Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Planety..... nejsmutnější věc co mohla přijít...

    Já bych je chtěl tak za rok, až bude krásně FUNKČNÍ!!!!!!! Multiplayer.... s příchodem planet se podělalo tolik věcí, že Keen nestačí fixovat a problémy přetrvávají několik týdnů.... viz např. pády serveru při obyčejném vrtání na planetě (jaký to paradox)
    • Tak nejak nevim. Kazdej den nahraju par hodin a jediny pady se kterejma sem se setkal byly z duvodu naplneni pameti. 16GB je na poradny engineerovani zjevne porad malo :o( Po peti hodinach staveni lodi sem mel plno a musel sem hru restartovat. Po znovunacteni uz zas vse slape jak ma. Aspon teda zas par hodin. Takze s planetama sem maximalne spokojen... Ja bych se spis primlouval za lepsi spravu pameti. Scitani bloku do vetsich segmentu v realnym case a ne az po znovunacteni sceny bych vyslovene ocenil... Nez to daj do kupy - jestli je to teda vubec technicky mozny - musel sem stavbu megaobri lodi (kostra s par castmi plaste - 160MT. Ano Megatun!) dat zatim k ledu :( Po nacteni sceny s lodi po cerstvym startu kompu zabira SE v pameti "krasnych" 14GB. Po nacteni sceny slunecni soustavy (uz vygenerovany) "pouhych" 6GB. Verim... doufam, ze takova slunecni soustava obsahuje vic informaci, nez jedna lod. Takze za me planety bez problemu, ale prace s pameti jeste porad za 3-
      • Bavíme se stále o MP? o.O
  • Planety jsou zlo. Má-li však člověk nabušenou sestavu (a doufám, že to postupně odladí, aby to šlo i mě *1*), tak to místo, kde přistanete/ztroskotáte/začnete je tak obrovské, že z toho lapáte po dechu. Teď už stačí udělat podporu Oculus Rift a střihneme si všichni Marťana, protože v solo hře ještě pár věcí funguje. Nutno uznat, že panety jsou opravdu velký skok ve hře a toho kódu kolem nich musí být enormě hodně, když je všechno zničitelné. Autoři s Keen tohle ani přidat nechtěli, bylo to hlavně po tlaku komunity a pro jejich případné plány jde určitě o pořádnou železnou kouli, kterou teď všichni mají přidělanou k nohám, ale musím zatleskat. Doporučuji na Youtube sledovat planetární survival série: Sage, Laststandgamers, Scotsdragon54, W4stedspace, Morphologis, TheXPGamers - neuvěřitelný věci. Už jen ladit ladit ladit a MP, o všechno ostatní se postará komunita.
    • jj. O vse ostatni se postara komunita...
    • Kup si lepší počítač
  • Pane autore, přečtěte si to prosím po sobě, máte tam překlepy. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit