Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud vím, tak v kánonu je zařízení, které mezirasovou komunikaci v reálném čase překládá (a ne, není to Babylónská rybka *1* )
  • Taky se děsim, že si z DA vezmou příklad i do ME... Takže dostanem velkou obsáhlou primitivní nudnou stereotypní kupu špatně naanimovanejch s*aček...
  • Remnanti a jejich artefakty? Takže jen kopírují Protheanské artefakty z minula, jen změnili název? A já že chystají něco nového a ne ME v2.0 :(
  • A fantazii, tu aspoň nějakou máš? Začít to někde v průběhu současnýho ME by zas takovej problém nebyl. Záhadnýho posedlost "lidskou rasou" vyšle expedici kdovíkam přes napíchnutý relé. I když tam by asi krogan nebyl, to je fakt. Nebo ne úplně oficiální alianční pokus na bázi KPK. Co třeba loď přilétající přes Alfa relé v momentě, kdy je zničený, kterou to pošle do pryč?
    Veřim, že profi scénáristi by to bez problémů zvládli.
    A zasadit děj do vedlejší galaxie. Asi by mi chyběl pocit "tady u nás", ale zas na druhou stranu, v současnym ději toho prostoru moc neni a i to málo je beze zbytku zastíněný Shepardem. Co bylo předtim je taky daný, tam by se vešel možná nějakej menší osobní příbeh ala DA2. Po ME3, i s jeho záhadnejma koncema, by něco určitě šlo, ale to už je mi teda fakt příjemější, když začnou nový univerzum pěkně z gruntu a tim si udělaj spoustu prostoru pro další dění.
    Jen se modlim, aby z toho nebyla taková pošahaná nudná hovadina jak z DA:I
  • Ty si jsi asi vypatlanej, anebo jsi jedl vypatlané houby :D jinak by jsi věděl, že DA a Mass Effect dělalo BioWare, nikoliv tvoje zmiňované EA Edmonton, a rád bych věděl, co ti na DA vadí, moc náročná grafika? neumíš anglicky? moc náročné ovládání? jsi línej hrát dlouhodobě takto obsáhlou hru? jsi línej se probírat obsáhlým a zábavným příběhem? Tak popiš, v čem přesně ti DA vadí..
  • MrSanta
    Kdo ví, třeba si s tou generační lodí uhodil hřebík na hlavičku. Mě by se taky něco podobného zamlouvalo.
    Startrekovský vesmír je jasný, těžko budou dělat romance se Silicoidem nebo, nedej bože, Klackonem*8*
    Überzáporák by taky nebyl nutný, mě by stačilo jako nosný děj prostě vybudovat silné postavení lidské kolonie + nějaká ta malá genocidka odporných emzáků *1*. Ovšem to už chceme od BioWare moc.
  • Magister_Peditum
    Taky zdravím. Jinak díky za doplnění, teď to dává větší smysl.
  • Magister_Peditum
    Jako sám o sobě mě nápad s úplně jinou galaxií docela potěšil, ovšem z dalších informací je mi jasné (pokud to je tedy pravda), že zas půjde o startrekovský vesmír (humanoidní mimozemšťané hovořící anglicky a lišící se jen v barvě kůže a tvaru lebky) se stejnými zákonitostmi jako v první ME trilogii. Zase nějaký überzáporák + pár srandiček přejatých z DA:I. Docela bych si přál, aby BioWare trochu víc zaexperimentovalo. Vím, že by to nebylo moc originální, ale co třeba napodobit příběh BSG nebo Homeworldu? Že sice lidstvo v ME3 Reapery sice vykleplo, ale po pár desetiletích došlo na slova Catalistu a život v Galaxii vyhladily stroje. A teď tu máme poslední generační loď, která veze přeživší do nového světa. Není to originální, ale v mezích BioWare her, kde si pořád hrajeme na geroje, co musí spasit svět, by to byla docela změna.
  • To právě není ani ten otrocký překlad. V originále se píše, že hra se má odehrávat v části galaxie Andromeda, které se říká Helius cluster.

    Jinak zdravím, Hairy Ass, dlouho jsem tě nikde nečetl. *4*
  • Magister_Peditum
    Asi otrocký překlad. *15* Každopádně nechápu, co s tím má společná galaxie v Andromedě. Jeden by čekal, že výchozím bodem bude naše galaxie.
  • Vogon
    Už během prvních sedmi sekund toho videa jsem řehnil, slovní spojení "great stories" a slovo "bioware" v jednom souvětí. To mě vážně dostalo.
  • Za mě otevřené prostředí, ten koridor co předvedl ME2 a ME3 mě už nebaví. Nechci Open World ale otevřené velké lokace. Hlavně živoucí svět.
  • Tak si pust film. Nebo přečti nějakou knihu.
  • "Děj se odehrává stovky světelných systémů od galaxie Andromeda, ve hvězdokupě Helius."

    Co je to za blábol?
  • Blue.Shark
    To mě zase vylepšování hrozně baví (může za to Raptor, kterému jsem v raném věku propadl). Třeba v ME2 se mi hrozně líbilo průběžné vylepšování Normandie pomocí cizích technologií. Sakra, kupoval jsem si i modýlky lodí do osobní kajuty. A krmil jsem rybičky. ...to už je asi diagnóza.
  • Krescz
    po DA:I bych se nedivil růžové
  • a jak se mají dostat do jiné galaxie nikde řečeno není co? *5*
  • už se těším na svůj vůbec nejblíbenější herní žánr - RPG z vesmíru. Ty kvalitní bych spočítal na prstech obou rukou. ME, KOTOR, Albion, Anachronox, Wizardry, Xenogears, Chronocross.
    ME byla nejlepší hra od dob KOTOR.
  • Navidlo by mi kdyby to byl takovy mass effect inquisition kdyby tam dali více ručně dělaného obsahu a lepší příběh bez antiklimatického konce
  • popravdě mě různé blbosti, co se tam dají dělat, nezajímají. chci hlavně příběh...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit