Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo jestli bude někdy v blízké budoucnosti k dispozici trial verze?
  • Článek super, ale myslím, že pro lidi, kteří nemají zkušenosti s takovýma hrama, bude problém rozluštit těch několik zkratek použitých v článku. Tento článek je vysloveně pro ,,odborníky ve svém odvětví,, nikoliv pro veřejnost (lze vyřešit připojením odkazu se zkratkami a jejich významem). Na druhou stranu bylo celkem efektně popsány klady a zápory daných klání PvP,

    S pozdravem recenzent Českých recenzí.
  • CZ/SK guilda SWGC Czech Corps je oficiálním zastoupením fanstránek Star Wars Game Centrum a jejím cílem je dát dohromady hráče, kteří hrají Star Wars: The Old Republic čistě pro zábavu.

    Chceme dát dohromady skupinu hráčů, kteří se chodí do hry bavit a rádi by časem plnili Warzony, Flashpointy a Heroic úkoly s kamarády a zároveň hrají hru ve svém volném čase a jen tehdy, když chtějí a povinnosti jim to dovolí. Nebudeme vás nutit k nějaké pravidelné docházce, naopak bude záležet čistě jen na vás, zda se někým na nějaké akci domluvíte, ale nemáme zapotřebí někoho nutit hrát. Jediné, co požadujeme, je respekt a slušné chování k ostatním hráčům.

    vice na http://swgccorps.enjin.com/
  • Hrajete nebo chcete hrát SW TOR? Rádi byste chodili Flashpointy a Operace a nemáte s kým? Guilda MYTH hrající na PVE serveru The Red Eclipse hledá nové CZ/SK hráče! Jsme součástí herní komunity existující již více než deset let a najdete mezi námi ostřílené veterány i nováčky, casual i hard core hráče, mladé i starší, ale hlavně pohodové lidi s týmovým duchem, co jsou pro každou srandu. Pro bližší info mi napište ve hře na stejné jméno (/tell nebo mail) nebo navštivte naše stránky na http://community.myth.sk
  • Ringwraith: tvoje fakta sou bohuzel typu jedna baba povidala, novinari se toho chytli a hned to napsali... na kazdyho jednoho, co si na foru stezuje, je nekolik desitek tech, co nemaji potrebu se na forum vyjadrovat, protoze je hra bavi a veri, ze casem se vsechny bugy fixnou.

    To jak tu nekolik diskuzi po sobe podsouvas, ze Terra ma lepsi system nez TOR a v podstate si stezujes, ze vetsina lidi da prednost grafickymu stylu jinymu nez vychodnimu neni nas problem, ale tvuj. 100x radsi budu hrat namakanyho zjizvenyho hamiznyho zoldaka nez nejakou 12i letou pipinu v puncochacich obrovskyma ko*ama a minisukni, co nejakou nevysvetlitelnou magickou silou dokaze mlatit kolem sebe mecem, kterej je 4x tak velkej a tezkej jak ona

    Mimochodem video z Terry sem videl jedno a to jak tam nejakej tlustej myval mlatil kolem sebe halapartnou, to promin, ale tohle fakt ne :)

    Vrook: dobre ty :D
  • Whisp
    Nechápem ako môže niekto kritizovať hru, ktorú ani nehral a informácie o nej má od ľudí, ktorý ju "údajne" hrali a nepáčila sa im. Ja som bol tiež k SW TOR skeptický, ale pred troma dňami som ju začal hrať a nadchla ma. Iste, má kopec bugov, ale ktorá MMO ich po štarte nemala ? Bál som sa grafického spracovania, ale na moje prekvapenie som si na neho zvykol za 15 minút. Že hra nemá rozsiahly end-game content ?No a čo ? Veď tu máme osem unikátnych príbehových liniek, ktorých dohranie zaberie aj niekoľko mesiacov. Naviac každé povolanie sa na 10 úrovni člení na ďalšie dve.
    Nijaké MMO okrem TOR ma doteraz neprinútilo čítať, prípadne aj počúvať zadania questov.
    Neponúklo mi ovládateľných spolubojovníkov, či možnosť rozhodovania v úlohách.

    Iste, SW TOR má od dokonalosti ďaleko. Keby bolo vo vývoji o pol roka dlhšie, sťažností by bolo určite menej. Ale aj napriek tomu si myslím, že hra má reálnu šancu sa na trhu uchytiť a nájsť si svojich stálych hráčov.
    • Erien
      Mě právě příjde, že ze všech posledních mmorpg je tohle nejmíň zabugované. Například na buglej q co nešel splnit, jsem narazil do levelu 28 jen na jeden a jednou jsem se propadl texturou výtahu.
  • ja se loguju do warzony jen kdyz nemam cas na expeni... lognu zabehnu nekam do kouta a na zaver si jen zkontroluju kolikrat me killnuli... nejak valor ziskat musim...:)
    • takovyhle idioty bohuzel miluju, kdyz nejsou schopny prilozit ruku k dilu, valory se daji ziskat snadno jen tim, ze bojujes.. ne ze nicis hru osatatnim

      Takhle jen ukazujes jakej jsi neschopnej. Pokud nemas cas, tak to nehraj a hraj az si udelas cas. Valor ti je k nicemu kdyz ho nedokazes ani vyuzit hranim ve Warzonach.
    • a na co ti valor bude? myslis, ze s lepsi equipem ti to pujde lip? bez treningu ani omylem a pokud pvp v budoucnu neplanujes hrat, tak z valoru pro tebe nic zajimavyho nekouka... suma sumarum, kazis ostatnim hru a nic z toho nemas
  • Po tomhle patchi jsem zaznamenal prvni velmi neprijemne bugy..tak doufam ze se s tim poperou.Jinak cim dale postupuji ve hre,tim vice si ji uzivam.Pripojil sem se k funkci guilde a vsechno je razem snazsi a zabavnejsi-od lvl 30+ si myslim ze jsou q pomerne narocne a plnit je ve 2(tzn ve 4 s partaky)je idealni.Bioware si me ziskalo hlavne pristupem ke ,snadnemu, hrani.Navaznost q je prikladna-jdete do oblasti plnit ukoly a splnite je vzdy vsechny najednou,nestava se tady(jako v mnohych mmo)ze se tam pak musite 10min bezenim vratit pro jeden blby amulet co vam zadali az po navratu.Fast travel na mnoho mist po cele planete co 30min-taky vyborna vec.Snadny travel na fleet co 18h-dalsi vychytavka.) v tomhle se poucili z mnoha chyb u jinych her a hraci to velmi zprijemnuje zazitek bych rekl
    • Ad bugy - neskutecne me vadi, ze abilita co je na cd sviti a je pres ni jen ten prouzek co jede dolu a odpocitava cd, coz je podle me fail a jeste intended. Uz aby byly addony co to fixnou. A ad questy - tohle se mi stalo behem lvleni jedne postavy snad 5x, staci aby clovek nedelal questy v poradi v jakym se "maji" udelat resp. neodevzdal jeden a sel dal na jiny q.
      • Jo s abilitama mas pravdu-casto fakt nejde poznat jestli uz je ready nebo ne.Jinak s tema q jsem fakt nemel jediny problem a to uz jsem zkousel tak 4 postavy.Q jsou v drtive vetsine delany pro danou oblast a az tak na sebe nenavazuji si myslim ze kdyz jeden vynechas nic se nestane.Jedu vzdycky podle class q a plnim vzdy ukoly v dane oblasti a zatim mi to vzdy vyslo
        • Ono je to mozna tim ze jsem pobral q pro celou oblast, udelal jsem to v urcite male zone a sel jsem dal. Kdyz bych sel odevzdat tu prvni malou zonu tak dostanu jeste jeden co me posle prave do te druhe male zony. Ono to neni uplne game breaking, ale obcas ty xp chybi.
  • Vidim ze je tu hodne ostra debata. Ja osobne nejsem fanboy ani hater. Hra je z urcityho pohledu hodne dobra, nektery prvky jsou novy a ja osobne jsem je privital. (crafting, modifikace, mozna i neco dalsiho) V te hromade mmo co mame je urcite jeden z nejlepsich kousku. Hral jsem napr. AOC a to TORu nesaha ani po paty, wow jde od desiti k peti.

    Jenze na druhou stranu, jak napsal Sarin, nektery veci nejsou zrovna ok. Za me je to engine, kterej na moji sestave ze zahadnych duvodu jede asi na polovicni az tretinovy fps jak BF3 na ultra. Dalsi vec co me vadila byla odezva abilit (trochu to fixla ta polozka v nastaveni). Zustalo vsak to, ze nektery ability se proste nedocasti i kdyby mely. Hodne velky plus jsou brackety na 1-49 a 50 zvlast. Uz se da pvp hrat i s necim mensim jak 40tkou.

    Kdyz jsem zvazil pro a proti tak mi to vychazelo fifty-fifty. Nakonec to rozhodlo, ze ze "stare party" jsme sli hrat jenom tri a to je na mmo docela malo. (To samozrejme neni chyba hry) A ze z nejakyho zahadnyho duvodu nemam motivaci levlit alta, i kdyz vim ze by me v pvp bavil (taky z toho nevinim hru, ale je to pro me zahada, protoze ve wow jsem vylevlil bez znamek nudy cca 9 charu).

    Nakonec jsem teda dalsi mesic neplatil. Dam tomu sanci nekdy pozdeji, az ty chyby co mi vadi (snad) fixnou.
  • Na SWTOR je krasne vidiet ako zly management dokaze dok*rvit kvalitu. Vyzera to tak ze niekto s najdrahsou kravatou v januari 2010 stanovil datum vydania a to v akom stave hra bude mu bude totane ukradnute. Veci na ktorych sa makalo (voiceacting, lvlovanie, map design, modely v ramci grafickeho spracovania, warzony ...) skutocne nemaju obdoby na europskom trhu.

    Veci ktore sa nestihli su robene len naoko, obtiaznost v PvE obsahu (skace od seriozne challenge po uplne easy a zrovna v tych nespravnych miestach), class balance, 50 questy, zla optimalizacia enginu, mnozstvo skutocne debilnych bugov...

    Takzvany "zasah z hury" je vidiet pri "fixe" Ilumu. Evidentne si niekto z tych s drahou kravatou precital ze banda whinerov je nespokojna s tymto a tymto, prisiel s vlastnym genialnym napadom ktory proste musel byt prevedeny do live hry. Ludia ktorym bolo jasne co takato zmena k blbsiemu bude znamenat a aky to bude mat realny dopad na pvp na Ilume si mohli akurat tak tisko trieskat hlavy o stenu pripadne si zosivackou spendlit jazyk ku stolu s pocitacom - aspon teda dufam ze je toto ten pripad.

    Ale zase pri hre presedim denne tak 1-3 hodky zavysi od casu ktory mam k dispozicii a rozhodne ju doporucujem vsetkym ktory niesu rozhodnuty ci do toho ist ci nie - samozrejme ak vas zaujimaju veci ktore ficia a nejde vam o veci ktore sa plazia a pokulhavaju. Dufam ze velky fix na seba nenecha dlho cakat, hra ma skveli potencial, len - podobne ako WoW - potrebuje doladit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit