Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ted jsem zvědavý jaké hodnocení by tomu dal pan Smutný,podle jeho "odborných" kriteríí a hlavně původní recenzy,tipuju tak 11/10 :)
  • je takový vedro že mi hnijou kulky a tohle video rozhodně nepomáhá
  • super hra sem tu po prvé a hustý *5* *5* *5* *5* *5* *5* *1*
  • Je škoda, že nevidím nic hmatatelného co se týká bojových vylepšeních atd..Stejně jako před uvedením RTW2 na trh, bude to nejlepší, nejepičtější a všichni víme jak to dopadlo
  • To video si muzete pustit s ceskymi titulky na tomto linku: http://youtu.be/P3mM7Yf1Ap4
    Jinak krabicova verze této Emperor Edice v CR/SK bude vydana na zacatku rijna.
  • Morraw
    DOTAZ: Jaká je hra teď po všech patchích ?

    S nákupem jsem zatím čekal kvůli negativním hodnocením. Sice vlastním určitě skvělého Shoguna 2, ale nejblíž je mému srdci starověký řím, takže mě to pořád k Rome 2 táhne. A tak se při příležitosti vydání Emperor edice rozhoduju o koupi.
    • Pockej na Vanocni slevy, pak to vem i s nejakym DLC. Krev a Rekove jsou fajn.
      Ted pripravuji docela zasadni zmeny, takze jeste jeden patch a bude fajn. Do prosince akorat.
    • red.eagle.792197
      Kupovat tu hru sa ti neoplatí. Tá hra okrem názvu nemá nič spoločného s predchadzajucímy hramy zo série Total War. Je to v podstate arkáda určená pre hráčov vo veku 10 až 15 rokov a casualov ktorý predošlé hry zo série nehrali. Takých ludí ta hra nepochybne baví. V hre chybajú všetky základne mechanizmy z predošlých dielov ako napr. politika,rodinný strom atd. ktoré z predošlých dielov robili luxusné strategické hry. Námorné bitky sú jeden velky fail, hra ma neskutočne odporný interface,mapa kampane je sice obrovská ale na úkor počtu provincii, hlavne také Grécko ktoré má len hrstku miest zamrzí. Autori hry z nejakého dovodu kašlú na požiadavky hráčov, hru len v pravidelných patchoch zbavuju tých najzávažnejších bugov ale to je všetko. Empreror edition je v podstate rovnako ako cesar in Gaul a hannibal len tretia obyčajná kampaň v poradí ktorá je podla môjho názoru uplne zbytočná ako aj tie dve predošlé, pretože už základná kampaň by mala toto všetko obsahovať. Ta hra je dobrá len na jedno dve zahratie potom ta už prestane baviť. Kúpiť by sa ti to oplatilo jedine vtedy ak by si doteraz žiadnu Total War hru nehral a nepoznal, prípadne ak si vééélmi nenáročný hráč ktorému stačí že to má celkom peknú grafiku.Takto budeš len sklamaný.
      • Souhlasim ze pred rokem to byl jasny fail. Po 14 patchi to je jakz tak. Pripravovana 15 prinasi poradnou naloz vylepseni. Myslim ze 16 a 17 patch to dovedou blizko k vrcholu. To bude tak rok a pul po vydani.
        Ono, i opevovane MTW2 bylo prvni rok nehratelne. Dodnes se mi najezi hruztou vlasy na zadech kdyz si vzpomenu jak se vykvet rytirstva seradi na najezd s naprazenemi kopimi ... a tesne pred srazkou s nepritelem je vzdy zvedne.

        Interface ma Rome2 hnusny a veskere informace jsou poskovavane jak v SAPu. Ale da se to prezit.
      • Nemusel bys tu aspoň lhát, když už máš s tou hrou z nějakého důvodu problém. Interface je věc vkusu, mě se například velmi líbí. Kartičky jednotek jsou podle mne esteticky nejpodařenější, ale i nejpřehlednější, jaké kdy v TW hře byly. Kromě toho se armády i jednotlivé regimenty (centurie?) v bitvách mnohem lépe ovládají.
        V některém z předchozích dílů byla "politika"? V jaké podobě? Pokud vím, trochu složitější politika byla jedině v ETW.
        Námořní bitvy mne osobně občas docela baví. Každopádně bys mohl rozvést, proč jsou podle tebe velký fail.
        V době RTW2 bylo pevninské Řecko přeci jen už méně důležité. Podle mne by si početnější zastoupení zasloužily spíš maloasijské kolonie. Ale kampaň každé TW hry je kombinací snahy o historickou přesnost a vyvážené herní mechanismy. Rozhodně v RTW2 nejsou takové lapsy, jako třeba v kampani MTW2, alespoň o nich tedy nevím.
        Caesar in Gaul má na twcenter a pod. vyloženě dobrou reputaci. Lidem se líbí, že se soustředí na kratší časové období = mohou se lépe sžít se svými generály a agenty. Každopádně si ji kupovat nemusíš, když nechceš. (Tak jako já nemám koupené DLC typu Beasts of War.)
        Zkrátka a dobře - mohl bys svůj hate nějak argumentačně podložit, ne jen obecnými kecy typu "je to fail" a "je to pro casual hráče". To prostě není pravda. Já hraju TW hry od prvního Shoguna a TWR2 je asi moje nejoblíbenější, protože má dobře navržené herní mechaniky (nutnost specializovat provincie) a správa velkého impéria je v historii TW titulů nejméně otravná, protože nemusíš v každém tahu sledovat každý region a protože regiony jsou pospojované do provincií. (Geniální nápad, jak umožnit hratelnou obrovskou mapu.)
        • 0n nelže tuňáku. Píše čistú pravdu. Rome 2 je čistý fail! Epic fail! Vhodné iba pre príležitostných hráčov. U starého jadra TW fans ako som napríklad aj ja Rome 2 totálne prepadlo....
    • Teď už je to v klidu hratelné. Já tedy ještě k tomu používám Radious mod, který všechno ještě dost vylepšuje, a jsem spokojen :)
      • a krome radious doporucuju zkusit All In One Mod

        http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?625637-ToonTotalWar-s-Rome-2-All-In-One-Mod-v3-3-for-Patch-14-Updated-15-08-2014
    • Jestli se ti líbí Shogun, klidně si RTW2 kup. *3* Nemyslím si, že by v čemkoliv za Shogunem zaostával.
      • wenceslaus
        Změnila se od vydání diplomacie? Jsou tam ty "capture points"?
        • Capture points? Myslíš v bitvách ve volném poli? Tam nejsou, jsou jen při obléhání.

          Jestli se změnila diplomacie odpovědět neumím. Ale mohu odpovědět, že diplomacie ve hře imo momentálně funguje v rámci možností poměrně dobře. Asi nejlíp co v TW hrách pamatuju. Pokud je váš stát dostatečně mocný, sousedé k němu přistupují s respektem, bezhlavě vás nenapadají, naopak se snaží uzavřít s vámi některou ze spojeneckých smluv a případně z vás přitom vytáhnout peníze. Dokonce se i snaží uzavřít s vámi separátní mír, v případě, že třeba napadnou vašeho spojence a vy se rozhodnete vstoupit do války po jeho boku.
          Mám rozehranou kampaň za římský "klan", který má paušální postih v diplomatických vztazích. Přesto mám několik obchodních partnerů (velmi důležitý zdroj příjmů) a spojenců. Často se stane, že barbarští soupeři ve válce se mnou založí "klanovou konfederaci", aby se mohli společně lépe bránit. (Myslím, že přesně to se v Galii skutečně stalo.)
          Jediné zklamání představovala neochota trpěného klientského státu Sparty pomoci mi v občanské válce (republikáni se naspamovali do Atén :), ale na druhou stranu chápu, že nechtěli bojovat v konfliktu, který se jich "netýkal".
          A také se mi líbí, že soupeři při nevyhnutelné porážce nabízejí, že se stanou vaším klientským státem a někdy za to ještě chtějí i zaplatit.
          Ergo podle mého názoru není diplomacie nikterak tragická.
  • Magister_Peditum
    Zase kampaň s pár novejma jednotkama a jinejma "barvičkama" na mapě. Je to sice fajn, ale kompletní předělávka ve stylu Fall of the samurai by byla lepší. Měli vydat Fall of Rome. Ale i tak OK. *3*
    • chladas
      to já spíš doufal v mapu zaměřenou na Řecko
      • V období peloponéské války? Klasické Řecko sice zbožňuju (hlavně divadlo), ale z hlediska hry a zejména bitevního engine mi zajímavější než boj hoplítů proti hoplítům nebo falanze přijde buď doba římská nebo potom zmiňované páté, šesté, sedmé století n.l. - doba stěhování národů a arabské expanze.
      • Tak to doporučím modifikaci pro první Rome s názvem Hegemonia City States.
        • Ona vyšla? *8* V době, kdy vycházely první preview jsem z ní byl unešený, ale pak se vývoj úplně zastavil. Že vyšla je moc dobrá zpráva. *4*
  • Paráda, těšíme se. Jako malej kluk jsem nadšeně koukal na bitvu u Actia v klasickém velkofilmu Kleopatra, teď to budu moci Burtonovi a Taylorový natřít "naživo". *4*
  • No, jsem zvedavej, jak se pochlapej:) A jsem rad, ze je to zdarma. Snad jim tenhle tah zlepsi reputaci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit