Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm.... ,,Příběh"...
  • Mart9
    Sakra, vypadá to fakt dobře. Adept na top 5 letošního roku?
    • nojo letos to ale nebude *7*
      • Mart9
        "Hra vychází už 10. června, dlouho si tedy na verdikt nepočkáme." Ani si neprečteš článek a už máš v zadku zalezlé tři pluskaře *1* *1*
  • dobře že odklad je to strašný
    • bobsh
      O jakym odkladu je řeč?
  • Dokud člověk nevidí ten skutečnej gameplay tak dobrý.. pak strašnej šok. studená sprcha, doprdele, je 2014? čekuju kalendář, potom google.. fakt je.
  • Kozy
    Když už hru z druhý světový tak na motivy knih Svena Hassela a chci hrát za Drobečka.
  • Jack1947
    Stacil mi obrazek... ugh natoz dalsi video... *7*
  • Vzdávám to, neodposlouchám to - prosím prosím, jak se jmenuje ta písnička? :)
    • https://www.youtube.com/watch?v=RsWOFKImBg0
      • Díky moc
    • Tiež by som to rád vedel.
  • Hudba i cutscény fajn, ale ty ukázky ze hry, to je děs běs. Nevím proč jsem si při nich vybavil stařičkou hru s názvem Mortyr. Asi protože to byla taky neskutečná kravina a z WW2... Už by to chtělo konečně něco seriozního, co zobrazí druhou světovou realisticky, toto je zase typicky dementní vzorec: anglicky mluvící postava = hrdina, všechno německy mluvící = blbouni v uniformách, kteří jen čekají, až je někdo zabije. Divím se, že ještě nikdo neudělal hru ve výpravném stylu třeba BF4, kde byste hráli za Německého vojáka a postupně byste prožívali celou válku - od vítězného blitzkriegu na západě, přes ruské pláně a počáteční nadšení, pak třeba stalingradský kotel, Kursk a pak jen úprk zpátky na západ a poslední mise by byla beze zbraně a hráč by musel utíkat před Rusama směrem k Američanům... Příběh silnější než kdejaké stokrát omývané vylodění v Normandii apod.
    Někdo říká, že téma druhé světové války už je vyčerpané, já říkám, že toto téma ještě nikdo pořádně neuchopil. V době prvních Call of Duty se do her dávalo jen to, co nám servírovaly filmy... Takže bitvy, o kterých nejsou filmy, jakoby neexistovaly *3*
    • Musím říct, že tohle by byl jeden z nejlepších herních scénářů všech dob... Žádné trapné moderní future války, apokalypsa, záchrana světa a tak dále... Proto mám doteď nejradši hry z období 2.WW ... Člověk v nich "prožívá" (záměrně v uvozovkách, protože vojáci po vzoru CoH nikdy nenabíhali jak diví pod kulomety) to, co kdysi prožívali jiní...
    • Jestli by někdo skutečně měl koule a udělal hru z 2. světový z pohledu Němců, tak by to muselo být svým způsobem, jako Spec ops: The Line. Depresivní akční jízda, na jejímž konci by si byl psychicky zlomený a jen z pomyšlení, na její opakování by se ti dělalo fyzicky špatně. A i kdyby ji někdo udělal pořádně a kritici i hráči by ji zbožňovali, tak by se nenašel vydavatel, co by si myslel, že na tom vydělá. A radši si ani nepředstavuj tu mediální masáž.
      Ale i tak. Kdyby to udělali pořádně, byla by to pecka, která nemá obdoby. Konec konců jeden z nejlepších protiválečných románů je Na Západní frontě klid, a ta je z pohledu německého vojáka, tak není pochyb, že by to fungovalo.
      • Jack1947
        To ale neni tak uplne o valce, jasne pise se tam o tech prozitcich ale nejde se do hlouby... kdyby udelali takovouhle hru tak by ji asi nikdo moc nehral a nebo nehral vubec. Navic prvovalecnou hru by mohli udelat kdezto druhovalecnou hru nemuzou - respkt muzou ale nevim asi by je upalily. Jenze prehnany amerikanismus taky neni nejlepsi.
    • Tak tady je ten problém hlavně ve třech bodech:

      1) Díky filmům a hrám vidí většina lidí Němce ve druhé světové jako ultimátní zlo, všichni to vlastně byli SS-mani a žádný normální "John Doe" tam nebyl a teda podle mě by se to dost lidí zdráhalo koupit, protože bys hrál za ty "zlé".

      2) Většina velkých studií je v zemích, které bojovali proti Němcům a teda radši glorifikujou svoje vojáky než "nepřátele".

      3) Kdyby to nedělali "Spojenci" ale Němci, tak by se na ně vrhli moralisti za propagaci nacizmu a jací haj*lové to jsou, za to, že si dovolili vydat hru, kde Němec není buď jak po lobotomii nebo s über-zlým pohledem v očích.
      • Jen bych dodal k tomu třetímu bodu krásně vystihující obrázek (potvrzeno pár Němcama *1* )

        http://static.fjcdn.com/pictures/Polandball+German+Nationalism.+The+Experts+say+that+Germany+is+still_239632_3082363.jpg
      • Já myslím, že nějakej aspekt "glorifikace a propagace čehokoliv" začíná být o ho*ně, pokud začne narážet na fakt, že se tady bavíme pouze hře jako zábavě, která má především čistě zaujmout a prodat v jakýchsi nastavených pochopitelných měřítkách společenskýho pohledu. Střízlivě je zcela jasný, že se stále většina lidí-hráčů ztotožní s těmi, kdo celou tu válečnou srandu ukončili, protože koneckonců tomu tak prostě bylo, a není k tomu vymejšlet konspirace. Karikaturní obrazy němců jako krvežnívých goril tu byl už sice od velký války, ale to máslo na hlavě prostě mají a není co řešit. Dneska si snad už každej trochu v šíři přemýšlivej rumcajs dokáže z čistě selskýho lidskýho rozumu po těch letech odvodit, že ani ti Němci pod třetí říší nebyly jen snůškou ultimátních plešounů s runami na krku, aniž by jim jeden měl odpárat jejich průsery. Ovšem to, jestli se ve hrách prosazuje jen jedna strana, no tak z toho se jeden na hlavu stavět nemusí, vždyť je to vlastně jedno.

        Na druhou stranu, z historickýho hlediska by to však nemuselo být špatný, zvlášť právě ve spolupráci s německou stranou. Oni totiž sami Němci si umí docela zodpovědně šahat do svých řad a v případě obou světových nemazat si med kolem huby, ale přistupovat k tomu zodpovědně.(například doporučuju tří dilnej film Unsere Mütter, Unsere Väter).
        • Unsere Mütter, Unsere Väter je jeden z nejlepších filmů o druhé světové válce a řekl bych, že i jeden z nejrealističtějších. Líbí se mi, že tvůrci ukázali na všech stranách i to špatné - ať už udavačství a vraždy u Němců, antisemitismus u Poláků nebo znásilňování a vraždění u Rusů. Za tyto zmiňované věci právě serál dostal na frak od některých "kritiků" a dokonce jsem viděl články o tom, že tento seriál se snaží šířit nacistickou ideologii *1* Jinak to, že ruská a polská vláda ostře kritizovala tento seriál, mluví za vše. Oni si prostě do svého svědomí sáhnout neumí, zvláště Rusáci, kteří pořád žijí v iluzi, že spasili svět před zlem.
          Jinak celkově je to podle mě nejlepší film ukazující situaci na východní frontě, je tam spousta super detailů a momentů, které mně připomnělo různé německé knihy (např. Nezapomínej na zlé časy - supr knížka, doporučuju)
          • Co se týče knih tak bych ještě doporučil Soldat, memoáry Siegfrieda Knappa, zmiňoval jsem to výš už, ale pro jistotu *1*
        • Jack1947
          Mel jsem v planu na to kouknout, diky za pripomenuti - 2valecny filmy jsou muj jeden z nejoblibenejsich zanru proto me stve ze i ve filmech vykresluji nekdy nemce jak totalni idioty. Ve hrach jsem si da se rict uz zvykl no.
      • strabo
        Co se mrknout na Stalingrad (1993), Das Boot, Železný kříž. A podle nich by se hned dala udělat parádní WW2 hra i za ty zlý.
        • Na filmy se mrknu, Stalingrad mám na seznamu už asi čtyři roky ale furt se k tomu nemůžu nějak dostat.
          A co se týče hry, tak já jsem si jistý tím, že hra by mohla být parádní, co se týče příběhu tak mě napadá třeba Soldat (memoáry Siegfrida Knappa), který bojoval po celé Evropě, ale problém je v tom, že západní studio po tom si myslím, že nešáhne, protože by hráči byli za ty "zlé" a teda by se báli jak nízkých prodejů tak kontroverze (EA, MoH a Taliban je sice aktuálnější, ale ukazuje dost jak se někteří lidi můžou naštvat) a z německých studií mě napadá jedině Crytek pokud by jsme chtěli FPS a AAA hru, žádnou indie (neříkám, že indie jsou špatné, ale když už otevřít "novou" herní tematiku tak by to chtělo AAAčkový rozpočet a technologie).
          • Az budes koukat na ten Stalingrad tak neprehledni Karla Hermanka v jedne roli. :)
      • Jack1947
        Podle me to je velka skoda, ale co naplat no tak po 100 ste vrhnout do viru boju za "hodne" americany trestat "zle" nemce.

        To same jako by nekdo nedej boze udelal hru ve ktere by jsme hrali za Teroristy nebo i iracany/afghance to uz by smrdelo spiknutím skoro. *15*
    • Aneb, jak americkýho supermana vyměnit za výpravnýho německýho wehrmanna. Dokonalý...
      • Jack1947
        Kez by, musi to ale udelat nejake nezavisle studio nic AAA ... V MP hrach to zle tak proc ne v SP , sakra jen trpi blbouni predsudky vuci armade jejiz technika byla jedna z nejlepsich tehdy a take nespolehlivejsi. Americky patriztozmus uz je prehnany a ke zblití chceto zmenu. *4*
        • To máš z Google translatoru, nebo sis to takhle poskládal sám?
          • davidBray
            on je nemocnej, tak se mu nesměj
    • Jack1947
      Mortyr 1 byla nahodou dobra parodie, 2 uz byla vetsi blbost... neuchopil no, to by musel neamerickej tym ten americkej vzdy bude chtit patriotizovat svoji zemi. Jine bitvy zajimave zrejme tolik nebyli. Na tohle se koukat neda , stacily videa predtim- Headshot +... dementni AI a cryrengine... nuda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit