Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokud neuslyšíme informace přímo od Nintenda, tak je to plácání do vody, osobně by mi nevadilo mít druhý, výkonnější handheld s možností připojení k televizi/monitoru přes hdmi. Pokud se bojí, že by je okopírovala konkurence a NX má být tohle, tak jejich obavy moc nechápu, protože tohle by byl pro sony i ms velice riskantní krok, no doufám, že v září rozpustí veškeré pochybnosti, ale nejsem proti, ani kdyby měl eurogamer do puntíku pravdu
  • nintendo pro me byla vzdy obskurni japonska firma a nejspis to tak zustane i nadale, ale aspon jsou originalni a nesnazi se imitovat pc jako ps4 nebo xbone
  • Preed
    Mne sa ten napad paci, mobilne hranie na mobiloch/tabletoch je pre mna nevyhovujuce a dalsiu stolnu konzolu k PS4 a PC nepotrebujem,nie som si isty co by takyto napad znamenal pre handheldy od nintenda ale v zasade mi je to jedno,dostal by som velku konzolu aj handheld v jednom a to by som bral.
  • ať je to co chce, rozhodující bude jake hry na to budou. Tak napríklad taková PS4 muže být výkonná jak chce ale ja si to proste nekoupil protože mam doma nabušenej pc a exkluzivity mne nezaujaly. Tohle muže být po technické strance blbost ale když budou mít dobrou exkluzivitu, jdu do toho.
    Nic nemuže konkurovat PC.
    • Možná , možná ... Já ve svém okolí ovšem slýchám čím dál častěji i opačný názor . "Kupovat pouhou grafiku za cenu konzole abych na ní stejně hrál to co na konzoli ??? ...A něco na tom bude ."
  • Hnisavec
    Fuhaaa...to zavana prepadakom ako Nvidia Shield...to uz tazko rozchodia ked sa aj posledni verni rozprchnu ku konkurencii
  • Femto
    Spekulacím docela věřím a dost mě to odrazuje od jisté koupě. Jako mobilní hry mě nezajímají, mám iPhone, iPad a v životě jsem na tom nikdy na ulici či v hromadné dopravě nehrál. Chci si zahrát těch pár hodin za víkend, když si udělám čas.

    Tegra je jako výsměch, to bude výkonově někde snad ještě pod WiiU. Nepotřeboval jsem drtič asfaltu, stačilo by mi kdyby se to někam posunulo z WiiU. Ovšem s Tegrou se nic takového nekoná. Nápad není úplně blbý, ale muselo by to být postaveno na daleko pokročilejší technologii a pochybuji, že nějaká taková technologie v současnosti existuje.
    • Tak me spis prijde ze to je evolucni cyklus N3DS a ne velkych konzoli. Vlastne ani nevim kde se prislo na to ze to ma byt nastupce WiiU..zrejme nejaky novinarsky sum..jak to tak byva.
  • Nevim jak to vim ale tohle se provalilo uz pred E3, nechapu ze s tim tedka vsichni vystupujou jako by to byla velka senzace.
  • Jako mobilní konzole to bude mít problém, že to bude velké a těžké, bude otrava se s tím tahat. Dálento nebude mít slot na simku, takže online připojení a sociální funkce budou slabé. Oproti mobilům to neobstojí.

    Jako domácí konzole to bude mít problém v slaboučkém výkonu, nízkém rozlišení, divné architektuře a proto absenci multiplatformních titulů, což pohřbilo i WiiU. Ani oproti domácím konzolím to neobstojí.
    • Fordzy
      Zaměstnanec Nintenda promluvil. Všichni ho poslouchejte a nebo radši ne... *5*
    • Spíš mluvíš z cesty.
    • Mluvíš mi z duše:)
  • Vogon
    Pokud je to pravda, tak dává smysl, že se budou ubírat ve směru handheldů, když 3DS bylo na rozdíl od WiiU úspěšné, i když ne tak moc jak si Nintendo přálo, a většina Japonského trhu je právě na handheldech. Alespoň si po dlouhé době zahrajeme Monster Huntera na velké obrazovce.
  • Doufám ,. že to konečně bude umět telefonovat , protože další po pár letech mrtvou krabičku do kapsy už nechci a hry dneska hraji i v tom co používám na práci :/ . Doufejme že někdo konečně prolomí to tabu a hendheldy nevymřou na svou omezenost .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit