrázek než z textu, který spíš připomíná popis základní funkce hry.
    • Sr_Lobo
      Díky za detaily a doplnění! Snat nám kvuli tomu zase nezavřou diskuzi *3*
    • Souhlasim, az na to, ze je to fakt tahovka, Coz je dobre. To ze defaultne je nastavene, ze se tahy ukoncuji automaticky v casovych intervalech, z toho realtime nedela.
      • Tak to zírám. Za celou dobu mě nenapadlo hru pauzovat přímo tlačítkem. Teď jsem si to musel ověřit a opravdu se pak odkryje možnost tahů. Nečekal bych, že mě to mine i po tolika hodinách.
  • Ty jo, zombici..to jsem dlouho nikde nevidel, velmi originalni *7*
    • Vojta_Ilavsky
      Zato tvůj duchaplný příspěvek originalitou doslova přetéká..
      • zapisuju si te do denicku jako dalšího mojeho stalkera. Kurna to musí dat praci hlidat co kde napisu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit