Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Guru ví všechno.

    http://www.gurujoe.sk/2012/06/wee-urinal.html
    • a heleme se nakej trumpetka me chce tady poskozovat ? Joe nauc se psat aspon mou prezdivku . Jenak Guru samoszrejme nevi nic . A je to stejnej psychopat jako je na CZC typek co si rika Creat .
  • Mr.Lolendo
    Jsou už oficiálně potvrzený podrobné specifikace hardwaru? A jaké teda jsou?
    • nintendo nikdy oficialne nezverejnovalo specifikace sveho hardwaru takze bych to necekal ani u Wii U
  • Kalper
    "Šéf Nintenda věří, že Wii U obstojí i proti nástupcům PS3 a X360". Kdo jiný by tomu měl věřit, když ne on?!? *1* *1* *1*
  • Technická: Pokud se v článku objeví zmínka o launchové hře, o které jsem dosud neslyšel (Project P-100) a je doprovázena odkazem, očekávám, že za odkazem bude nějaký obsah! Ne prázdná games.tiscali stránka, kde si můžu přečíst, že o Project P-100 nevyšly žádné recenze, nejsou k ní žádné obrázky a vlastně vůbec nic. Takový odkaz mi pak jako čtenáři přece k ničemu není.
    • sleepless
      Samozřejmě máte pravdu a materiály z E3 postupně do databáze doplňujeme (nahrál jsem obrázky i video), což platí i o dojmech z hraní právě této hry, na které také dojde. Jen to nejde přímo naráz, díky za pochopení.
    • NEpoučujte pana Poláčka! Pan Poláček je generál. Hraje v nejlepším sériálu na světě - TBBT jako Leonard a o žurnalistice i formě fonetické a lingvistické struktury včetně obsahových schémat a interaktivitě ví vše. Je držitel pěti nobelových cen za literaturu a kandidátem na CEO Bliezzardu.

      Kottick se už třese.
  • Wii potřebuje spálit a nevydáváat.

    Nintendo použít jako palivo do tepelných elektráren.

    A konzolisty do kafilérky a posléze do granulí pro psy a kočky.
  • WiiU potřebuje hlavně hry.

    A to jak casual, tak multiplatformky, ale hlavně dobrý exkluzivky.

    Na casualy Nintendo útočí Nintendo Landem. Uvidíme, co má přichystáno pro ostatní. ZombiU je dobrej začátek.
  • Trol.diskuzni
    Bude to mít nativně konektivitu se pseudosociálními sítěmi?
    • Sociálně sítě zničili sociální inteligenci nejmladších generací.
  • Psychotic
    On snad někdo čekal, že řekne "Naše konzole na to nemá, kupujte radši u konkurence."?
    • Nintendo je na pokraji bankrotu, víc než dva roky na trhu nepřežije. Možná ho před tím někdo koupí, ale podstatná část už je v prd€li.
      • Trochu špatně.

        Ano, vydělávají méně než kdysi, ale mají ušetřeno, že by mohli fungovat bez zisku dalších několik desetiletí.
        • si padlé na hlavu nebo co? Podívej se na stav akcií, je to jako pink sheet pump and dump hype, po E3 už naprosto v prd€li, nemají žádné zásoby, ty vůbec nevíš jak ekonomika funguje, či co. A stejně tě nazvu keynesiánským šm€jdem.

          Jdi volit Zemana, Švejnara, Fischera, Johna a podobné šm€jdy.
          • oh-boze... clovece (vychazim z predpokladu ze jsi clovek) mas ty vubec predstavu o cem pises? precetl sis po sobe tu zhovadilost, kterou jsi napsal? Nintendo melo v poslednim roce ztratu - ano, ale jen proto, ze melo naklady spojene s vyvojem wii u, jinak se topi v jenech, ktery v predeslych letech utrzili nejen za prodeje konzoli, ale i za megalomanske prodeje mario her a jinych blockbusteru...
          • kujva akcie je jedna vec ,ale asi si nepostreh ,ze Nintendo je jedina firma co NEDOTUJE A NEDOTOVALO WII narozdil od konkurence . NIntendo ma tolik prachu ,ze je nejake akcie zas tak nemusej zajimat . A protoze Nintendo je ve svete pojem a s kazdou generaci konzoli meli super zisky tak se o ne nema cenu strachovat .
  • Kvalita herného hárdvéru /myslím hlavne jej výkon/ a kvalita grafiky /AI, fyzika/ bude totiž v ďalšej generácii dokonale nepodstatná. Na 18. až 31. mieste dôležitosti. To si len Epic hreje vlastnú polievočku a jeho záujmy nám môžu byť ukradnuté /staručké ATI demátko pozdravuje/. Všetci analytici sa zhodujú, že pre nintendo, SONY a MS bude veľký problém zopakovať predajné čísla tejto generácie. Hovoríme o nejakých 100M kusov pre Wee, 110+M pre PS3 /prognóza/, 85+M pre xcrap /odhad/. Kupná sila obyvateľstva nie je nekonečná. Nie je proste možné predpokladať, že ku novému a módnemu smartfounu a tabletu si všetci priložia ešte aj konzolu /handheld/. Mobily, tablety a streaming OnLive/Gaikai hranie značne poškodí klasický trh konzol a biznis model vôbec. SONY, MS a Nintendo si v žiadnom prípade nemôže dovoliť high-end konzolu podľa predstáv Epicu. Ak PS3 stále pri štarte 599 USD a výrobnú cenu odhadli takmer až ku 900 USD - niečo podobné v ďalšej generácii by znamenalo definitívny stop. Apple sa už teraz vyhráža super lacným iPadom pod cenou aktuálnej PS3ky. A boj o percentá na trhu bude o 5 rokov ešte brutálnejší. Pripomínam, že iba SONY má v ruke kompletnú "postupku" - konzola, handheld, mobil. Bude iba na nich ako ich zladia do jediného ekosystému a zarobia na tom.

    Více o Nintendu BEZ cenzuy na gurujoe.sk
    • Jen bych si dovolil zpochybnit uváděná čísla (a jeden název :-)

      Wii: téměř 96 miliónů ks (k 31. března 2012) - dle prodejních čísel Nintenda (http://www.nintendo.co.jp/ir/library/historical_data/pdf/consolidated_sales_e1203.pdf)

      Xbox 360: téměř 66 miliónů ks (k 12. lednu 2012) - dle zprávy o výnosech od Microsoftu (www.microsoft.com/investor/EarningsAndFinancials/Earnings/SegmentResults/EntertainmentAndDevicesDivision/FY12/Q2/Kpi.aspx)

      PS3: téměř 64 miliónů ks (k 31. březnu 2012) - dle zprávy o prodejích HW od Sony (http://www.scei.co.jp/corporate/data/bizdataps3_sale_e.html)
      • GURUJOE SK aha tak to mluvi za vse .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit