Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další věc je, pro jaký uživatele určená? Já si kdysi koupil hned PSP jak jsem ho uviděl v obchodu.Ten displej byl prostě boží, hry byly taky dobrý, ale drahý. PSP jsem za rok prodal, protože jsem zjistil, že když jsem doma, tak hraju na PC nebo konzoli. Sedět doma a hrát na handheldu mi přijde ujetý. V tý době už jsem nechodil do školy a když jsem někam jel, tak jsem řídil. Napadá mě max. využití v práci, když si chcete zahrát. PC je už každý firmě samozřejmě monitorovaný
    • Az budes mit male deti, zjistis, ze pri jejich hlidani mas spoustu casu, ale nemuzes ho stravit u tv nebo monitoru. Dale je fajn vzit si ho do vany nebo postele, velmi dobre vyuziti ma na slýzebnich cestach, o vikendu na chalupe, o dovolenych a podobne. Prilezitosti, kdy muzes hrat jen na nem, je dost a kdyz mas rozehranou dobrou hru, tak se ti potom na tu konzoli nebo pc nechce jit ani kdyz muzes.
  • To mam!Ale nevim jak to pouzit,nemuzu se s nicim spojit!
    • Vite prosim jak se spojit v aplikaci network player?Nemuzu se spojit!Jeden pan to tady vyuziva,a je to pry super!
      • Je to dlna klient, jeste k tomu musis mit dlna server. Jestli nevis co je to dlna, pak to pro tebe pravdepodobne nebude mit vyuziti.
  • Sice to sem nepatri,order1886,neni v cestine,ja zesilim,hlavne typek s playstation divize rikal,ze cestina bude formou titulku!Zjitim si jeho jmeno,ponevadz je to ten nejvetsi trubec co se po slovakovi,na lince nejvic ojevuje!Na neco se ho clovek zepta,nevim,nevim,prepojim,nevim,mozna,nic nevim,a kdy neco bude vedet?
    • Jack1947
      K čemu cz u přímočaré akce... *7* vždyt tam není zas tolik textu no.
      • To muzu rict i o fifa fodbal!Nac otevreny svet,stejne to vemu to nejkratsi cestou z bodu A do bodu B,jak ve far cry 3!
        • Jack1947
          No dobře no tak jim nemůžeš věřit když tam sedí většinou blbci co ví prd.
      • No dobre,ale kdyz se clovek zepta,a oni reknou ze jo,a pak ze ne,to me nakrklo!Vzdyt to museli vedet do predu,ze order,neni v planu na preklad!To pockam na slevu,pritelkyni to ani rikat nebudu!Takove hry se mnou hraje rada,uncharted,havy rain,beyond two souls,order1886,the last of us,little big planet,u toho smnou sedi hodiny,a to nepocitam god of war,z god of war3,byla uplne paf!A motor storm se ji taky libil.skoda no!
  • Prej podporu :DDD youtube na vite je naprosta prisernost :D
    • Naopak yt klient na vite je nejlepsi co jsem videl, ten na pc, ps3, mobilu/tabletu i smart tv se mi jevi uzivatelsky daleko horsi.
  • Chce to vice pameti pro hry jako takove,4gb,je malo,8gb melo jen killzone,a taky je to graficky maso!
    • vzdit vyvojari,rikali,ze jim sony poskytuje jen 4gb karty,kvuli tomu dopadl god of war kolekce,jak dopadla,skuba se to,horsi textury,velmi nekvalitni zvuk!Kdyz clovek koukne na killzone,tak to vita musi zvladnout levou zadni!
  • Tak o mapa h ani nevim, ze jsou k dispízici, ale na you tube koukam pres Vitu pomerne pravidelne, to pívazuji za spatny krok, i kdyz muzu snadno koukat i pres mobil nebo tablet.
  • Mila sony,kdyz porodis kvaltni Hw jako je ps via,tak mu musis dat taky hodne bilkovin!Tohle se neudela samo!Jak je ceska reklama na jogurt!
  • Sony se nedávno zbavilo všech audivideo divizí. TV, zesilovače atd budou pořád Sony, ale budou je vyrábět jiný firmy. I na notebooky u kašlou, Vaio značku koupilo Lenovo.
    Přenosný zařízení určený výhradně na hry má teď těžký časy v době Androidu a her za pár šupů.
    • Proto sony ma svoje vyvojare,ti nedelaji hricky,a pokud budou hry jako god of war,uncharted,motorstorm,in famous,a hw v podobe packovacu,tak vita ma vzdy navrch!Hw se nikdy nezastavi,ale kupovad furt novy jabka,kdyz vcerejsi jsem jeste neochutnal,dk seredit nebudu!Vita ma porad co dat a potencial porad je,ja na mobilu nehraju,nejak to nema spravne kouzlo!Co ma rikat 3ds,vita je proti tomu nadstroj!Jen to chce AAA hry,biosock,uncharted,terraway,killzone,in famous,god of war,tim se v mobilnim svete valci.Kdybi to bilo o Hw tak 3ds je davno gameover.Vitu spis valcuje nedostatek AAA her a mobilni operacni systemi,nez mobili samotny.Mobil je jen zarizeni vuzivajci dany op.System,na ktery hry vznikaji.
      • Upřímně je mi jedno kde si hry z PSP či 3DS zahraji , a pokud to bude na zařízení , které kromě her zvládne i další užití (dnes Android telefony), tím lépe .... Bohužel pro Sony - You tube aplikaci si na PS3 nainstaluji rád , na rozdíl od nesmazatelného balastu s mikrofony
  • flash789
    nenu divu, Vita samotna je dost propadak..myslim ze to je poslední handheld od Sony..
    • Prodejní propadák.
      Nicméně jsem rád, že se do toho pustili, je to výborný stroj.
      A držím palce Nintendu, ať pokračuje dál s 3DS.
    • Což je nesmirna škoda.. PSP bylo bozi, nevim proč PSV tak propadla. Nedostatek her jde ruku v ruce s tím, ze se konzole moc neprodává, přitom potenciál tam fakt byl.. Problém je mozna v tom, ze dneska kdo chce hrát na cestách, ma smartphone/tablet a prenosnou konzoli nepotřebuje.
      • problem je jen v nesmyslne cene her!na prenosne zarizeni hra co je 100x jednodussi na vytvoreni nez aaa hra pro konzoli nemuze stat litr a sony je schopna prodavat tetris za litr do je proste demence prenosne hry cena max do 10 dolaru u tech nejlepsich
        • Tetris se za litr neprodava, a naopak velke hry jako borderlands nebo freedím wars byly k dispízici levne. K tomu dostanes spoustu her v ramci ps+ a i slevove akce jsou rozsahle a vyrazne.
      • Tak her je na vitu hodne jenom ne co jsme ocekavaly
        • Nevim co jsi ocekaval, ale ja jsem spokojen. Toukiden, Ys: Memories of Celceta, Final Fantasy X, Steamworld Dig, Deception IV, Dead Nation, Demon Gaze, GoW, Borderlands 2, Child of Light, Lemmings, Mouse Craft, Counter Spy, Diságea 4, Don't Starve, Frozen Synapse, Natural Doctrine, Minecraft, Freedom Wars, One Piece, Pocket RPG, Field Runners a rada dalsich drobnosti jsou lonske hry, ktere me osobne udelaly radost a nektere hodne velkou. Vita me predloni i loni dokazala herne zahltit i kdyz heaju prevazne na ni. Kdo hraje jen obcas, nemuze si na nedostatek her stezovat. Leda by byl zanrove hodne vymezeny, ale ja mam nejradsi rpg a turn based hry a nasel jsem si toho na vite spoustu.
      • Nedostatek her na Vitu je mytus. Na Vitu vyslo nekolik set her a hodne z nich jsou velmi kvalitní. Kdyz vezmu v uvahu kompatibilitu, je jich hodne pres tisic. Za rok 2013 a 2014 jsem si s Vitou vystacil jako hlavnim hernim zarizenim a jeste mam hodne her nakoupeno do zásoby. Vitu vnímám jako luxus, vynikající zarízeni, vynikajici hry, ale to cele nákladne pro bezneho cloveka, ktery tak jako tak má smartphone.
        • Asi tak,jenze ja nechci hrat hry z mobilu,na to mam mobil,ja chci AAA hry,vita ma jednu nesmirnou vihodu,a to ji muze pomoci,zvysit kapacitu pro hry!Takhle skrachoval god of war colekce,vyvojari mohou vyuziva jen4gb na hry,vic sony nedava,takhle dopadl i bordelans 2 na vitu,kvuli malo pameti na kartach,u mobilu mohou vyvojari vyuzivat jen 2gb pro hry,v tomto vita muze mit znacne navrch,hry by byli hezci,neosekany,zvuk nekomprimovany atd.
      • Vývojáři často říkají že Vita je jedno z nejlepších zařízení pokud jde o přístupnost v programování.

        Já osobně bych na tabletu nikdy nematlal prsty po obrazovce, to pro mě není nic zábavného.

        Vita dojela na tu zoufalou politiku v Sony, ta jejich podivná (ne)podpora tohoto zařízrení je kámen úrazu. Je to fakt škoda, lepší přenosné herní zařízení prostě není a jak sami píšete, tak už asi ani nebude...
        Sony je teď ve velkým průseru, tak už nebude mít chuť riskovat. Když se na to dívám kolem a kolem, tak jediný co se jim teď podařilo byla PS4 jinak nic...
        • Jo jeste maj dobry tv,jednu vlastnim,prezila 3samsungy co mel znami,a od druheho znameho prezila 2Lg,ted je v sini slavi v kuchyni,ted mam zas sony,a jsem velice spokojen,ikdyz me stve ze prez flesku moc filmu neprehraje,s timto pristupem by do ps4 meli vratit divx a podobne prehravani filmu.Sehnal jsem si film VEc z r.1982,ps3 to prehrala,ps4 neumi,smart tv sony take neumi,ps vita umi,ale bohuzel ps vita nepodporuje zrcadleni obrazovky,jako muj mobil za 2 tis,tak si ten film na tv nepustim,a ps3 uz nemam *10*
          • A pak si kupuj nové věci od Sony ... Ne nejlepší Playstation co se týká herní rozmanitosti byla 2 . PS4 je jen protažená smrt - jen to mnohým ještě nedošlo .....
            • Tak na rozdil od samsungu ma vodost lepsi obraz,spis chtej vic tlacit na blueray,jenze nedam za 2 hodinovi film 800kc!Max 200kc.Je to 8let stary format!Bohuzel vydeopujcovny zanikly,zaniklo i blueray,to byli casi si pekne pujcit film na vikend za 30kc za1ks.Sice lidi stahujou 10gb filmy,ale kvalit blueray to porad nedosahuje.A doufam ze ps vita dostane aspon lepsi prohlizec,jinak to youtube atd,bude katastrofa.
      • flash789
        jo, presne..mobily+tablety..
  • No pristup zamestnancu sony,je katastrofani!Vubec o elekronice nic nevedi,a o ps4 systemu ani nemluve!Misto,aby se sami trosku vzdelavali,tak tam zvani,nebo mackaj mobil!Kdyz se jich nekdo zepta co je:funkce deep color autput,tak to nevedi ani v playstation divizi ani v divizi televizi a blueray prehravacu!Jejich znalosti jsou v zalostnem stavu,na to ze pracuji pod kridli sony,jednoho z nejvetsich elekronickych japonskych gigantu!Pro me, by byla velka cest pracovat v divizi playstation,potazmo divizi televizoru.Meli by si toho vazit,kde delaji!Skuste nekdy zavolat na playstation divizi,operator, ktery ma o playstation jako celek vedet vse,at to je zenska,nebo chlap,tak vas odkazuji na nesmyslna mista,a pritom to maji vedet oni sami!Krom jednoho slovaka,ten je dobrej,o jinych se bavit nehodlam!Pak se sony produkty maji prodavat!
    • Myslel jsem to tak,ze delaji v sony,tak by o elekronice meli vedet vice jak operator v O2!A kord v divizi PlayStation ,nebo v divizi Tv.Nekteri tam jsou fakt kopita,jako ja na psani na ps4 ovladaci.Trosku jsem to prehnal omlouvam se,ale stojim si zatim,ze je tam vice lidi neznalich,nez znalich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit