Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě je survival zklamání, fakticky půjde o levelování nové postavy jen ve stížených podmínkách. Patch 1.5 přinese nové sety a zbraně ale žádné nové prostředí kde bych si je užil. To že stávající mapu zasypou sněhem mě nějak netáhne, natož se znovu babrat s postavou které bude za hňupa. Prubnu to, když už sem ten season pass dostal ale moc šancí tomu nedávám.
    Doufám že zase zcela nepřekopou vlastnosti gear setů protože ty stávající sem po poslední aktualizaci musel zahodit. *6*
    • žádné levelování to není, Prostě 1-2 hodiny člověk hraje a buď umře nebo "vyhraje" další run se pak opakuje zase od nuly. Je to samostatný game mode jehož progres končí dokončením mise nebo smrtí s tím že default čas je 1h a dá se protáhnout na max cca 2h. Já to dal celé za 1h 39 minut a zbývalo mi asi 5 minut života


      Sety zůstávají, někde se drobně snížil nějaký bonu, jeden set přibyl, ale přibylo GS256, takže pokud chceš hrát s nejvyšším gearem, současný stejně zahodíš. Tady je hlavně důvod v normalizaci gearu protože současný nejvyšší gear má různé historické hodnoty a není to dobré. GS256 je o dost lepší na to aby člověk starý s drobnými bonusy oproti současnému nahradil.
    • u stavajicich gear setu budou jen male veci a to tusim jen u jednoho...zbyle zustanou...
      ale jinak souhlas,survival me taky nejak nelaka...zadna nova oblast,zadne nove prostredi...
      nove zbrane jsou fajn a novy set vypada taky dobre...
      ale chtelo by to hodit nejake nove mise,aby clovek neopakoval stale to same dokola...to uz pak zbyva jen PVP...
      • počkat na year 2 content
  • tvl, ten division ma top AI co jsem kdy ve hrach videl.. doufam ze ghost recon wildlands bude v tomhle minimalne stejnej.. mazec.
    • Fakt že se maník s brokovnicí rozeběhne proti čtveřici hráčů přes celé nástupiště metra zcela nekrytý považuješ za kvalitní AI? To dělali jen kamikadze a mužici u Stalingradu a s chytrostí to nemá nic společného. Jediné co ho k tomu opravňovalo byla jeho " nesmrtelnost" která se už s patchem 1.4 nekoná. Nemluvě o tom jak AI podvádí ve vánici a při mlžem oparu v podzemí. *6*
      • psycholog by mohl najít tisíce důvodů proč se přesně tak ten člověk s broknou bude chovat.

        Narážka byla ale zřejmě na AI Hunterů, ti se chovají zcela odlišně od jiných NCP, v zásadě jako hráči. A i LMB jsou dnes chytřejší. Například léčicí stanice se snaží umístit mimo palebné pole hráčů.
      • v podstate ide len o jeden typ nepriatela. A pri vacsej skupinke nepriatelov dokaze tento manik s brokovnicou narobit dost neprijemnosti. Hlavne ked ide clovek sam na vyzsej urovni. AI v division dokaze docela dost zneprijemnit a obratit situaciu kedy si clovek mysli ako ma navrh. Hlavne v mensich priestoroch kde nieje moc kde sa stiahnut a dost rychlo sa moze stat, ze i grupa o 4 ludoch je obklucena a ma co robit. Sicel nieje AI dokonala ale niekedy je to naozaj zaujimave.
        • broky v 1.4 jsou v pohodě i na challenging. Obecně rusheři jsou měkčí, stejně jako třeba snipeři. S dobrou výbavou poladěnou na PvE je to otázkou pár ran z běžné automatické zbraně - ne sniperky, tam to hypoteticky jde na ránu/dvě.
  • MARTASLJ19
    A kde jako zmizol gamesplay BF 1 - singleplayer????
    • ales.smutny
      Bohužel, Youtube nám první půlhodinu videa naprosto nepochopitelně zchroustal tak, že byla nekoukatelná (a neposlouchatelná) :( Raději jsme video stáhli.
      • MARTASLJ19
        Ja by som si to rád pozrel aj tak. Som masochista tak s tým nemám problém. Som to včera naživo sledoval ale nedokoukal lebo som musel ísť do práce tak som sa tešil ako to dnes dosledujem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit