Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takze skutocne NFS sa po miliontykrat nekona, po miliontykrat sa konaju tuningove driftovacie kary s posprejovanymi kapotami neonmi a dalsimi super ultra hyper cool featurkami pre deti. Preco ja nemozem mat proste trasu z A to B z niziny az niekam na vrchol kopca trebars na fotorealistickej Transalp trati... so zivym traffikom a policajtami cakajucimi na prekrocenie rychlosti? Preco nemozem mat realisticky jazdny model bez turba, tmy a pubertalnych blbosti? Preco si nemozem postavit vedla seba Gallardo a Mucielagro a pretekat o centimetre trate v tesnom zavese za sebou, kde jeden tuk do traffiku sa rovna takmer nedohnatelnej strate? Preco ja furt musim hrat tieto kreslene arkadove ****ivy pre deti?
    • Ja neviem prečo nemôžeš? Čo ti bráni vyskúšať Hot pursuit z 2010 , most wanted z 2012 alebo rivals z 2014?
    • som rad ze si este niekto pamata Need For Speed a nie tieto Ken Neon arkady.... pritom na trhu nie je ani jedna jedina hra, ktora by sa na NFS1 podobala a ten dopyt trhu urcite je...
      • Pan_Klobouk
        Zkousels´ Test Drive Unlimited, The Crew nebo Forza Horizon? Vsechny maji sve mouchy ;) ale s primhourenim oka nabizeji to co pred mnoha lety NFS. Sportaky v otevrene krajine, obcas i honicky s policii, obcas tam sice jednotlive hry primichaly nejake jedy, ale da se to prezit. Porad lepsi nez to co predvadeji EA poslednich 10-15 let. I kdyz... i mezi novymi NFS se da vybrat, kdyz clovek leccos prekousne. :)
    • Pan_Klobouk
      Tohle co pises a co si prejes... by znamenalo, ze se NFS vraci ke korenum. Sportaky, krasne scenerie, zavody z A do B atd. Namisto toho se ale vraci ke korenum, mesto, noc, tuning, neony, nitro, barvicky, Ken Block a dalsi sasci..., tragedie, no. :( Holt vyvoj a smer urcuji kravaty a tentokrat jim vyslo, ze hromadu penez zarobi na tuningu. Nebo si to alespon mysli. A ze to nejdulezitejsi je pribeh a najati herci. Nebo si to alespon mysli.

      Ovsem pobavil Dethro, se svym "V NFS šlo vždy o skvělý pocit závodění a tuningu, alespoň v těch nejlepších dílech". V NFS slo o tuning asi ve trech a pul dilech, z tech dvaceti co vydali. A uz davno od nej EA ustoupili, uz netahnul, nikoho to nebavilo. Ze se ted vraceji a znova to zkouseji, jsou proste zoufali a ve slepe ulicce. A skvely pocit ze zavodeni? Ten nevim kdy naposled jsem u NFS zazil. V prvnich peti dilech byl urcite, jak to zacalo jezdit jako po kolejich, smykat se jako vznasedla, a jak zacal zavodeni ruinovat debilni catch-up..., mozna Shifty byly prima zavody, ale tam se zase EA tvari, ze to ani nebyl NFS. Tahle znacka je proste mrtva uz dlouho a EA nevedi co s tim. Proto ty rok si dame pauzu kecy, nebo nevime jestli bude za rok dalsi dil, nebo zase pauza, zvasty.
      • jj dik dobre tomu rozumis a mas prehled prej nfs a ,,tuning´´ , kde sou ty casy nfs 3, nfs 4 auta a vymodelovane cocpity.
    • kazdej prece vi, ze od undegroundu slo nfs do haje, z akradovych zavodu kde byly vozy ktere nikdy nikdo nevidel a ktere byly vrcholem vseho.
    • Jsi ocas? V NFS šlo vždy o skvělý pocit závodění a tuningu, alespoň v těch nejlepších dílech.
      Máš simulátory Asetto a částečně Project CARS, které můžeš k takovému závodění, které chceš ty, využít. Nepřijde ti, že ty tvoje požadavky jsou trošku moc? :D Jinak, pokud se chceš jen tak projet po USA, máš na to The Crew.
      • v nfs slo o tuning? si delas srandu kde a kdy byl v nfs tuning az co prisel underground a dosrali to sikme oci v ea games, ašito a pcars to nema s nfs co delat, jo the crew je to nejlepsi co se da ted sehnat.
    • A dokonca verim ze tento koncept EA uz niekto navrhol, ale tiez verim tomu ze to smejdi kravatacki odmietly s tym, ze by to nebolo moc cool, bolo by to tazke a bolo by tam malo farbiciek a neonov takze by to americka kultura nepovazovala za dostatocne cool...
  • kcemu tam davaji ty filmecky v nfs most wanted to bylo onicem preskocil si a hral si, akorat to zdrzuje, kezz by tam daly poradne auta z italie(fiaty,alfy,lancie) proste evropsky auto od roku 95-07 treba to by se tunilo to by se jezdilo a ne ty s**** co tam furt sou dokola stejne modely.
  • Je potěšitelné, že trailer má normální hudební podkres. Ale tohle křoví není důležité. O tom, jestli to bude dobrá hra, rozhodne jízdní model. A ten bude dobrý jenom pokud se úplně vykašlou na všechno, co v NFS bylo posledních 10 let, a udělají ho od nuly. Dost pochybuju, že by se to stalo.
  • Vojta_Ilavsky
    Feeling jak z Undergroundů, a že jsem si jich nahrál. I v traileru stejný záběry jako před lety. Pro mě velice pravděpodobně must have.
    Nechápu ale co tam dělá Ken Block, ani za Boha ne.
  • Pro mě byly nejlepší NFS6: Hot Pursuit - závodění v otevřené krajině a s perfektní hudbou, sedící k rychlému tempu jízdy. Žádný jiný díl to nikdy už nepřekonal..
    • Pan_Klobouk
      Hot Pursuit 2 aka NFS6 bylo prvni klopytnuti. :) Policejni vrtulnik shazuje zapalene barely, presne tohle zavodni serie potrebovala. :D

      Zpetne porad povedena hra, OK, nebylo to zase tak spatne, melo byt hur a mnohem hur, jak vime. Presto tyhle akcni arkadove prvky a konzolove moresy (byl tam i bullet-time, respektive rotujici kamera a kamera letici vpred, trat odhalujici...) davaly tusit, ze realistictejsiho pojeti v duchu NFS Porsche se asi jen tak nedockame. A taky nedockali. :(
      • ale musis si uvedomit ze tam bylo poprve predstaveno pokud si jeste pamatuju lamborghini murcielago roadster a bylo tam vubec dost aut a zase opet paradni mapy tim to u me asi poradne skoncilo ta serie, jinak vsecky ty HP dily sou celkem dobre az na ten posledni.
    • Myslíš NFS3: Hot Pursuit ? *1* *1* *1*
  • jasna koupe, pokud na pc pobeží vic jak 30 fps
    • je to uz jedno ea zakopalo vse co mohlo a jejich frostshaze engine tomu jen prospiva..
  • Lawliet
    Škoda že tam nehrál Vin DIesel.
  • tyhle pribehovy koncepty kterejm se neda vyhnout at si strci do spic
  • Mně se líbí ta alternativní realita, kterou tato hra a nebo filmy FnF (1 a 2) prezentují. Když se koná nějaký nelegální závod, tak je tam tak půl milionu diváků, z toho 99% jsou nějaké glamour modelky, všichni tančí na hudbu a chlastají, policie o tom samozřejmě neví. Zatímco realita (u nás) je taková, že když se koná nějaký nelegální závod, tak to probíhá tak, že se na křižovatce ovykle sejdou dva zoufalci, kteří sotva udělali řidičák - jeden má napůl rozpadající se shnilé BMW e36 a druhý má Hondu Civic po babičce, do které dal místo výfuku rozřízlou konzervu od broskvového kompotu - s výkonem to sice nic neudělalo, ale řve to jako prase a to je přece tuning!
    • Ja mám civic aj mi to hučí a stále si neprídem ako zúfalec a už vôbec sa necítim tak žeby som "sotva" urobil vodičák.Stále som na tom lepšie ako zasrani na ockových fárach čo triafajú stromy pri cestách aj s posádkou,pozostávajúcej zo 4-roch násťročných, ktorých obsah alkoholu v krvi by položil aj koňa. A tiež mám rád mudrlantov ako ty čo hodnotia ale do očí by si mi toto nepovedal. Peace ;-)
    • Hlavně tou konzervou kompotu ses trefil na 99,5% českých tunerů. Podobným bych rovnou zabavoval auta i s řidičákem a jestli se za takovými šašky otáčí jejich vrstevnice, jen si říkám, kam ten svět spěje.
    • Na tvojom komente sa už asi 5 minút rehocem.*15* Ako vidím, tak aj češi vedia pekne nadeliť.*4*
      • strč si to svoje národovectví do špic
        • Čo to trepeš ? To bol kompliment ty pako. *7*
    • Já dávám sedum!
    • :-D výborný

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit