Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem zkusil demo a hned si to koupil, protoze je to paradni hra. Jasne, neni to survivl horror silent hill, kdo hleda tento zanr, tak si s touhle hrou nepotyka. Ale je to vyborny dungeon crawler s ne-fantasy prostredim. Prostredi je prevzato z silent hill univerza. Hra ma fantastickou oldschoolovou hratelnost. Zadny autoheal, jen lekarnicky, kterych je malo. Zadne ukladani kdy si clovek vzpomene a dokonce ani zadne checkpointy. Sice se da najit v kazde zone jedna ukladaci mistnost, ale rozhodne ne hned. Stejne jako obchod, kde se daji dokoupit lekarnicky. Takze nekolikanasobne zacinani levelu od zacatku po pul hodine hrani neni vyjimkou. Skvele je propracovany bojovy system, dve ruce, dva zbrane, treba nuz a pistole, nepritel jde locknout podobne jako v darksoul a jeste je tu tlacitko pro uskoky. Zbrane se rychle opotrebovavaji jako v dead islandu. Kdyz potłate vic nepratel, jdou po vas vsichni, ne jako v AC, ke bojujete s jednim a ostatni cekaji. Je nutno se tedy sikovne pohybovat, trochu jako v dead nation, ale boje jsou zde vice kontaktni. RPG system je solidni, nepratel snad na 50 druhu (spousta starych znamych ze silent hillu), je na ne potreba pouzivat jine taktiky, maji ruzne zranitelnosti na ruzne zbrane. Navic kazdy druh zbran ma sve zkusenostni body a jde je levelovat. Nepratele maji kategorie light a blood, lze se priklanet k jedne strane, jsou tu artefakty a dalsi a dalsi veci. Je to pomerne komplexni hra a boje jsou akcni, ale takticke, vzhledem k omezenym zdrojum zadna bezhlava rubacka. Vysledkem toho je zajimavy a hluboky gameplay. Je to povedena a zabavna hra. Podareny mix mezi rogue like, diablem a dead islandem. Jen je potreba ji nevnimat se "silen hillovskymi predsudky" a na recenzi ji dat milovnikovi dungeon clawleru, nikoli survival hororu.
  • no uz len koli tejto hre si kupim psvita *8* *8* *8*
  • Nechápu o co tu jde. Vždyť je to spin-off. Neřeknu pokud by takto zmršili přímo pokračování Silent Hillu, tak to by mě taky dost mrzelo, ale toto je očividně jen spin-off série a člověk to nemůže srovnávat s normálním silent hillem, takže nechápu to zklamání a naštvanost. Je to prostě jiná hra a jíný žánr s tématikou Silent Hillu a jako taková může být i zábavná když si to člověk uvědomí.
  • Radioaktivni_surikata jestli ti můžu doporučit tak si ty analogy nadstav. Já tam mám přilepené dvě těsnění a tak to zvedá analog asi o půl cm a tím to zvětčuje i osu:-D No prostě je to skoro jako na PS3
    • Radioaktivni_surikata
      No tak to je geniálně šíleny :D Diky za tip. Šilhám po F1, tak tam to třeba uplatním :)
  • Radioaktivni_surikata
    Tak jsem si dneska Vitu dones domu a muzu konstatovat, ze je to naprosto vyborny zarizeni. Nejdriv sem se bal, ze si ji za ty prachy ani nedokazu uzit, protoze fakt nejsem zvyklej vymaznout necelejch 8 tisic na pult (je v tom i cena 2 pouzder a folie, kterou se mi uspesne povedlo znicit jeste nez jsem ji nalepil, plus Rayman Origins). Muzu ale rict, ze po chvili toho uz vubec nelituju. Jo, penez to bzlo dost, ale na novou hracku si stezovat fakt nemuzu. Naprosto perfektni je display. Nemam rad z principudotykace, ale tenhle me dostal. Nechapejte me spatne, tohle je asi posledni text, co z Vity pisu, moji vernou E71 to ani omylem nenahradi. Ale citlivost je uzasana, zdaleka nejlepsiz s jakou jsem se kdy setkal. Ipod a Iphone druhy generace hadr. Rychllst zarizeni je rovnez super a s jakou lehkosti treba minimlizuje hry a spousti jiny aplikace, cumim. analogovy packy sice nemaj buh vi jak dlouhou Osu, za to jsou precizni a absolutne bez vule. interni repro na hry s kvalitou staci, no 3.5 mm jack to kazdopadne jisti. Ps store je jednoduchej a prehlednej, ceny vidim v Kc. Karty s hrami maji vlastni slot, takze clovek nemusi porad vyndavat svoji pametovku. necekal jsem to a mile me to prekvapilo. samotna hra, tedy Rayman je naprosto bozi. hral jsem demo na pc, ake na tomhl jqsnym a jemnouckym displeji to vypada jeste lip. obavam se, ze na Vite neni moznost tuhle hru hrat ve vicero hracich online, jinak je totozna jak graficky, tak zvukove a vubec vsim. Jeste k vite - ergonomie znamenita, vaha tak akorat.

    ale abych uplne neodbocil - playstation store zrovna nepretejka hrama vyslovene pro Vitu (ackoliv je tu hromada psp funkcnich her za priznivy ceny, prumer tak 200 kc) a zmrseninz jako tohle na videu to fakt nespravej. To at si strci tam, kde slunce nesviti. Vic her a za rozumny ceny a pak se Vita vazne uz neda nedoporucit. Fakt jsemz zatim spokojen.
  • To je hnus velebnosti.
  • No tak to je fail..s touhle pro me nenahraditelnou serii jsem protrpel uz mnohe, ale tohle bude prvni dil, o ktery opravdu ani nezavadim..
  • Tak toto je važne debakel. Silent Hill bol vždy o atmosfére a zatial všetky diely diely dokázali neskľznut do podpriemeru. Kvalita prvých 4 hier síce už nič nevráti ale aj Homecoming a Downpour mali čo ponúknu (na rozidel od upadajúcej RE série kamsi do najhblšej stoky) no toto bude peklo !!! Tá hra nemá so SH nič spoločné a je to ešte k tomu úplne iný žáner hrania. Toto prepadne a nikto si to nekúpi !!!
    • ona to je spis vec Konami. Kdyz se podivas, posledni dobou ztraci uplne soudnost, vsude by chteli akorat velky mece a nebyt Kojimy, tak nejsou. A co se tyce SH - vzdy to strci do rukou naprosto cizim vyvojarum.
    • Nezbývá než doufat
  • Však na tu hru taky sere pes...
  • WTF? Vždyť to vypadá spíše jak Devil May Cry z pohledu z výšky. Tahle série měla být vždy o atmosféře a strachu. Jednoznačně palec dolu *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit