Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heh..tahle zenska má srdce na správném místě:D...
  • Jack1947
    "Blizime se k rekordnimu 70DLC", je to k neuvereni kolik DLC se dalo vmestnat do BORDERLANDS2 ale kvalitnich, zadne oyebavaci sajrajty typu 1-2dolace za skiny,1 zbran, mapu. Tohle je x minimalne 2-3hodiny.

    Ovsem si nekdo mysli o tom sve, ta hra neni pro kazdeho... alespon ja to tak nejak mam. 50:50 . ( treba se k tomu nakonec vratim no... nakonec).

    Neni to jen ten cellshading co mi zrovna tak uplne nesedlo... ( i kdyz co si budeme povidat zpocatku z rannych obrazku to vypadalo lepe).
    • Shenkster
      Nechápu co mají lidi proti cellshadu...vždyť to je stylové :)
      • Jack1947
        Ja vim, (XIII) ale tady mi to tak moc nesedlo proste ten predtim klasickej 3D se mi libil vic ale chapu nechteli (F3) a vim ze placu na spatnym hrobe. Hlavne ten chaos ale to je kazdeho nazor jak komu se to libi/nelibi.
  • Shenkster
    Moxxi *14* Kvůli ní bych vyzabíjel i celou Sanctuary
    • Lawliet
      ¨Já bych kvůli Moxxi zabil i tebe, potom co by jsi vyzabíjel celé Sanctuary.
      • Shenkster
        To by ti už Moxxi nedovolila *1*
  • Jednoznačně nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál a dohrál (a že jich byly desítky, možná i stovka). Sice to chvíli trvalo, než jsem do ní zapadl, ale po tom už to byl masakr.. každý další souboj jsem si vychutnával a bál se, že jednou bude konec. A už to přichází..

    Kombinace RPG a skvělé střílečky v tomhle podání mi bude chybět..
  • MidnighT91
    Naposled mně i bratrovi trvala instalace hry i s dlc přes 6 hodin, ani mě nehne že bych to měl někdy instalovat znovu. Není to tak úžasné, aby to za to stálo...
    • Veskoslav
      2 hodiny včetně všech DLC.....Asi bude problém mezi židlí a klávesnicí a poskytovaným internetem....
    • bratrovi* *7*
      • mně i bratrovi* *7*
        • MidnighT91
          sry, opraveno...
  • DLC pro Borderlands byly vždy skvělé, tak nějak by mělo opravdu DLC vypadat. Nabídne spoustu hodin nové zábavy, není to jen vystřižená část původní hry prodaná až potom a je za adekvátní cenu. :) Oni ví jak na to. Jen teď přemýšlím, jestliže je tohle předposlední DLC, můžeme se už pomalu začít těšit na třetí díl? *4*
    • Shenkster
      S třetím dílem bych počítl až na příští rok...nebo myslíš že ne ?? *1*
  • Asi budem za trola, ale hra B2 ma vzhľadom na vysoké hodnotenia hrozne moc sklamala... Samotný základ hry je výborný, ale PC verzia je neskutočne pokazená konzolami. Pohyb v menu, absolútny prebytok zbraní a munície, slabí a pomalí enemáci, to všetko je nastavené na ťažkopádny gamepad, výsledkom čoho PC verzia aj na najvyššej obtiažnosti predstavuje nulovú výzvu a toto je ešte umocnené tým, že keď sa niekomu konečne podarí vás udolať, dostanete ešte šancu ho doraziť a zachrániť si tak život. Dementné vozidlá radšej ani nespomínať.

    V tej hre som podľa Steamu nahral 8 hod. (dúfajúc, že sa to zlepší) a potom som to proste vzdal. Za tú dobu som skapal pri obtiažnosti na max jeden jediný krát a to tiež len preto, že som sa bugol v teréne a nemohol som sa brániť. Nuda a nuda. Verím ale, že na konzolách je to podstatne zábavnejšie.
    • Shenkster
      Přebytek zbraní a munice ? A proč asi píšou že v tý hře je 87 bazillionů zbraní ? O tom BL2 je :) A nechápu jak pro tebe nejvyšší obtížnost mohla znamenat nulovou výzvu, buď jsi ultramegapro skilla a nebo jsi cheatoval. Každýho koho znám dala ta hra na poslední obtížnost fakt zabrat. Co se týče vozidel, tak ty jsou trochu zaostalý to je fakt, ale bavil jsem se i s nima. Poslední co ti na to řeknu je, že ti nevěřím že tě na nejvyšší obtížnost zabili jen jednou a to ještě kvůli bugu. Podle mě jsi ani do nejvyšší obtížnosti nedošel (za 8 hodin by to byl taky speedrun jak prase *7* ), tak buď tady fakt trolluješ, nebo jsi nejlepší hráč FPS jakýho kdy svět viděl.
      • Pardon, myslel som obtiažnosť najvyššiu dostupnú na začiatku, už je to dávnejšie. Prebytkom som myslel to, že človek proste nemusí šetriť, nehrozí, že by došla munícia. A zabili ma samozrejme x-krát, lenže hra mi dá vždy časovo obmedzenú možnosť doraziť toho, kto ma dostal, a prakticky tak neumrieť *7* Proste ma to odradilo no, ale možno tomu dám ešte šancu :)
        • Shenkster
          Obtížnost dostupnou na začátku takže vlastně první úroveň obtížnosti. Jak už tady někdo psal, první obtížnost je jen začátek, až dohraješ druhou odemkne se ti první raid boss Terramorphus a to je teprv výzva :) Mě spíš když už ta došli prachy, protože mě třeba nějakej týpek pořád zabíjel a já si furt dokupoval rakety atd. K tomu boji o život kdy se ještě můžeš postavit na nohy po tom co tě sejmou bych řekl asi jen to, že to je podle mě dobrá věc, taková poslední šance na návrat. Kdyby tě hned zabili a ty jsi zas musel jít od posledního checkpointu by bylo trochu frustrující nemyslíš ? *4*
    • První průchod hrou je jen na osahání, hru si pořádně zahraj a pak se uvidí jestli to tvrzení vydrží. Po dokončení 2. průchodu hlavní dějové linie se nastaví ve vanilla verzi nepřátelé na max lvl (50) až max lvl +2 (52). Nemluvě o DLC a Ultimate Vaulthunter modu.
  • Alespoň si v létě ke dvojce pořídím všechny DLC naráz. Druhý díl perfektně vyšperkoval to, co bylo na jedničce zábavné. Hack n Slash se musí umět, aby přitáhl na dlouho. Stejně se mi jako první u slova Borderlands vybaví cover na stránce jednoho LEVELu, kde byla dotyčná hra jako horká novinka. Jeden z nejoriginálnějších výtvarných stylů, co jsem kdy viděl.

    Střílečky hraju jen vzácně, ale tahle mě opravdu okouzlila.
  • Takhle by měli DLC vypadat slušných X hodin zábavy,nové lokace,zbraně,monstra apod.
    Jsem zvědavý kdy oznámí B3... :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit