Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při prvním pohledu na screen jsem myslel že jde o novinku k Serious Sam :)
  • Ahoj tady je nový gameplay :
    http://youtu.be/k2K4ohoxfng
    • Ahoj, co kdybys takhle šel už do píči, ty zkurvená nevyjebaná trolující zatuchlino?
  • Jack1947
    Propracovanejsi, lepsi dynamictejsi chovani zbrani i prestrelky, i na ukor zrejmeho chaosu- proc ne, GTA IV. nebylo v tomhle nic moc a pokud tady dodaji stavu, bude se nato i pekne koukat a hned bude zazitek ze ´´strilecich˝ misi nekde jinde.
  • Jen se modlím aby mířeni nedomrvili stejně tak jako tomu bylo u Max Payne 3 na konzole...
    • Shaker
      ono na PC to taky nebyl zadnej zazrak... hra vypadala dobre, chtelo se mi ji hrat, ale vzdycky me strasne dopalili malickosti ovladani kuli kterym ke me proste prislo nejaky npc a zabilo ono me misto ja jeho, protoze nesla udelat vec, co sem chtel a u vsech ostatnich her jde (Spec Ops:The line, Rainbow six: Vegas 2, Max Payne 1 a 2)
      • Tak to aby jsi ten příspěvek trochu víc rozebral, jinak je to jen blití sraček bez prominutí. "nesla udelat vec, co sem chtel"? Co přesně nešlo udělat? A pak plácneš pár her a my stejně nechápeme kontext.
        • Shaker
          Misto odstavcu tu mas slova velkyma pismenama, protoze se to sem vsechno neveslo. Pokud se mnou nesouhlasis, tak je to tvoje vec, vypisuju, jak sem rikal, veci, co stoji v gameplay za prd.

          Psal sem to uz pod clanky k MP3, nechtel sem to znova vypisovat, ale mile rad ti to bliti sracek zopakuju... Napriklad chces vlezt do mistnosti a si ksichtem nalepenej na zdi vedle futer a zmacknes mireni, vsude jinde zacne panak mirit tim smerem, ale u maxe se ti zoomne pohled jakoze miris a Max ma porad kalacha namirenyho do stropu, absolutni parada hlavne v multiplayeru, kdyz chces vycistit nejakou mistnost.
          DALSI uzasna vec je, kdyz si v krytu a nekdo se k tobe blizi, mas omezenej prostor kam muzes mirit a zmena animaci je tam "realisticky" pomala a dementni, ze kdyz si za nejakou mensi prekazkou, tak se max pri lehkym pohybu mysi otaci jak blbec a nevi, jestli cumet ze strany nebo svrchu a mezi tim te vesele npc zamerujou a strili. Pohybovani se za krytem mu jaksi taky moc nejde a je snadnej terc.
          BULLET time a nekonecny cekani na reload obourucni zbrane, ktera se ti navic pri kazdy animacce prehodi zpet na jednu jednorucni zbran je taky super. Nevim presne, co mi na bulletu vadi, ale vim, ze v jednicce ani ve dvojce sem s tim nemel nejmensi problem.
          PAK k tomu muzu dodat dalsi featuru, kdy kdyz miris z krytu NPC ti okamzite sijou na palici a ty proste ani nemuzes odhadnout, kam Max bude mirit, protoze tecka se objevi az po dokonceni animace, coz ma opet za nasledek, ze to dostavas jak na bezicim pase a cloveka to akorat se*e. Takovejhle druh mireni do Maxe proste nepatri.
          A JAKO tecku ti tu jeste napisu totalne posranej multiplayer, kterej kdyz nahodou po roce a ctvrt od vydani funguje, tak detekce hitu je jeste vic na ho*no nez v BF3 a to je co rict...
          Nemam zadnej problem s MP 1 a 2 ani zadnym GTA, ale Max Payne 3 meli delat Remedy a R* se mel drzet u her, ktery umi.
          URCITE sem jeste na neco zapomnel, co mi behem hrani pilo krev... Celkovej pribeh mi ani tak moc nevadil i kdyz tretim dilem u me Max inteligenci klesnul na uroven dementa Jima Raynora ze Star Craftu, kterej uz od Brood Waru dela jednu hovadinu za druhou a pak breci u sklenice whiskey.
          • Většina těch věcí, co jsi vyjmenoval by se ti nestávala, kdybys měl gamepad.
      • me se hra celkove libila byla to jizda, ale to ovladani na gamepadu oproti jinym hram bylo otresne... zamerovani na packach mi u uncharted, last of us nebo killzone a spec ops the line nedelalo takovej ukrutnej problem jako v max payne 3... tak snad to udelaj tak aby si kazdej nasel to svoje
  • Keyz
    "..chaotičtější přestřelky, kterých chtějí tvůrci dosáhnout."
    Snad to nebude hovadina. Opravu strašně chci běhat s 2X samopalem a střílet vše okolo a NPC mně budou brát nic HP. *11*

    Doufám opět v možnosti nastavění na PC. Automatické míření jde mimo mně ale beru, že pro někoho to je podstatné.
    - Styly střelby. Zdá se to jako super nápad ale jestli to nejde změnit tak to je hovadina. Protože pak jsem omezen výběrem postavy. Nechci negra co střílí jak tupec a má u toho drsné kecy anebo šílence co tam bude běhat v papírových trenkách pro dědky co se podělávají...

    Když tam je možnost vývoje postavy, tak proč když budu trénovat pistole tak se nebude i měnit styl? Přece když budu umět na maximum ovládat pistole, tak není možné abych pořád střílel jak tupec.

    - Rád bych aby zbraně trochu kopali apod. Ale toho se zde asi od autorů nedočkám.
    • Přemýšlíš nad blbostma. Mě se naopak to, že každý bude mít jiný styl střelby líbí. Už přeci známe charakter těch tří výtržníků a každému z nás se líbí někdo jiný. Samozřejmě, že když se mi charakterově líbí Michael, tak nebudu hrát jen za něj. Ale bude to velmi časté ;-) A nějak tě to neomezuje. Samozřejmě všichni tři budou disponovat jinými schopnostmi, což třeba u plánování loupeže zní hodně dobře. Pokud chceš mít z bláznivýho Trevora elitního a trpělivýho snipera, tak to máš smůlu. Ber ty postavy takové, jaké jsou. Pokud jsi cholerik, vyber si Trevora. Pokud jsi arogantní blbec, Franklin je pro tebe správnou volbou. Pokud radši víc přemýšlíš a potrpíš si na profesionalitu, hraj za Michaela. Jednoduchý...
    • Seš až moc zbytečně skeptickej. Řešíš absolutní püčoviny, který ve hře nakonec ani nebudou. Styl střelby změnit jde. Nejsi omezen ani na hov*o na talíři. Ze začátku ti bude u každý postavy zbraň kopat, stačí z ní střílet tak často, aby se ti navýšil skill a pak už budeš profík a kopat se pak budeš možná jen tak do koulí za to, proč jsi před vydáním řešil takový kokotiny. Navíc si můžeš i ty zbraně upgreadovat, což taky přidá na chování zbraně.
      • Keyz
        Pak OK. Kdybych věděl, tak to nebude řešit *3*
        Ale je lepší to řešit předem, než to pak koupit a divit se.
    • Jako malý rozmazlený fracek, který není schopný příjmout hru taková jaká je...
      • Keyz
        Já nevím jaká hra bude. Kdyby řekli: bude to arkáda jako prase a bude tam tohle a tamto. OK není co řešit.
        Zde to není jasné a nevím zda to bude více GTA IV anebo GTA 3 které nebylo autentické skoro vůbec.
      • "Jako normální zákazník, který ví co od produktu chce." - Tak opravil jsem ti to
  • Dotykové, hlasové, pákové, pohybové... se můžou jít zahrabat.
    Na simulátory jedině pořádný joystick-volant a na vše ostatní KLÁVESNICE+ NEPŘEKONATELNÁ MYŠ.
    Jedině snad na roztrhané pohovce u nějakého sportu, se ten gamepad hodí.
    PS: pro zvláštní vocase- ne není to závist ani zášť, nýbrž moje dlouholetá zkušenost a názor.
    • já to mám jasně rozdělené: 1) kde se střílí používám myš a klávesnici pro pohyb
      2) kde se seká či skáče jedině gamepad (assasins creed apod.)
      ...pak je tu kategorie skrytých objektů...(myš) *2*
    • Lurok
      Jo taky miluju hrani Mortal Kombatu na klavesnici. A jeste vic nechapu jak muze nekdo hrat treba takovy God Of War na gamepadu kdyz na klavesnici by se to hralo tak naprosto luxusne.
      • Asi budes nechapavej:-).
  • @Psychotic@tiscali.cz
    USA a Japonsko není většina světa a v případě těch prvních je nahradil proto, že z gauče se na myši hraje fakt blbě
    • Shaker
      Spis, ze kdyz nekdo prijde z prace nebo ze skoly a v podstate si ty hry na konzolich pusti jen proto, aby chvili nemusel poslouchat svoji zenu/matku/sousedku tak je mu v podstate volny, ze se to hraje na ho*no, protoze to jinak ani nezna a je to pro nej spis chvilkovej ulet od reality nez nejaka dlouhodobejsi zabava.

      Ja si proste nedovedu predstavit, ze s gamepadem hraju multiplayer strilecku proti jinym lidem, to bych se z principu z toho ovladani do pul hodiny po*ral...
      • A ja s tim nemam zadny problem, mas holt nizkou predstavivost a gramlavy ruce :-).
  • Lidi, tahle diskuse je koukám hlavě o tom, za jakej čas kdo dá headshot na PC a na playstationu...
    Argumentuje se tu tím, že na PC ho dáš za desetiny vteřiny, na konzoli za minutu a tak...
    Ja hral GTA 4 jak na PC, tak na PS3.
    Na PC jsem byl nepřemožitelnej právě díky myši a téměř stoprocentnímu headshotu...
    na PS3, jsem měl..... strach kdyz me honili policajti! Protoze jsem věděl že prostě 4 fizli v otevrenym prostranstvi nedam prsk prsk...
    ale paradoxne má nemotornost na gamepadu mě víc vcucla do hry, protože se to přiblížilo reálu, kde bych netrefil ani silnici, natož 4 headshoty za sebou :)
    Klávesnice a myš je dle mého názoru nepřemožtelná, na druhou stranu si člověk připadá jak rambo a pokud chcípne, tak to svádi na bug ve hře :D
    Mějte se
    • To, že si s myší připadáš jako rambo, není to náhodou tím, že u většiny her je rychlost atd. nepřátel nastavená na hraní na gamepadu a je ten rozdíl o to víc vidět, kdyby rychlost reakcí nepřátel a jejich přesnost atd. byli upravený jen na myš nemyslíš, že by jsi z toho měl stejnej pocit jako z toho gamepadu? (Jen by mě to zajímalo)
      • No ted si vem, ze by AI melo taky mys a hralos tejne jako ja... Uvidi te, zameri na palici, pic, hotovka... to by asi nebylo moc zabavne :)
        Neni to jen o mysi a klavesnici ale o hre... Treba ve Flashpointu kdysi daaavno ac jsi mel klavesnici a mys, tak sji trefil starou belu, protoze byl rozptyl zbrane dost velkej a jeste se ti to mazerovani traslo... to v GTA 4 nebylo. Tam byla mala tečička a tam to proste střelilo...
        Takze to nakonec mozna je fakt tou optimalizaci... meli zvetsit nepresnost a nebylo by to tak snadne...
        Ale GTA 4 jsem si uzil, tak co remcám :D
        • Jak říkáš je to hlavně o tom jak jsou nepřátelé a zbraně nastavený, jen by podle mě vývojáři měli dělat rozdíl mezi PC a konzolovou verzí.
    • Shaker
      kdyz te hra desi kuli ovladani, tak to je frustrujici a ne zabavny... ano realita by byla krusna, ale to nema co spolecnyho s ovladanim, ale spis s tim, ze proti tobe stoji taky lidi stejne jako v multiplayeru a ne AI, ktera ma nejakej deffaultni rozptyl strel na urcitou vzdalenost a je ji volny, ze to koupi a umre :)
    • Já si teda s k+m jako Rambo nepřipadám, jen mi to zkrátka dává mnohem větší potěšení ze hry, když si zamířím přesně kdy chci a kam chci.. když v reálu házíš ohryzek do koše, taky minutu nemíříš, prostě se podíváš a hodíš, to samé ti umožní k+m a nejde jen o střílení, ale právě i o to rozhlížení a další věci... holt je to kromě rychlosti a přesnosti mnohem komfortnější, přirozenější a inituitivnější a to všechno ve výsledku dělá strašně moc. Ten pocit ze hry je uplně jiný. Si to otoč, na druhé straně máš umělou inteligenci.. líbilo by se ti, kdyby jsi střelil někoho zezadu (nezabil) a on se x vteřin otáčel a pak x vteřin mířil než na tebe vystřelí? ... prostě to tak je, jen pár slabších jedinců to nechápe.
      • Vem si vzduchovku, otoc se zady k terci a nech na sebe v nestrezenem okamziku hodit ze zadu treba sisku. Na tento impuls se otoc, zamir a tref terc. Zmer si jak dlouho ti to bude trvat. Garantuji ti, ze dele nez s gamepadem. Takze pomlc o realite. To codeŁas s mysi jde uplne mimo realitu a je to neverohodne. Uplne nejlepsije mirit pomoci move, toje realite nejblizsi i kdyz je to zaroven nejnarocnejsi. Ano, s mysi je to nejjednodusi, jenze to neznamena anizenejlepsi ani ze nejzabavnejsi. Je to stejne jako hratna easy, to je taje nejjednodusi, ja ale vsechno hraju na hard a s gamepadem nemam nejmensi problem, prave naopak, preferuji ho, dava lepsi pocit ze hry, treba zpetnou hmetovou odezvou. A rekni mi, je lepsí volant s force feedbackem nebo bez? To je proste neco, co vyznamne obohacuje pocit ze hry. Akorat nekdo to s gamepadem proste neumi. A je liny tomu hrani neco dat a naucit se to, je o takovy casual, ktery to chce mit proste easy. Jestli ho to tak bavi a uspokojuje, jeho vec a ni proti tomu, ale mel by drzet hubu a nehanit neco, na co sam nestaci. Hardcore hrac nema problem s zadnym ovladacem.
        • Hrát s myší je jako hrát na easy? Tak takovou blbost jsem už dlouho neslyšel.
      • Tak hráýl jsem RDR s autoaimem i bez, a vetsi zabava me prislo to bez autoaimu (mluvim ted o multaku) kde jeden byl v saloonu a ja pred saloonema prestrelka trvala cca 10 minut nez jsme se zabili a vetsi zabavu jsem dlouho nezazil. Proste to, ze se jeden kryje a ten druhej od boku ho zkousi sejmout ma opravdu sve kouzlo.
        Ja se s k + m taky vice bavil. Gamepad me u GTA spise vic deprimoval, protoze jsem mel pocit ze tu postavu neovladam. Ale mluvil jsem spise o headshotech, ze na k + m jsem nemel problem s sesti hvezdama protoze jsem jel prave na headshoty a nikdo nemel sanci.
        kdezto v realu muzes strilet od boku (autoaim s velkym kruhem zamereni :) ) a na headshot taky potrebujes aby ten cil chvili stal a musis cilit.
        Ale je to jen muj subjektivni nazor jak to na me pusobi no.
  • Každý ať si to hraje jak chce. Já například hraji veškeré hry na PS3 se zapnutým auto-aim, jelikož je to pohodlnější, než manuálně zaměřovat cíl bůhví jak dlouho :P. U Uncharted žádný auto-aim není, takže jsem to musel překousnout a docela to šlo. I tak jsem moc rád za přítomnost auto-aim ve hrách :). V GTA IV to bylo náhodou v pohodě a dalo se s tím hrát, nechápu, jak na to někdo může nadávat :P.
    Jinak se už nemůžu dočkat, až začnu v GTA V krosit nepřátele!! :). Jsem taky zvědav na střelbu za jízdy, která byla na PSku dost obtížná. Pak jsem si vybudoval vlastní systém, ale i tak to dalo dost zabrat. V takových případech je klávesnice s myší lepší. Celkově se střílečky hrají lépe na klávesnici a myši kvůli hbitosti a přesnosti ;).
    • Jo auto aim, checkpointy, achievementy, sipka kam mas jit, QTE, regen.zdravi ... atd. atd., tohle na mvsechno dali konzole a casual hráči, na PS hraju jedine bojovky a zavodni hry. A u GTA IV to mám zcela opačně, prostě sandbox na konzolích ne-e.
    • Akorát už bych to pak moc nenazýval hraním, ale třeba interaktivním filmem :) ... to je jako si u závodní hry zapnout automatické brždění do zatáček.. a) přirozená demence b) neschopnost částečně zaviněná pokročilou degenerací
  • K tomu gamepadu vs k+m ... jednou když jsem měl Xbox, tak mi jeden majitel Xbox shopu s hrama tvrdil, že gamepad je rychlejší a přesnější, že lidi s gamepadem v pohodě sejmou ve hře ty s k+m a takový nesmysly, tihle lidi jsou uplně mimo, ta zaslepenost a tupost je šílená, to nemá cenu ani debatovat :) .. buď se proberou nebo skončí s páčkama v ruce do konce života přesvědčeni jak úžasné možnosti playingu jim to dává :))
    • Psychotic
      To byl nějakej totální vůl. A nebo si myslel, že jsi totální vůl ty a chtěl s tebou vyj... :-D
      • Hm, to se mnou teda vyj.... ano, byl to blb.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit