Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super recenze, ačkoliv mě Lara moc nebere a asi ji ani hrát nebudu, tak jsem se u videa skvěle pobavil. Dobrá práce Luke! :)
  • 13_11
    Vlasový předěl boží. Kdybys ale použil Alone in Kyoto, mohly by ty (h)Air být boží ještě víc.
  • Z toho co jsem měl zatím možnost z nového Tomb Raidera hrát se mi zdá že vyjma často zmiňovaného Uncharted (které jsem nehrál čili nemohou posoudit) se tvůrci také trochu inspirovali v Alanu Wakeovi,minimálně co se týče fungování soubojvého systému...
  • Jason_dinAlt
    Několik dní už mám možnost si tuhle hru užívat a musím říct, že předčila moje očekávání. Ten "filmový" zážitek a ponoření se do děje je pro mne hodně intenzivní a ani mi nevadí, že hra je více či méně koridorová a předem nalinkovaná. Dobře utracených 470 korun. Spokojenost.
  • Akorát s tou invidií se seknul. Mám gtx 670 a Tresfx (renderování vlasů) mi jede úplně v pohodě
  • Toto je recenzia na Tomb Raidera jak sa patri https://www.youtube.com/watch?v=xCe8-1dbXZc
    • Jason_dinAlt
      Dík za tip. To mě rozveselilo ;p)
  • Výborně, Lukáš Grygar už má počítač na kterým rozjede nejnovější hry, narozdíl od dob kdy recenzoval GTA4 na jednojádru. Gratuluju!
  • Malleth
    Zatim best hra co letos vyšla. Skvělou hratelnost a super detailní prostředí ale srážej chabý postavy, příběh a úplná absence napětí nebo nedej bože boje o přežití. Pokud na hráče zrovna nenavalej mraky nepřátel taky je to i dost jednoduchý. Je to prostě pěkně udělanej blockbuster. Nic víc, nic míň. Za mě 8/10
  • Videorecenze ujde, podle mě je tenhle Tomb Raider nejlepším dílem od Crystal Dynamics a jedním z nejlepších vůbec.
    Podle hodnocení a verdiktu se neřídim, spousta lidí si neuvědomuje, že je to dost subjektivní, ano, někteří lidé asi mají stejný názor, ale najdou se tací lidé(a že jich není málo), kteří se prostě podívaj na hodnocení a říděj se tím, co říkaj ostatní, takže když někdo ohodnotí hru např. 3/10, oni si jí prostě nekoupěj, protože támhle ten tomu dal podprůměr(a naopak). Ona by je ta hra třeba i bavila...
    No, nebudu to tady nějak zvlášt' řešit, chci prostě říct, že ti, kteří se řídí jen podle ostatních, někdy o dost přicházej. :-)
    • len otázočka...na čo podľa teba recenzia na hry slúži? Podľa mňa recenzie majú pomáhať potencionálnym kupujúcim, rozhodnúť sa správne vybrať kvalitnú hru. Úplne najzákladnejšou úlohou recenzie má byť to, že má hráčom pomôcť si vybrať s toho mora šemjdov čo sa programuje. Ak by som sa nemohol spoľahnúť na odborný posudok recenzenta, ak nemôžem veriť výslednému verdiktu recenzie...na čo mám potom tie recenzie čítať? ....Kde ste ľudia k týmto nezmyslom prišli, že je jedno či recenzia nesprávne informuje o kvalite hry? To je potom ale neodborný posudok, a to znamená, že ju písal zlý recenzent.
      PS: Nepíšem teraz konkrétne o Games, aby ste mi rozumeli, ale o tom hodnotení v recenziách...
  • prečo 7 a nie 9 aj 10 si zasluži

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit