Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mě taky zajmalo,byl bi sem strašně šťastný protože sunset overdrive JE PECKA!A já mám PC a ne XBOX ONE .
  • Ještě jsi to ani nehrál a už kritizuješ.
  • Vogon
    Tato hra zobrazuje temnou budoucnost, kdy na zemi přežili jen hipsteři.
    https://www.youtube.com/watch?v=gM8NXCUlbVM
  • K cemu jsou knihy, kdyz jsou tu filmy.
  • Ve srovnání s tebou ale děsně ostrý.
  • Tak v tom případě si vesele nakupuj a užívej si možnosti Steamu. Já jsem ti zde akorát nabídl druhý pohled.
  • Nabízí se tu otázka, jestli je tvůj názor opravdu myšlen vážně anebo je jeho původ v tom, že PC krabicovky jsou omezené z 95% Steamem, Tebe to se*e a tak se snažíš použít toto nesmyslné přirovnání, které se snaží mě to znechutit.
    Moje dosavadní zkušenosti mi napovídají, že možnost B je správně.
  • MrSanta
    Konzoli kupuju primárně jako doplněk k PC abych měl přístup k zajímavým hrám, které se na PC nedostanou, nebo se dostanou až za rok dva (a čekat se mi nechce), nebo je PC verze tak odfláklá až to bolí. Nebo na hry, u kterých mám prostě pocit, že konzolová verze je lepší, než PC verze.

    Pro Xbox One hovoří ovladač - jsem zvyklej na X360 ovladač, používám ho na PC. Dále větší podpora formátů videa. Konzole bude u mě zároveň suplovat přehrávač DVD/BR atd, abych to pořád nemusel pouštět z PC.

    Rozhodování mezi exkluzivitama na Xboxu a Playstationu není až tak důležité. Pro Xbox One hovoří Halo, mám pro to prostě slabost a hrál jsem akorát jednotku na PC. Teď budu mít všechny 4 hlavní Halo hry v jedné krabici a za cenu jedné hry. To mi přijde jako docela dobrá nabídka. Na Playstationu mě víc zajímá akorát Uncharted. Když si ho budu chtít zahrát, tak si půjčím PS3 od kámoše a dám si první tři díly.

    Budoucí exkluzivity jednotlivých konzolí mi jsou celkem jedno. Z toho co zatím vím mě oslovuje akorát Halo 5: Guardians (kupodivu *1*) a pak ještě trochu Quantum Break. Na PS4 tak nějak skoro nic. PS4 se nebráním, nejsem hater a je mi jedno na jaké krabičce kdo hraje. Asi jí za dva či tři roky, až bude nějaká slim verze a kupa her, koupím taky.
  • Jack1947
    Upřímně? a nechci znít jako kulturní barbar ani tak ale dějiny mě nikdy moc nebavily... ano je to víceméně zbytečné pokud se dotyčný nestane učitelem/historikem normální člověk těžko nák využije tyhle znalosti. Protože nemají historické památky ještě neznamená že neměli žádné dějiny, ty dějiny měli možná větší a krvavější než byla vůbec celá evropa.

    Nojo, je to tak kolik z toho reálně člověk využije co se naučí a nepočítám nějaké ty obory co bude potřebovat k práci, myslím ty "okrajové" části... obávám se zas tolik šancí není.
    Těch pár věcí, co by mne zajímalo bych si sám zjistil. Jenže to je holt školství no. Základní vzdělání o ničem.
  • Kde? Kromě Forzy a Halo mě nic nenapadá. Připravovaný tituly taky nevypadají nijak ohromně. Sám vlastním obě konzole, ale ostatním víc doporučuji PS4.
  • Dr.FlyHack
    "dvojka byla úžasná, protože vyšla jen na PC"
    Uznávám že dvojka je lepší, ale řekl bych že to není zapříčiněno tím, že vyšlo jenom na PC
  • Dr.FlyHack
    Zajímalo by mě jestli to vyjde za měsíc na PC
  • Stejne tupy jako konzole
  • MrSanta
    Samozřejmě že přeháním. Ale růžové to zrovna není. Cizí jazyk dávám jako příklad, protože se s tím setkávám v práci. Přijde čerstvě vyučenej číšník, takže minimálně jazyk na ZŠ od 3. nebo 4. třídy (nevím kdy se dneska začíná) do deváté a pak další 3 roky na učňáku plus závěrečná zkouška. A když má na restauraci mluvit s cizincem tak mi volá, že se s ním nemůže domluvit a ať mu tlumočím.

    To že dobrej učitel na našich školách za ty prachy učit nebude je přece taky součást vzdělávacího systému a chyb v něm.

    Další si můžeš vzít maturanty. Minulý rok maturitu neudělalo na první pokus snad 50 % (vražedná matika) a všichni se tomu diví. Jenže když je vzdělávácí systém nastaven tak 'šikovně', že školy dostávají prachy podle počtu žáků tak se není moc čemu divit. Když jsem dělal na střední přijímačky já, tak se hlásilo 90 kluků a brali jich 35. U holek se jich na těch 35 míst hlásilo ještě víc. Ta samá škola teď bere 90 lidí a hlásí se jich s bídou 90. Nejsou děti. Na střední se dostanou lidi co měli na ZŠ trojky nebo čtyřky a v prváku v pololetí propadají. A ze školy je nevyhodí, protože prachy od státu. To se mi jako ideální situace nezdá.

    Angličtinu/němčinu (či další cizí jazyk) se učíme, protože jsme malá země a češtinou se ve světě nedomluvíš. Amík se svým rodným jazykem domluví ve skoro celém civilizovaném světě, takže těch důvodů zas tolik nemá. A když už jsme u těch amíků co kašlou na cizí jazyky, tak jsem v mém městě s 35.000 obyvatel potkal několik amíků kolem 15 - 18 let, co jsou v ČR na vzdělávácím pobytu na 10 měsíců a učí se tu česky.

    Nevím proč bych si měl něco nastudovat o vzdělávacím systému v USA, když píšu o vzdělávacím systému v ČR.
  • No ono to taky tím infamousem končí... a větší zábava bude takový Dead Rising 3
  • Dogkiller
    Já věděl, že se v tom najdeš a ozveš se. *15* Jinak na PC je alespoň z čeho vybírat. A Diablo 3 je též konzolovou obětí, dvojka byla tak úžasná, protože vyšla jen na PC. *3*
  • bejt americkej teenager tak sem z toho urcitě unešenej
  • MrSanta
    Sunset Overdrive beru jako bonus, který je skoro zdarma díky bundlu. Hlavní důvod nákupu Xbox One leží někde jinde.
  • Ne děkuji, radši Dead Rising 3. To je aspoň zábava *5*
  • skoda ze ten hnus od blizzardu hraje celkove nekolik desitek milionu lidi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit