Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LoK Dark Sun doufam ze na tom pracuji
  • Poslední změny v téhle hře jsou šokující a naprosto příšerné. Sám jsem do hry investoval už kolem 40 Euro, ale poslední změny mě nutí pochybovat o budoucnosti téhle hry.

    Po posledních změnách bych tuto hru nedoporučil nikomu. Měla dobrý základ, ale nerozvíjí se správným směrem.

    Cheateři ve hře jsou a cheaty se opravdu nabízí, ale sám jsem za nějakých 60 hodin ještě žádného neviděl.

    Momentálně má hra tyto problémy: Zbytečné čekání v menu - zbytečně dlouho se ukazuje score, zbytečně dlouho se čeká v loby, zbytečně dlouho se čeká při přehazování stran atd.; Občasné velké lagy (nesouvisí s mým internetem); Odporné uživatelské prostředí, které se s každým updatem výrazně zhoršuje; Žádný progress; Špatný herní styl - měli udělat dynamické úkoly pro lidi, aby hra nebyla jen o tom, že lidi se někde schovávají a upíři bezhlavě útočí; Chybí vhodné nástroje k dorozumívání - rychlá "rozkazová" růžice s pár povely by bohatě stačila - hra není pro solo hráče a tým bez domluvy je nezřídka žalostný.

    Hra potřebuje nejspíše jiný vývojářský tým. tento selhal opakovaně. Nečekám dobrý vývoj. Škoda.
    • vsechno cos napsal je naprosta blbost a snuska naprosto irelevantnich pozadavku.
      • Hlavně že tvůj koment má hodnotu psího lejna.. *3*

        Vlastně ani to ne.
  • Má to nějaké zajímavé questy ? Jak je veliký svět ?
    • Je to 4v4 battle arena, so šiestimi rozdielnymi mapami. Hrá sa na 30 fragov/10 minút za jednu frakciu, druhé kolo na 30 fragov/10 minút za druhú frakciu a na konci sa porovnáva celkové skóre, čím sa určí víťaz. Takže to nemá otvorený svet ani questy.

      O hru som sa zaujímal hlavne kôli zasadeniu do sveta Legacy of Kain. Počiatočný hnev z toho, že nespravili plnohodnotné pokračovanie ale takýto všeliaký pseudo moba paskvil, ma už totálne opustil. Tá hra sa proste hrá výborne, je kvalitne spracovaná, netrestá ťa za nehranie, nemusíš tam farmiť na to aby si si zahral čo chceš.

      Na začiatku dostaneš 2 classy od ludí a 2 od upírov so základným setom abilít. Ďalšie classy si odomikáš tokenami ktoré dostávaš za levelovanie, nové ability zase za goldíky ktoré dostávaš za hranie jednotlivých zápasov (cca. 60 za prehru a 90 za výhru). Ak ti niečo príde velmi zaujímavé, tak si skill môžeš "prenajmúť" na 7 dní za 270-350 goldov (pár hier a máš to), alebo rovno kúpiť permanentne ak máš zbytočne vela hernej meny (1270-1350g). Pekné na tom je, že nepotrebuješ lepší kanón, alebo silnejšie trhanie na kusy. Rôzne ability ovplivňujú spôsob akým sa jednotlivé postavy hrajú, ale rozhodne niesu silnejšie ako základ ktorý dostaneš pri každej classe ktorú vlastníš.

      Ak máš rád akčné hry ale CS:GO/Teamfortress ti nevoní, v L4D Versus ti vadia tryhardi proti ktorým si vôbec nezahráš a nebaví ťa čakať na ďalší UT, tak Nosgothu daj určite šancu. Má to do 10 giga a hra ťa skutočne za nič netrestá a všetko tam máš takmer ihneď nadosah. Ak však čakáš pokračovanie Legacy of Kain, s otvoreným svetom, dialógami a príbehom, tak budeš sklamaný.
  • Rejsek
    To nejsou leaveři, ale emoquiteři *15* . Třeba v GW2 je potkávám celkem často. Ideální penalizace je rovna průměrné délce zápasu v dané hře (edit. nebo přímo hrou dané délce). Pokud člověk není chorobný nervák, tak mu po čase dojde, že je lepší zápas dohrát, než odejít a čekat.
    • Jack1947
      Má to tak SMITE jenže problém je že když se odpojíš protože ti spadl na 10minut net a budeš penalizován navíc za nahlášení můžeš dostat 7denní ban za match griefing takto děkuji nechci.
      Radši jen 5-10minutovou penalizaci.
  • Keby radšej niečo spravili s cheatermi...
    • Hrám už od uzavretej bety a cheatera som ešte nestretol, možno bude chyba skôr niekde medzi stoličkou a počítačom *3*

      Každopádne všetkým odporúčam si Nosgoth aspoň vyskúšať. Je to velmi príjemný mix L4D a Unreal Tournament, herný model nieje závyslí od nekonečného sedenia pri jednej hre (WoT, Warthunder), "daily questy" niesu povinnosťou ktorá vám hru znechutí a po ich dokončení nemáte čo hrať (Blizzard). Gameplay je príjemne svieži a rýchly, jedna hra zaberie max 20 minút, matchmaking sa vylepšuje s narastajúcim počtom hráčov. Hra je prekvapivo dobre vybalancovaná, dodatočné skilly menia hru dosť drastickým spôsobom na to aby neomrzela po čase.

      Okrem jedného nijak zvlášt otravného grafického bugu na hre nevidím žiadne chyby. Každý večer Nosgoth zapnem aby som si pozrel akú dostanem odmenu za daily, ak nemám chuť si zahrať tak o nič neprichádzam ale väčšinou si jednu dve hry rád dám a velmi si to pochvalujem. *4*
      • Jack1947
        Aha, cheateři tam nejsou co... mám hodit odkaz na kanál na yt kde nabizí cheaty? jako každá onlajn hra logicky má svoji základnu cheaterů... proč by ne že taky sem možná nestřetl a myslím že na Steamu se s VAC moc dlouho neohřejí ale nevím no.
        • SalemCZ
          ten odkaz prosím
          • Jack1947
            Proč? vím že to na yt je tak si to vyyt. Nebudu nějakému kokotovy dělat reklamu. *7*

            Jsou cheaty do Insurgency,Titanfall a jiných jak si může někdo myslet že se někde necheatuje když to k hrám patří (těm online) od nepaměti pomalu. To mně trochu zaraáží.

            Spíš by mne zajímala hra s krystalicky čistou komunitou, hehe tak neexistuje a pokud jo tak není moc veřejně známa a skoro nikdo ji nehraje.
            • *7*
            • Jack1947
              Když něco jsme neviděli neznamená že to nneexistuje ale nebudu se hádat, ddedikované servery? fakt to je zvláštní... jsem myslel opak.
            • Hra beží na dedikovaných serveroch, žiaden gameplay changing cheat tou ochranou proste neprejde lebo by musel meniť dáta na strane serveru - podobne ako WoW etc.

              Čo považuješ za cheat? Keď alchymista dá v jednom kole 30 000 dmg? Nieje to nijak zvlášť ťažké, ak máš horších spoluhráčov. Že tyrant s berserkom, dobrým skokom a shockwaveou zabije všetkých štyroch ludí naraz? Nemajú stáť ako blbečkovia.

              Hrám to už vyše pol roka a žiaden cheat som v hre nevidel.
  • Jack1947
    Hle, další hra kterou stojí za to zase navštívit zvlášt taky protože staří hráči dostali bonus, takhle se to má dělat když si chcete udržet své hráče.

    Snad budou mít lidi i více rozumu aby se dalo hrát a vyhrát siege.To leavování jsem moc nepocítil taky ten matchmaking by chtělo zlepčit aby jsme se předešli trapným situacím typu 1vyšší level s 2horšími proti vyšším , na druhou stranu to není klasicvká moba v tomto a když se někdo odhlásí nahradí ho jiný hráč tedy pokud se přihlásí včas. Hned po něm.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit