zavřít
...

Slain! - recenze metalové plošinovky

Tohle je trochu k pláči, zvlášť když člověk vidí, jak dopadla Salt and Sanctuary, a tedy ví, že to opravdu jde. Slain! je nicméně v zásadě další z velmi průměrných plošinovek od malého studia, tentokrát nazvaného Wolf Brew Games, které je evidentně tvořeno partou lidí, co mají blízko jak k metalové...

Novější 1 2 Starší

  • maros.goc tiscali.cz
    4 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Toto je recenzia? Však som sa nedozvedel aký tom má level dizajn, ktorý je podľa autora najväčšia slabina hry. A on ju opíše jednou vetou....a to aj tak nepreiamo. Najprv som si čítal komentáre a čudoval som sa tomu hejtu voči Vrobelovi, no potom som si prečítal recenziu a tá je skutočne smiešna :(
    11.4.2016

    reagovat

  • TheLordofTheAllNonsense (inkognito)
    2 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Jéé, já si tady přijdu jak na floridské státní mezi studenty literatury. *14*
    11.4.2016

    reagovat

  • ALL (anonym)
    3 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Vroby ty si odešel se SCORE ?? S timhle MATRIXEM neni neco v pořadku, asi ho maaaznu *1*
    11.4.2016

    reagovat

  • Schopenhauer (anonym)
    15 souhlasí, 12 nesouhlasí
    Vrobela nečtu.
    11.4.2016

    reagovat

    • jeanczarny mojeid.cz
      9 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Jen neboj, on tebe taky ne.
      11.4.2016

      reagovat

      • Schopenhauer (anonym)
        9 souhlasí, 8 nesouhlasí
        To je naprosto v pořádku.

        Chtěl jsem tím podotknout, že jsou mi nepříjemné jeho naivní společenské aktivity. Vím, že to sem nepatří, ale Vrobel je v nich natolik aktivní a je v nich natolik mimo můj názor, že ho nedovedu jakkoliv respektovat, natož číst jeho recenze.
        11.4.2016

        reagovat

        • n (anonym)
          7 souhlasí, 9 nesouhlasí
          tibetskou vlajku okolo ramen, isilu okolo pasu a zrodil se vrobelman, povolanim aktivista, nejvetsi zbrani naivni humanismus
          11.4.2016

          reagovat

          • Femto tiscali.cz
            11 souhlasí, 3 nesouhlasí
            píše člověk co tráví život trolovaním konzolí na games.cz
            11.4.2016

            reagovat

          • drasta tiscali.cz
            9 souhlasí, 4 nesouhlasí
            Nepatri humanismus mezi ty evropske hodnoty ktere ted chranime pred vlnami barbarskych pristehovalcu?
            11.4.2016

            reagovat

            • n (anonym)
              3 souhlasí, 8 nesouhlasí
              ne, my po nich uz skoro pul druhyho tisicileti chlebem, a tomu oni nerozumej, takze zustavaj barbary
              11.4.2016

            • Horrido (anonym)
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Ne, to byla víra v to že každý člověk je Boží tvor. Ten dnešní humanismus to je víra že člověk je bůh.
              11.4.2016

            • ja_nic_nevim tiscali.cz
              5 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Asi dobrá ironie ale:

              Evropané (pro mě obyvatelé Evropy do roku 1960) ctí hlavně základní ústavu (lidských práv a svobod) a státní instituce.

              Muslim - sunnita a i umírněnější šíté ctí jen rodinu a kulturu ovlivněnou vírou.
              11.4.2016

            • n (anonym)
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              jo, to je nejvetsi zlo, kdyz se vira micha s politikou, nerkuli primo statni spravou, sarija a podobny predpotopni vydobytky

              kam se riti turecko s tim jejich islamistou v cele je toho dukazem
              11.4.2016

  • johny (anonym)
    23 souhlasí, 2 nesouhlasí
    v normálním světě by tohle recenzoval Aleš Smutný
    11.4.2016

    reagovat

  • deathfish mojeid.cz
    12 souhlasí, 12 nesouhlasí
    "Tvůrci se příliš zaměřili na hudbu i grafiku" *1* Jo tak na grafiku se zaměřilii!! Jo, podle obrázků je grafika opravdu dechberoucí no *1* *1*
    10.4.2016

    reagovat

  • Drasťa (inkognito)
    34 souhlasí, 15 nesouhlasí
    On si mysli neco jineho nez si myslim ja! Pojdme na nej hazet rajcata a nadavat mu a rikat ze dela spatne svoji praci! To ho urcite bude moc mrzet!

    Jinak teda jenom ziram co dokaze z Vekoslava padat... pod minulou recenzi pana Vrobela prece psal ze ho nezajima co si mysli a ted vysypal z rukavu takovou sestavu za kterou by se nestydel ani Konvicka s Okamurou na svatecnim obede u Zemana.
    10.4.2016 upraveno v 21:47

    reagovat

    • Femto tiscali.cz
      10 souhlasí, 9 nesouhlasí
      +
      10.4.2016

      reagovat

    • C-BEAN (anonym)
      7 souhlasí, 16 nesouhlasí
      S Konvičkou se znám osobně přes deset let. Napíšeš tu 2 odstavce, přitom v prvním se vyhraníš proti něčemu, co sám uděláš ve druhém. Jak hloupé. Naštěstí ty a tobě podobní nikdy nebudou mít možnost vyjadřovat se jinde než na internetových diskuzích, kde je většina čtenářů tvořena takovými roztomilými ňoumy. *15* já bych tě snad i pohladil, klučino jeden
      11.4.2016

      reagovat

      • Drasťa (inkognito)
        5 souhlasí, 3 nesouhlasí
        Pisu o Konvickovi neco spatnyho? Rikam tu snad ze je fakt spatnej entomolog protoze se 100% neshodujeme v tom jak nalozit s islamem v CR?
        11.4.2016

        reagovat

      • ja (anonym)
        14 souhlasí, 2 nesouhlasí
        Je Konvicka v soukromi taky takovej sasek jako se ukazuje na verejnosti ?
        11.4.2016

        reagovat

  • TomVal facebook.com
    20 souhlasí, 15 nesouhlasí
    "... zvlášť nadšení by mohli být lidi, co mají slabost jak pro Cradle of Filth, tak pro Manowar. Já teda nikoho takového neznám ..." Co takhle nažhavit vaši oblíbenou streamovací službu a dovzdělat se, pane recenzente? Takovou větu bylo možné tolerovat před 15 lety, kdy nebylo až tak jednoduché se k hudbě dostat, ale dneska? Jo a myslím, že příslušníci cílovky pro tuhle hru by vás za výše citovaný text umlátili kytarami a baskytarami :)
    10.4.2016

    reagovat

    • PreidaQ tiscali.cz
      12 souhlasí, 19 nesouhlasí
      To nevyžaduje příliš velké pozornosti na to, aby člověk pochopil, že není řeč o neznalosti kapel, ale o neznalosti lidí, takové kapely poslouchající. Já také osobně neznám nikoho, kdo by tyhle dvě kapely poslouchal. Přisuzuji to kvalitnímu výběru přátel a známých.
      10.4.2016

      reagovat

      • Sr_Lobo tiscali.cz
        28 souhlasí, 3 nesouhlasí
        "Kvalitni vyber znamych a pratel" - tak to je hlaska mesice :-D mohl bys prosim publikovat seznam kapel a hudebnich teles podle kterych rozlisujes potencionalni zajemce do tveho klubu pratel a znamych :-D
        10.4.2016

        reagovat

        • l33t (anonym)
          14 souhlasí, 1 nesouhlasí
          Vždyť je to troll, nebo hlupák. Tipuju spíš to druhé. Rozhodně to není muzikant...
          10.4.2016

          reagovat

      • Femto tiscali.cz
        12 souhlasí, 9 nesouhlasí
        Manowar jsem poslouchal někdy na střední, takže přes 10 let zpátky, ale nechápu předsudky k lidem, co to poslouchají do teď. Ano, jsou to pozéři jako prase, ale pořád lepší než moderní pop apod. sraačky.
        10.4.2016

        reagovat

        • l33t (anonym)
          2 souhlasí, 9 nesouhlasí
          Posluchači Manowar pózeři? Ty máš očividně bordel v pojmech.
          10.4.2016

          reagovat

          • Femto tiscali.cz
            10 souhlasí, 7 nesouhlasí
            ne, posluchači! Samotná kapela jsou pozéři.

            PS. Naučte se proboha chápat psaný text. V této době když vám nenapíší, že Geralt zachránil svět, tak nepochopíte vůbec nic.

            Navíc si stačí do Googlu zadat: Manowar pozéři a určitě vám něco vyskočí.
            10.4.2016 upraveno v 23:45

            reagovat

            • l33t (anonym)
              6 souhlasí, 6 nesouhlasí
              Hmm. Jak řikám, máš bordel v pojmech. Měl by sis trochu doplnit znalosti, než se začneš zbrkle ohánět písničkama a chápání textu. Pózer je někdo, kdo si hraje na něco, co není. Někdo, kdo nic neumí, ale snaží se vypadat, že do oboru zapadá. Někdo, kdo se k něčemu hlásí jen proto, že je to momentálně v kurzu. Teď to podstatné. Pózerství není o oblečení. To je typický omyl. Tohle oblíkání byla v tý době u metalových kapel celkem běžná věc (pododně se oblíkali i třeba Iron Maiden, což je metalová špička). Pózeři byli třeba Poison nebo Warrant. Manowar se narozdíl od těchto kapel nezaprodal mainstreamu a televizi. Hlavně to narozdíl od nich byli kvalitní muzikanti.
              11.4.2016

            • l33t (anonym)
              5 souhlasí, 6 nesouhlasí
              Jinak aby nedošlo k omylům. Původně sem sice měl dojem, že se bavíš o posluchačích, nicméně označit za pózery samotnou kapelu, to je jěště větší kus dem*nce.
              11.4.2016

            • Femto tiscali.cz
              3 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Tady vidím nějakého zaslepeného fanboye Manowar. Ok! Měl jsem to nazvat úplnými slovy. Manowar jsou legendární pozéři!

              www.google.cz/#q=mano...pozéři

              Měl jsi zkusit Google, za pozéry je považuje snad celý metalový svět kromě samotných Manowar, jejíchž ego je větší než celá Amerika. Ještě si ty "frajery" pamatuji, když jsem na nich byl ve Zlíně před X lety na koncertě. Jo, panečku tenkrát jim to pěkně natřela před-skupina, v té době ještě ne moc známí Rhapsody.
              11.4.2016 upraveno v 01:13

            • l33t (anonym)
              4 souhlasí, 4 nesouhlasí
              Tady vidím nějakého internetového trolla, který ví o metalu kulové. Jako tvrdit, že celý metalový svět je považuje za pózery a pak napsat "google search Manowar + pózeři", to je skutečně legrační pokus o argument. Dlouho sem se takhle nezasmál. To nejde brát vážně. Když pominu, že máš problém s definicí pojmu pózerství, na kterou si ani věcně nereagoval, protože nemůžeš, tomu pojmu očividně nerozumíš, jinak by si pořád nespamoval nějaký google, tak metal poslouchám už asi 20 let a zatím sem nepotkal nikoho, kdo by je považoval za pózery.

              Mimochodem, mít ego není pózerství - pokud něco umíš, tak si to můžeš dovolit. Opět v tom plaveš. Skutečně by ses měl dovzdělat.
              11.4.2016

            • Femto tiscali.cz
              5 souhlasí, 0 nesouhlasí
              Jestli posloucháš 20 let metal a ještě si nevyrostl z POZÉRŮ Manowar, tak je mi tě opravdu líto.

              Jinak pozér je synonymum pro Manowar, takže se neboj, že bych nevěděl, co to znamená, naopak ty v tom neskutečný bordel máš.
              11.4.2016 upraveno v 10:17

            • l33t (anonym)
              2 souhlasí, 3 nesouhlasí
              Tak tohle už je moc okatý trolling. To ti moc nevyšlo. *15*
              11.4.2016

            • Ukrutor (anonym)
              4 souhlasí, 2 nesouhlasí
              To by mě zajímalo, s kym ten metal poslouchá, že nezná nikoho, kdo by je považoval za pozéry? S babičkou? Každej muj známej metloš se týhle "skupině" dnes už jen směje. Ještě na stření jsem jim ty jejich texty žral, ale kdo jinej než Manowar vydá "nový" album, na kterym jen přezpívá starý songy, a ještě k tomu to zní samozřejmě hůř?
              11.4.2016

            • Cajicek (inkognito)
              2 souhlasí, 1 nesouhlasí
              Naprosto s tebou souhlasim *1*
              11.4.2016

          • Drasťa (inkognito)
            3 souhlasí, 2 nesouhlasí
            vignette2.wikia.nocoo...164220

            Nevim jestli pozeri ale moc jim to slusi...
            10.4.2016

            reagovat

            • Hadrovej (anonym)
              0 souhlasí, 0 nesouhlasí
              :D nebo ještě lepší http://www.metal-forum.cz/images/uploaded/189pup7w1wptt3w.jpg
              11.4.2016

    • Pavel (anonym)
      8 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Komentář je mimo, nepochopil jste psaný text.
      10.4.2016

      reagovat

    • Prase (anonym)
      4 souhlasí, 4 nesouhlasí
      Dáme si malý kvíz. Věta "neznám žádného fanouška Manowar, nebo Cradle of Filth" znamená:
      a) Mluvčí nezná fanoušky jmenovaných skupin
      b) Manowar a Cradle of Filth nemají fanoušky
      c) Tvorba Manowar a Cradle of Filth stojí za pendrek
      d) Může za to Kalousek
      Pouze jedna odpověď je správná.
      11.4.2016

      reagovat

      • metla (anonym)
        9 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Nevím jak tahle věta, ale v recenzi (...zvlášť nadšení by mohli být lidi, co mají slabost jak pro Cradle of Filth, tak pro Manowar. Já teda nikoho takového neznám.) znamená, že asi není moc lidí co by ZÁROVEŇ fandili Cradle of Filth i Manowar...
        11.4.2016

        reagovat

  • sease (anonym)
    2 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Hra k hovnu když to ukončíte tak jste zase na začátku hry což je sakra otravný
    10.4.2016

    reagovat

  • kabel (anonym)
    3 souhlasí, 13 nesouhlasí
    Proc posledni dobou vychazi na PC jen pixelartove histeroviny ?
    10.4.2016

    reagovat

    • položil (anonym)
      9 souhlasí, 6 nesouhlasí
      to jsou ty módní vlny, historie se opakuje v kruzích, já osobně se těším, až zase přijdou do módy HC simulátory čehokoliv, nebo tycoony *4*
      10.4.2016

      reagovat

Novější 1 2 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 107.22.26.172.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.