Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    autor recenze: ahoj lukasi mel bych jen jednu kratsi otazku stejne jako u GTa5 pocitam ze finalni hodnocen i na konci videa je z textove recenze. takze kdyby jsi alespon nam hnídopiškum:) prozradil kolik by si podle tebe zaslouzila hra bohu v konečnem hodnoceni?.

    a druhej dotaz taktez na tebe, ja uz mam hru dohranou ale zajimalo by me jak by si hru hodnotil kdyby primej konkurent byl starej duke. vis co trosku slevit na grafice trosku slevit na odlescích ale vylozene jen porovnat hratelnost i kdyz je mezi nema pomalu casovej G.canon. moc diky zajimalo by me to:)
    • janchor
      Rozhodoval bych se mezi sedmičkou a osmičkou.

      Duke může být jen těžko přímej konkurent, je to úplně jiná éra. Nejde jen o odlesky, ale o "fyziku", díky který je s katanou taková legrace, o který se dávnejm sprajtům ani nezdálo. Plus těžko odmažeš to, co už máš nahráno - Duke byl tehdy živá voda, kde člověk vypleskle zkoušel každou z nevídanejch interakcí (kulečníkový koule!), ale dneska tě něco tak triviálního zabaví jen stěží.
      • Black_Hand
        no a hlavne duke mel doomovsky level design, nikoli quakeovsky (ci jeste lepe return to castle wolfenstein). tedy neslo o dominantne linearni pruchod, ale prostredi se muselo prozkoumavat daleko vice (coz souvisi i s tou interaktivitou) a mapa se neprochazela prevazne v jednom smeru. je to take neco co dosti odlisuje noveho shadow warriora od stareho. stary mel vice doomovsky level design zatimco novy ma vice linearni styl zalozeny na zretezeni aren, ktery je tak typicky pro lidi z flying wild hog.
        • C-BEAM
          súhlas a je trochu divné, že tento zásadný rozdiel (zreťazené arény) medzi novým a starým SW si recenzenti nevšímajú a pritom je to jeden z najzásadnejších rozdielov a podľa mňa je to i prvok ktorý hru robí časom hodne stereotypnou.
          • Black_Hand
            tak jde o to, ze recenzenti dooma dlouho nehrali. ver nebo ne, kdyz jsem byl maly a vetsina kamaradu hrala dooma, tak jsem neholdoval strileckam. ver nebo ne, dooma jsem poprvy poctive hral pred rokem. vytecna strilecka je to do ted, ale co me hlavne odrovnalo byl ten level design. dnes se levely designuji typicky okolo pribehu, doom ma levely designovany typicky okolo nejake ustredni herni mechaniky, ktera ten level definuje. to neznamena, ze to jak se designuji dnes je samo o sobe spatne, ale znamena to, ze i v takovych hrach jako shadow warrior nemam ten oldschool co me tak nadchnul, kdyz jsem dooma pred tim rokem hral.
            • Black_Hand
              ja to nemyslim vuci SW spatne. ale rad bych videl v dnesni dobe oldschoolovou strilecku s level designem dooma. uz mame nejake oldschoolove strilecky s level timhle level designem, tak proc ne doomovsky?

              btw, v tom Viscera Cleanup levelu ze Shadow Warriora je "hlaska" z Blooda: "I CLEAN... AGAIN!" ja doufam, ze devolver jsou takovy paka, ze je to jejich cesta oznameni remaku Blooda :).
            • C-BEAM
              ja tiež dám prednosť Doomu ako SW, ak mám povedať pravdu starý SW som považoval vždy za takého chudobného príbuzného prvého Blooda. A myslím, že tu nejde o to či recenzenti nepoznajú alebo dlho nehrali Doom, ten arénový dizajn nového SW bije do očí i na dnešné pomery, tak neviem prečo sa k tomu recenzenti nijak nevyjadrujú, akoby bol leveldizajn nejaká druhoradá záležitosť, pritom sa myslim zhodneme, že je to vec naprosto zásadná.
  • taky bych si to rad zahral ale seka se mi to jak zmrd, nema nekdo tip jak to spravit ? zkusil jsem snad vse... dekuju
    • Mel jsem podobnej problem a na forech stemu jsem se docet ze staci zapnout Vsync, TribleBuff a stahnou ty Particle efekty. Proste si pohraj s nastavenim me uz to beha krasne ;)
      • Pete.palis
        stačí zapnout v-sync??spíš naopak ne??
    • Co takhle napsat tvuj hw? takhle nezjistí nikdo nic.
      lepší pc? kdyt ani nevíš jakej má a to možná lepší než ty... *1*
    • Pořídit lepší PC?
  • Čaute, mám 2 ty -10% slevové kupony na Steamu, esli někdo chcete, tak si napište (vyprší 26.).
    http://steamcommunity.com/profiles/76561197997131973
  • Mám slevu na Shadow Warrio -25%. Kdo by měl případně zájem ať mne na Steamu kontaktuje a za něco vyměním. = Apollon (CZE) *3*
    • Sleva -25% je co přesně?

      Sleva 25% znamená, že se dostanu na 75% původní ceny, tzn. sleva -25% znamená jen jedno - 125% původní ceny ;)

      Nechci slevu zadarmo!
  • Guláš Gagar a další jeho povedená recenze. Jen s tou "budget" grafikou moc nesouhlasím a očividně nejsem sám. Xichty a modely postav jsou už docela solidně zastaralé ale rozmanitost prostředí, nasvícení a effecty jsou cool.
    • Jazz
      Já myslel, že je to Guláš Krykar ?!
    • Ja myslim ze ted jsi docela presne popsal takovou budgetovou grafiku...

      To ze se o grafice rekne ze je budgetova automaticky neznamena ze ta hra musi vypadat jako minecraft.
  • tak jsem tomu dal sanci a zksuil cca hodinu hrani...Proc 9/10? kdyz si budu chtit zarubat dam si DmC a ve skvele grafice...toto je otres...Jo bod za remake...
  • Ucho: ty jsi ucho, samozřejmě když by jsi někomu brokovnicí ustřelil ruku, tak by ten voják padnul do kolen a zemřel (aby se odplazil někam kousek, kde by se svalil to už bych chtěl moc), samozřejmě by tam dál nelítal beze zbraně. Nebo kdyby jsi mu rozstřílel nohy, tak by třeba ještě chvíli po tobě mohl střílet, než by umřel, pokud by jsi ho ještě další kulkou nedodělal třeba do hlavy, chápeš? Prostě aby to nebyla jen tupý kus, kde nezáleží, jestli ho střelím z třista metrů pistolí nebo z deseti raketometem.

    A k tomu multiplayeru, svým způsobem by to mohl být revoluční a neviděl bych v tom problém, pokud by jsi ustřelil hráči ruku, zbraň by si přehodil do druhé (něco jako Dylon v Predatorovi :) a pokud druhou, tak kaput. Stejně tak nohy, zůstal by jsi na místě bez nich a jak jsem psal, ještě chvíli by jsi mohl střílet, než by jsi vykrvácel (stejně jako normálně v singlu nepřátelé) ...

    Samozřejmě když někoho střelíš brokovnicí do hlavy, tak mu ji ustřelíš. Prostě a jednoduše mít trochu propracovanější model poškození. To by bylo rozhodně zajímavější takovou hru hrát a dalo by to tomu šťávu, lepší hratelnost a lepší pocit autentičnosti.
    • Erien
      jasně ustřelí ti ruku zbraň hodíš do druhé ruky, a zásobník nabiješ hubou! Honem běž dělat hry, na tvoje skvosty čekám!
      • Ježiši co je to tady za voly to mi fakt hlava nebere, zapni mozek, to jako nedokáže sebrat zbraň jednou rukou? Nebo jinak - to, že normálně u sebe nosíš 8 zbraní se kterýma skáčeš, utíkáš a měníš je jak na běžícím pásu, to ti neva? Zamysli se, než něco plácneš.
        • Erien
          Já realnou hru nechci, to ty tam chceš realný odtrhávaní končetin. Rád bych viděl člověka, co mu odletí ruka, jak první co bude, hledá zbraň a jde dál střílet. Už nesleduj tolik filmy, leze ti to na mozek. První věc co by bylo, tak by spousta lidí psala, co je to za nesmysl, že po utrhnutí ruky, voják není v šoku, ale jako rambo zvedne pušku a v pohodě střílí dál.
          • tonnymontana
            Erien: Souhlasim stebou a podle me te i chapu. proste ja a zdrejme i ty mame chut na poradnou rezbu kde PG rating splha az k mrakum:) nejde nam o realitu. Pokud chcete realitu zahrajte si nejaky vojensky simulator kde nepratelske npc ani nevidite, po 5min behu uz nemuzete takze dalsich 30min jdete k dalsimu stromu.. me SW absolutne okouzlil, vzpomel jsem si zase na duka a na dobu kdy se u her clovek bavil a mene kecal.

            samozdrejme ze chapu lidi kteri chteji verne chovani zbrani, dopravni prostredky atd atd ale nesnazste se to prosazovat vsude. taky nehazim spinu treba na ARMU3 prototze je to v podstate simulator. ma svoje obrovska + a je to opravdu dobre odvedena prace ale stejne tak jako u filmu musite rozlisovat zanr + provedeni na ktere mate chut. jinak recenoi nekdy si date horor nekdy, scifi a jindy fantasy kousek. pulka z toho neexistuje a ani nebude ale hold to lidi bavi stejne jako me.

            staci napsat : ja jsem spise pro realitu ve hrach a proto me porcovani nepratel "nozikem" moc nebavi:) a naopak druha strana zase napise : my se u hry chceme bavit aniz by jsme po praci/skole museli moc premyslet a tak sahneme po odlehcenem kusu ktery nam pripomina u nekterych jedincu mladi
          • C-BEAM
            prečítaj si výpovede vojakov hlavne z druhej svetovej o tom čoho je človek v boji schopný napriek desivým zraneniam, možno budeš prekvapený.
      • C-BEAM
        vystrielal by náboje ktoré by v ňom zostali, prípadne by využil inú zbraň. Nevidím v tom problém.

        edit: ale z časti súhlasím s uchom, že by to zmenilo dynamiku hry a keby hráčovi niekto 3x po sebe ustrelil ruku mohlo by to časom hráča doslova otráviť. Takže utrhnutie ruky by nemalo byť jednoduché a mala by po ňom rýchlo nasledovať smrť/bezvedomie, hráč by mohol ešte vystrielať zbytok nábojov a bol by koniec.
        • Erien
          Já absolutně nepotřebuju aby po bojišti létaly ruce a nohy. Takže asi po tom všichni netouží. Ostatně tohle funguje v RO a všiml jsem si toho poprvé, možná podruhé a pak už jsem to nevnímal, je mi to celkem putna. V MP je pro mě důležité chování zbraní a jiné věci, než jestli někomu uletí ruka.
          • C-BEAM
            tebe stačí to ako sa zbrane chovajú ja by som chcel zohladniť aj ich reálny účinok na ciel. Niekto má menšie nároky, niekto väčšie :)
            • Erien
              To mi nevadí. psal jsem, že to je i v RO, ale že to stejně po chvíli člověk nevnímá a neřeší. Dokonce po zásahu než vykrvácí tak může člověk střílet. V RO to třeba sedí tyhle věci, protože je to simulátor, ale proč by to mělo být třeba v BF? Kromě toho reagoval jsem hlavně na predátora a jeho nesmysl, že po utrhnutí ruky voják stříli dál. Navíc je docela těžký ve hrách definovat, co je a co není normalní. Takže jak už jsem řekl v RO proč ne, je to simulace, ale proč to dávat do BF, když je to jen arkáda. Nemyslím že by to obohatilo hru.
            • C-BEAM
              ja tiež nestojím o to aby tam pobehovali jednorukí a skackali jednonohí :) ale čo ti vadí na tom, že po utrhnutí nohy/ruky budeš ešte môcť pár sekúnd z miesta strielať kým odkvecneš ? to by nemalo vadiť nikomu. Alebo ako tu už niekto písal, keď do niekoho napáliš tankovým kánonom tak to ti fakt príde normálne, že ho to neroztrhá ? Pokial ti záleží na grafike tieto veci by ti mali udrieť do očí.
            • Erien
              To byl jen příklad u stříleček je pro mě duležitá - grafika, zvuky, ovladání, chování zbraní, zpracování map, případně taktické možnosti a vozidla. Odlétání končetin proč ne, ale důležité to podle mého vůbec není. Ale rozhodně jsem proti, aby po bojišti plazilo tělo bez noh, nebo pobíhali vojáci s jednou rukou.
      • Inquisitor
        To je tak když někdo moc kouká na americký akční filmy :)
    • Naprostý souhlas - solidní model poškození mi v současných hrách chybí asi nejvíce. Opravdu mě štvou situace, kdy kolíte protivníka opakovanou střelbou do palce u nohy. V současnosti mě to štve ve WoT, kde často jedinou možností, jak přimět tank k explozi je opakově ho střelit do nepodstatného výběžku či kukátka někde na věži tanku..
      • Tak když mu do palce vysázíš dva zásobníky, to by porazilo i vola. *1*
      • C-BEAM
        súhlas. A čím bude grafika reálnejšia tým absurdnejšie to bude vyzerať. Veď ustreliť niekomu ruku si mohol v takom sof už pred 13 rokmi a v SOF2 mulťáku to fungovalo skvele, nie je dôvod prečo by to nefungovalo i dnes. Človeka to jednoducho baví viac ak vidí, že zbrane majú skutočný účinok na telo. To je jeden z dôvodou prečo je nový SW s katanou tak zábavný, keby sa len objavil červený obláčik a postava by padla na zem v celku a čistá ako vypratá arielom (thnx Hammy *1* ), nikoho by to moc nebavilo.
        • Přesně.. upřímně řečeno toto jsem očekával od next-gen her.. ne větší rozlišení textur.. a myslím si, že systém "Každý panák ma určitý HP pool a každá kulka ubere X dmg. Až se HP pool vyprázdní, panák lehne" už je v téhle době trochu přežitek.. nepotřebuju litry krve, nepotřebuju létající končetiny, nepotřebuju vyhřeznutá střeva.. ale když někoho trefím do nohy, chci, aby to nevypadalo strojově jako "panák se na dvě vteřiny zastaví, pak se vzpamatuje (=vyresetuje) a vesele střílí dál.. jak pravíš, v SoF to fungovalo, tak proč to nedokáže nikdo zopakovat s novodobým hardware opravdu nechápu..
    • V multiplayeru Soldier of Fortune se dali ustřelovat končetiny protikráči.
    • To je marne... tady se jaksi pohybuji mravokarci, co vidi kapku krve a se slozi. :-)
      To s tim prehazovani zbrani... si myslim, ze by v soku ani nevedel, jak si tu zbrat z te prave ustrelene paze sebrat. :-) Anebo... ze by to i v armade ucili? :-D
  • jen další blbost za statisice *10* ,,,a to uklizeni co vydavaj jako naky DLC bo co,,,,,to ma bejt co *10*
    • erikse
      "Bo" znamena "protoze", tak si to uz do riti uvedom, kdyz to chces pouzivat!
      • s-a-b-r-e
        a "bo co" znamená "nebo co to je" .. Příklad: "...a to uklizeni, co vydavaj jako naky DLC, bo co..." (Překlad: ...a to uklízení, které teď vydali, jako nové DLC, nebo co to bylo...).

        Taky v použití jako výhružka: "Bo co?!" Neznamená "Protože co?!" ale "Nebo co?"

        Kapišto?
        • To je dokonaly priklad spatneho pouziti sova "bo". Gratuluju.
          • s-a-b-r-e
            V čem jsem použil slovo bo špatně?
        • Pethulla
          Jiný kraj, jiný mrav.
          Ale stejně používat bo ve smyslu nebo je blbina *5*.
          Jak bys pak přeložil tohle: Čemu? Bo.
          • s-a-b-r-e
            Čemu? Bo. Bych přeložil jako: Proč? Protože.

            Ale pořád to neznamená, že slovo "bo" má jediný význam (protože).
  • Z této hry by si mohly vzít příklad i další, co se (jak to jen nazvat) variability usmrcení týče. Kéž by třeba v novém Battlefieldu šla ustřelit ruka nepříteli, EA, co ? :)
    • Inquisitor
      Dobře je to vyřešený v Red Orchestra. Končetinu nikomu neustřelíš, ale pěchotní a dělostrřelecký granát už něco utrhne.
    • ucho
      kdyby šla ustřelit ruka nepříteli, lidi by chtěli, aby to bylo možné i v multiplayeru. jenže to by narušilo celou onu multiplayerovou zábavu, změnilo by to celý koncept hry a to logicky nechtějí... a popravdě u toho multiplayeru by to bylo spíš na škodu. tedy máš nesmyslný požadavek. ale tak to je u hráčů běžné, většinou se neumí na hry podívat z širší perspektivy...
      • Tak to potom casticove efekty a vsechny ty veci okolo jsou k nicemu... hele... mne vadi na BF to, ze s tankem odpalim hrace na kilometry daleko, ale on jako panenka dopadne neporuseny na zem. Krev ktera je jen na efekt, a postava zustava cista... asi Ariel. ;-)

        Hlavnim zadrhlem by bylo, ze by to zvedlo PEGI... a to oni nechcou. (=potencial mene prodanych kopii) Paradoxne, pokud rezete na sra*ky nejake nestvury, (jako tady v SW) tak ten rating zustava s poklidem dole.

        Pravdu ale muzes mit v jednom... ze hodne hracu by si uzivala jak ty jatka litaji vzduchem, cimz by je proste nekdo s poklidem odstrelil, podrezal, rozstrilel, odpalil. :-D
        • I kdyz... takovy MEDIK by mel hodne prace, aby to vsechno stihal v prestrelce prisit zpet za par sekund co? :-D Ze pry... bude mit batoh, kde bude po mape sbirat utrzene casti tela... a pokud nejaky hrac (telo) bude lezet venku na oziveni, tak jednoduse vytahne z batohu nozicku, rucicku, hlavicku a prisije ji zpet! :-D

          Mas pravdu, to by byla vazne jina hra... :-D
          • x_ander
            *1*
            Ale zas by to bylo reálnější - pokud by hráč dostal takovou sadu, že ho to roztrhá, tak ho ani medik nedá dohromady. Otázkou je, jestli by tím neklesla až moc využitelnost mediků, to už by pak dynamiku hry změnit mohlo.
            • jj prave to je jediny aspekt co me taky napada... no a proc ne? Prevaha Tanku je prevaha Tanku. Je blbost aby se jak mravenci vsichni kolem ozivovali a tebe v odlehcenem uranu odpalili na 10ty pokus. Pravda... je to porad hra, ale u vybusnin by se daly udelat pravidla.

              Treba:
              EXPLOZE = permanentni smrt. Zasah 120mm, C4, Mina, RPG a pod.
              exploze = telo zustane v celku. Okolni vybuchy, kdy vedle Vas neco vybuchne, tak Vas to treba jen odmrsti... (mrtve) prece jen vojaci maji proti tomu nejake ty Vesty.
      • MidnighT91
        Nechápu jak by koncept hry mělo změnit to, že ti po stoupnutí na minu uletí noha...
        • ucho
          zcela by to změnilo dynamiku hry. tyto fičury možná znějí skvěle, ale velmi brzy by byly na obtíž a spíše otravné. takže ty chceš šlapat na miny a pak se po zemi plazit bez nohou? to ti přijde opravdu reálnější a zábavnější? pořád zapomínáte, že hry jsou hry a musí se řídit nějakými pravidly.
          • x_ander
            Reálnější určitě. Zábavnější by plazení bez nohou asi nebylo, ale myslím, že tak to ani nikdo nemyslel. Ustřelení nohy (ruky, hlavy, čehokoliv...) by znamenalo smrt, ale vypadalo by variabilněji, reálněji a zábavněji (ehm), když by animací smrtí bylo víc. Rozhodně by to nemuselo být jako v Shadow Warriorovi nebo Soldier of Fortune, kde končetiny lítají vzduchem všude možně, ale proč by při povedeném zásahu např. brokovnicí zblízka neodletěla ruka nebo po šlápnutí na minu noha? Rozhodně by to nezměnilo dynamiku hry, jen drobně upravilo její vizuální aspekt.

            Pravý důvod bude spíš samozřejmě ten, aby neprudily sekty mravokárců (nehledě na rating). Což mi připomělo zdůvodnění EA absence krve ve starém Medal of Honor: Allied Assault - prý měli vojáci tolik vrstev oblečení, že krev neprosákla ven *1*
            • Náhodou, mě by se ten prvek ustřelování končetin docela líbil i v jiných, vážných hrách. Ta představa, že vám někdo ustřelí ruce a vy se nebudete moct bránit - že vám pomalu bude procento za procentu ubývat zdraví, zatímco se budeta bezradně válet v kaluži vlastní krve - že vám mezi tím protihráč ustřelí i nohy a bude ještě chvíli prodlužovat vaši agonii - to by bylo prostě geniální pojetí násilí a smrti, jako v reálu. Možná by si hráči konečně uvědomili, že střílet a zabíjet není jen legrace - obzvlášť když jste terčem vy :D

              A ten prvek s jednou rukou, kdyby hráč mohl kulhavě pobíhat po bojišti jen s pistolkou a snažit se ještě chvíli přežít - no nemuselo by to být vůbec špatný. Pořád lepší, než když i s minimem zdravím jste pořád stejně obratní a schopní jako zdraví hráčí. Určitě by tohle mohlo přinést docela nové možnosti do hry. Zkrátka vytrvat i do posledního dechu, i kdyby to znamenalo ležet na zemi bez nohou a jen střílet kolem sebe :D
            • x_ander
              Ucho: Víceméně budu opakovat to, co tu už padlo, ale ano, myslel jsem to tak, že když ustřelíš ruku, tak je hráč mrtvý. To, že mu ta ruka upadne a on se klátí v krvi k zemi, je už jen animace navíc, která hratelnostně nic neovlivní. Ty tam samozřejmě nebudeš pobíhat bez ruky s jednoruční zbraní v druhé (neustřelené) ruce, nebo se tam válet po zemi bez nohou a z posledních sil střílet po nepřátelích. To by sice byl taky zajímavý koncept, ale už ne Battlefield, v tom souhlas. Jenže tohle jsem tím vůbec nemyslel.

              Zkrátka to ustřelení ruky nebo nohy by znamenalo smrt pro hráče úplně stejně, jako je to doteď (když dostaneš pořádnou sadu do ruky nebo nohy), jen by tam byla občas variabilnější animace, že o tu ruku přijdeš. Není potřeba vysvětlovat chování, umírání atd. Zkrátka dostaneš stejnou ránu, která v aktuálním BF znamená smrt, jen tam navíc bude upadnutí ruky. Jediné co by bylo změněno, je vizuál, ne hratelnost.

              Jo a k tvému poslednímu postu - vždycky se samozřejmě najdou lidi, kteří budou nadávat :) Ale přijde mi zajímavější mit animaci, kde se postava po ráně z brokovnice ze dvou metrů do ramene sesune bez ruky k zemi a zemře než postava která dostane stejnou ránu, ale bez jakéhokoliv viditelnějšího poškození stejně zemře. Tím spíš u granátů, min, zásahu z tanku atd...
            • Přesně tak je to supr, např. v dead space když ti potvora usekne hlavu a nablije ti do krku, to dává smrti ve hře nový rozměr a je to parádní oproti běžným hrám kde je to vyřešený stylem červená obrazovka..
            • ucho
              Hammy: takže situace, stoupneš si k člověku, zblízka mu namíříš na ruku a střelíš. předpokládáš tedy, že mu upadne a je to okamžitá smrt. jak si na takovém hráči představuješ animaci umírání. upadne mu ruka a on se mrtvý sesune k zemi. udělá nějakou piruetu v křeči a sklátí se? dokážeš to nějak popsat? a opravdu věříš, že se nenajde banda lidí, co bude nadávat na to, že člověk zemře okamžitě po tom, co mu někdo ustřelí ruku?
            • Ucho: A nemyslim to tak, ze nekdo ti efektne ustreli ruku a jsi mrtvej, ale kdyz se ti to zdravi vycerpa... pak se muze projevit ten efekt oddeleni koncetin, organu. Jinac v BF bych to moc neresil, tam stejne postava moc nevydrzi... a napriklad HeadShot je z 80% smrt.
            • Ucho: Tak jednoduse... osobne sem toho nazoru, ze jakakoliv ustrelena koncetina, je proste smrt. Je to jako mit 100% zdravi.... mas nulu, jsi mrtvej. Celej, nebo bez te ruky. Neni na tom nic tezkeho pochopit. Proste by jsi mel jen kreativnejsi smrt. A ty, jako hrac by jsi o tom ani treba nevedel. Tak to uz pochop sakra! :-)

              Realita je proste takova, ze tyhle veci ve hrach nejsou jen proto, protoze by to zvedlo PEGI rating. To je pri milionech prodanych kopii dostatecny duvod, proc to nezmeni.
            • ucho
              Hammy: držme se prosím té ustřelené ruky, na kterou jsem reagoval na začátku. klidně buď té dobroty, a vysvětli tady (nebo kdokoli jiný), jak si tento prvek představuje mít ve hře. pokud vím, neexistuje žádná hra, kde ti někdo může ustřelit ruku. proč myslíš, že se do toho ještě nikdo nepustil, když by to muselo být tak super a každý by to chtěl? každopádně prosím na té ustřelené ruce vysvětli, jak si představuješ to chování, umírání a podobně... další věci sem netahej...

              hry dnes vypadají reálně a lidé mají problém s pochopením, že jsou to pořád jen hry. to už se můžeš rovnou divit, proč člověk nekulká po tom, co ho někdo střelí do nohy. a proč vůbec ti pajdůlaci dokážou snést několik zásahů...
            • Ucho: je jasne ze ani nechces pochopit oc tu jde... jde jen o vizual! Trosku neotreleho sadismu! Naco mame efektne vybuchujici auta, tanky, C4 v te hre? Pro ten pozitek ZKAZY!
              Tohle je skoro to same... jen by to bylo pro nektere trosku vice adrenalinovejsi.
              Jako vazne... tobe prijde normalni s kulometem palit do postavy a ona nema na sobe ani skrabanec? Nebo kdy nekdo slapne na minu, nebo bude odpalen C4 a telo se jen tak slozi nekam na zem? Proste by se rozprskli na vsechny strany a Ty by jsi vedel, ze jsi odvedl dobrou praci! ;-)
            • ucho
              takže ty věříš tomu, že když ve hře zblízka střelíš člověka do ruky a ustřelíš mu ji, má následovat okamžitá smrt a všichni budou spokojení? určitě by nikdo nenadával na další nereálnost? a tu smrt si představuješ jak. upadne mu ruka a on se sklátí mrtvý na zem?
          • Ronox
            Proč to neudělat jako v Last of Us? Tam mu uletí noha, ruka a prostě umře .. stejně jako v BF umře po výbuchu granátu z bezprostřední blízkosti tak jen k tomu navíc by uletěla končetina no. Si pamatuju Soldier of Fortune jak tam šlo nožíkem všechno pižlat :D
            • ucho
              protože BF je o rychlý multiplayerový akci. mrzačit ostatní hráče nemá logiku a jen by to tu akci zdržovalo. není to tam, že by to nedokázali udělat, ale kvůli tomu, že to pro tu hru vidí jako hloupost. dokáže tady někdo vnímat ten rozdíl?
  • Takze graficky +/- lepsi prumer, nebo horsi nadprumer? Zvukove... no to je diskutabilni, zalezi na zamereni dane hry... no moc zvucnych efektu tam neni. Hratelne to je dobre, ale mohlo to byt lepsi a hlavne jednodussi. Zbrane jsou dost... no... brokovnice na MAX me castecne zklamala. Mel sem radeji tu z stareho ShadowWarriora, ta je proste SUPER! Raketomet taky nic moc, zase to nema na stareho Shadowa. Plamenomet mi prisel tak nejak k smichu, hlavne ten plamen... no po Upgradu uz to bylo mnohem lepsi/efektnejsi. Srdce taky tak trosku nefunkcni parodie, ale hlava ma velke PLUS! To se proste OPLATI! :-) Kusi sem pouzival jen na ty vetsi zm*dy a pak zbytek kosil jejich hlavama! :-) No ja osobne sem skoro celou hru prosel prakticky s Katanou... ac to nekdy skripalo, tak se da cca 75%-80% hry s ni projit. (jen nektere mista jste nuceni strilet) Absolutne me dostali svetla z lamp... tak meke, presne, a efektni sem snad videl jen v poslednim Crysis na ULTRA! No po zbytek hry sem stejne citil nizky rozpocet a jine zamereni hry. Radeji sem mel toho stareho uchylaka, s granatometem! Automatickou Brokovnici! Raketometem s Atomovkou!!! To byli moje zbrane! No v novem SW nic takove neni, a to me mrzi... zbrane mi prisly moc UT. :-( No graficka stylizace je mistama fakt povedena, ale originalnost prostredi je tak 50/50. Jsou mista, kde je to delane pro SW a jsou mista, kde to delali pro prodlouzeni herni doby. U mne ma novy SW tak 75-85% za svou reinkarnaci. Kdybych to porovnal s DUKEforever, tak ma tenhle SW snad 666%!!!
    PS: DUKE forever se FAKT nepovedl.
    • mě tam hlavně chybí takový ty ptákoviny ze starýho SW jako: skryté místnosti (pár jich tam bylo, ale nic moc), jezdící pásy, RC autíčko, tank apod.. ale remaku nejvíc uškodilo to oddalování konce
      • jj souhlasim.

        No nemuzu si pomoct, ale tyhle (polo)tunely maji jednu zas*anou vadu... MAPy ztraci toho ducha... takovy ten efekt hriste, kde radite a klickujete... to jsou doby, kdy byl LEVEL, LEVELem.
        Treba ty skryte mistnosti... nektere jsou na zacatku tunelu a nektere na konci... kolikrat se ani na ten zacatek tunelu nemuzete vratit aby jste to prosmejdil, nebo treba ta vzdalenost Vas uz proste odrazuje k nejakemu prosmejdeni. Novy SW neni spatny... ma hodne dobrych napadu ale je taky trendovy... cim je skoro uplne jiny, nez stary SW.
        Ja jen doufam, ze se (pokud se to tvurcum podari) dalsi SW bude snazit vice priblizit staremu SW. Taky by mohl mit LoWang vice prupovidek a hlavne byl vice raznejsi a vice zivotabudivejsi! Jak ten starej. :-) No hratky s Katanou rozhodne nechat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit