Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V kolik hodin to zacne ?
  • Koupeno na 699,- v akcičce. O svátcích si dám singl, mrknu na zoubek MP a počkám zda se časem objeví můj oblíbený mod z jedničky Frontier Defense?
    Na můj vkus by na ty mechy mohl být kladen mnohem větší důraz, primárně je to akce pro pěší. V jedničce se do Last Titan Standing po třech měsících nedali sehnat spoluhráči, každý drtil trapný Attrition.*5*
    • Jack1947
      Atrition se tady drtí zřejmně kvůli tomu že se líp fragujou nováčci.

      Last titan standing je hodně o skillu takže to nehraje asi nikdo- Coop jen to ne lidi to neumí hrát - zajímavý mod je kde to není jen o nahánění fragů Bounty hunt kdy se pere sice za zabijení protivníků ale i s kreditama.

      No taky jsem se přidal k nějakejm sítím ( klanům jsou tam ičeské) a každý ma happy hour jindy.
      Můj oblíbený mod v TF2 bylo Domination což je taky masakr nováčků o to horší když hraješ kvůli nedostatku hráčů proti těm samejm už druhé kolo.

      Mixed mody jsou bolest když máte slabej tým a hrát takhle 8x ? uh jen to ne. Ground war asi to samé nebo Variety - Jo je tam koloseum ale to mi možná (naštěstí) nenašlo hráče - Noa F4A nehraje nikdo přitom řež by tam měl nej a oni ani ty vs piloti které mne nebavily už v jedničce nejsou tak žhavý. Já bych byl rád za obsobu Ranked modu kdy se hodnosti záískavali za plnení určitrých ůkolů v jedničce jsem byl někde za platinou to mne bavilo.
  • Hrál jsem jedničku, ale pro mě a některé lidi, kteří aktivně hrají pc hry, je hra pro příliš málo hráču, mapy jsou malé a trochu nám nesedí AI boti. Neříkám, že jednička je špatná hra, ale dvojka tak prošla, nezaujala. To je možná důvod, proč nejsou prodeje asi takové, jak si jiní představují.
  • By se to jemnovalo call of duty : titan tak to jede jak bata cvicky
    nebo Word of TitanCraft, Nebo Titan Simulator, nebo Need for Titan, Nebo Titan Creed, nebo Titanfield....

    Lidi kupujou stale to same dokola, a kdyz je tu neco noveho, lepsiho tak proste ne.
    • presne proto ubi creeda na par let odlozili, cod ma nejnizsi prodeje v historii a NFS od EA taky nikdo nekupoval *1*
      • Az nato ze kdyby si si podival na ty "faily" tak maj vetsi prodeje nez vsechny nove hry dohromady
  • Jack1947
    Nula komentářů přitom jediná hra kde jsou jen Mechové ( podotýkám mechové) byl Hawken kterej nebyl nic moc.

    Doporučuji vyzkoušet - pro případné zájemce a tohle by mohla bejt obdoba tolik postrádanejch recenzí.
    • A MechWarrior Online ? .... To je minimálně druhá známější a aktivní hra s roboty , ale je fakt , že až na videa nestojí herně za nic . Říkám to s těžkým srdcem , ale než MechWarrior to raděj Hawken :/ .
      Titanfall 2 dojíždí na dluhy jedničky ....
      • Jack1947
        Jaký dluhy jestli jde o hráčskou obec to je vinna hráčů ale díky těmhle akcím to přivede možná více co to začně bavit není to holt hra pro každého. Vidíš blbost, ti roboti dneska moc neletí možná Transformers ale to taky nakonec uzavřeli.
    • to že Hawken nebyl nic moc je jen tvuj osobní názor
      • Jack1947
        Nebavilo mně to ale je pravda že jsem u toho moc nevydržel, přišlo mi to takové nijaké stísněné ... o ničem ale je to taky fůra let co jsem to zkusil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit