Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toz Rome Total War 2 tu kdysi dostal 9/10 za prisernou opttimalizaci s tim, ze po ni v blizke dobe nebude ani vidu ani slechu *3*
  • Docela prijemna hra, nebyt technickych obtizi.

    Velkou hru bych od toho ani necekal. Nakonec je to jejich prvni hra na novym enginu. A vycitat tomu fungujici ragdoll ani nehodlam.

    Za me 7/10. A to fanousek Warhammeru nejsem.
  • Jakej pc port? Hra je delana primarne na pc...
  • Jsi nebyl nikdy fanda Robocopa, viď?
  • Jack1947
    Tak bude DLC a nakonec se koupě takovéhle zmrvenosti nějak obhájí *3*
  • Vermintide tomuhle nesaha v ramci singlu po kotniky.. bohuzel toto nema vic map pro coop.. :(
  • Jack1947
    Tak to jo to dunění bylo spíše na zlost, to jak hra více/méně duní to fakt nerozhoduje o kvalitách zvuku lol *15*

    Jinak i ty si uznal že tohle se prostě nepovedlo. Chtělo by to něco ve stylu Firewarrior hra FPS která by se hráat dala i dneska stačilo by trochu poupravit grafiku.
  • Zato ty bys to měl vypnou úplně...
  • Veskoslav
    Hra je vážně rozporuplná. První den prakticky nehratelná. Doteď přepínám na anglickou klávesnici, protože při hraní prostě ta "česká" nefunguje.

    Zpracování deskovky skoro 1:1, jedno z nejlepších nazvučení prostředí ve hrách, co jsem kdy slyšel. Takové dunění zvonu po zásahu a pomalé rozléhání, různé zvuky dveří, servitorů atd. No lahoda.

    Bohužel hra nedosáhla na kvalitu svého "bráchy" z klasického Warhammeru. Single není vyloženě špatný, hrál jsem i horší, klasický průměr na seznámení. AI spolutermínátorů není vyloženě tupá a kdyžb má možnost, tak prvně střílí, pak přemýšlí a pak střílí znova a nesnaží se naběhnout do skupinky nepřátel jako to má v oblibě AI v L4D například.

    Co se týče hratelnosti, mám rád klasickou deskovku a tady si to z ní bere možná až moc, místy je prostě nudný gameplay o tom žádná. Ale celkově se mi to nakonec hrálo příjemně a systém zbraní a artefaktů mi naprosto vyhovoval. Bohužel poslední cca 3 mise mi přijdou jako naprosto odfláklé nebo si někdo vzal trip na pořádnou psycherskou jízdu a zapomněl vystoupit.
    A pokud máte partičku 3 dalších hráčů, za sebe doporučím. Ale osobně bych asi šel až tehdy, kdy cena půjde pod 20 euro a hratelnost se vyladí. Já koupě nelituje, ale je tam krapet té zaslepenosti v rámci W40 univerza a toho, že jsem věděl, do čehu jdu. Věřím, že časem se hra vylepší a opraví se i zbytek chyb (zasekávání nepřátel, kolize nepřátel atd.) a bude to další příjemná co-op střílečka vedle "staré" L4D2 či Warhammeru: Ends of time.

    Celkově bych tomu dal 6/10, kdo není "zaslepenec a sluha Khorna" ať si ubere bodík. Příjemná, ale průměrená hra, která bohužel nesplnila zcela mé očekávání a dle diskuze ani ostatních. Škoda, přitom právě klasicky Warhammer se hraje naprosto skvěle.
  • Pete.palis
    Já si naivně myslel, že hra bude alespoň na úrovni Vermintide, ale v této fázi je hra rozbitá jak cikánská hračka...
  • wenceslaus
    Jo, deskovku jsem hrával. Ale já nemluvil o zaseklé zbrani jako spíš o nesmyslné detekci zásahů.
  • bukrr
    Space marine mi přišel jako boží akce a doufal jsem, že se díky Deathwingu budu moci znova podívat do Warhammer universa - schade
  • Repetitivní nuda. Místy pěkná grafika, ale nuda.
  • Já sem velký fanoušek Warhammeru 40K. Ale tohle..prostě ne. Jo vypadá to hezky, má to atmošku o tom žádná. Ale to je tak vše co to má.

    Nejvíc mě dráždily FPS dropy na některých místech na mapě, nemastny neslany příběh, takovej dost .. mno lemplovskej bojový systém. Fakt škoda .. ještě ď mě štve, že to není dobrá hra, těšil sem se jak malej.
  • Kamo! Presne tak jak to tady popisujes, Ja jsem si tu hru taky uzival, ma to atmosku jako prase! TEn design je proste obrovskej, ty kostely, chramy v ty lodi, to je proste pecka, akce zmatena, ale ja sem to miloval, presne takovy to ma bejt, ale ty chybky, ze to taky obcas spadlo uprostred mise a ja to musel hrat jako blbecek znova, to me stvalo, ten zacatek s tim treninkem byl proste iritujici, uz jsem chtel aby zacala konecne prvni mise, prvni akce, a mne to dcl uhranulo, ale ten konec sem cekal lepsi! Nevadi, uz je to vlastne i jedno, jestli to nejak dokonci, nebo vydaj updaty, stejne to uz prodejnost moc nezachrani! Libilo se mi to, dal bych tomu taky sedmicku, ale cekal sem to lepsi! Cekal jsem, ze to bude opravdu originalni, coz byla vlastne jenom ta akce s atmosferou, ty zbrane a hratelnost s tema chybama pod strasne mrzaci. Za mne skvela atmosfericka jednohubka na jeden temny vecer v pokoji :D
  • jindra.veliky
    tak to diky za info, vypada to fakt dobre *4*
  • XorxoxTalarius
    To ze si zbrane delaji co che je ve skutecnosti schvalne a je to jeden ze znaku Space Hulku
  • wenceslaus
    Není to titul za 10 Euro. Navíc je to tunelová střílečka, takže bych od hry rozhodně nečekal tolik bugů.
    Ve hře není nic než kosení nepřátel. Takže zbraně, co si dělaj co chtěj, naprosto stupidní AI či fyzika, neinteraktivní (na střelbu) prostředí... atd jsou problém.
  • Warhammer: End Times - Vermintide?
  • Je videt ze ten mozek vypinas az prilis casto...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit