Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trosku odbocim od Skywindu, uz nejakou dobu sleduji mod ,,Beyond Skyrim,, pro TES V: Skyrim, musim rict, ze i tento mod vypada uzasne.
    Posudte sami https://www.youtube.com/watch?v=c2XsmMeCS9g
    Jinak zde je jeste odkaz na obrazek, ktery byl uvolnen nedavno
    https://c2.staticflickr.com/2/1617/25234391462_a4584dd574_o.jpg
    • Vypadá to hezky, ale chápu to dobře, že nedělají remake/remaster Oblivionu ale jenom prázdné světy dalších provincií bez questů?

      To by pak byla další zbytečnost...

      PS: Bruma se logicky v enginu Skyrimu dělá dobře.
      • Nejedna se o remake Oblivionu, ale provincie prazdny nebudou, v kazdy provincii budes mit hlavni linii, i vedlejsi ukoly (vsechno bude nadabovany). Co se tyce tvorby Brumy a oblasti Jerral Mountains, tak to nebyl zrovna lehky ukol, sice si vzali hodne materialu z TES IV: Oblivion, ale i tak spoustu veci museli upravit, nebo vytvorit od piky.
        Pokud by nekoho zajimal tento projekt, muze si ho vyhledat na Facebooku pod nazvem ,,Beyond Skyrim: The Province Collaboration", nebo muze mrknout na stranky projektu ,,http://www.darkcreations.org/beyond-skyrim/"
  • Moc nechapu tu snahu to porad vyvijet, jako ano predstava je to pekna, ale nez to dodelaj, tak bude venku TES VI a zacnou rovnou predelavat Skyrim do noveho enginu.

    Vzdyt je uz ted k dispozici pro Morrowind mod Overhaul 3.0, ktery pridava spoustu grafickych efektu a opravuje a balancuje gameplay. Pak existuje Morroblivion, coz je predelany Morrowind do Oblivion enginu, ktery je hotov na 99 %.
    • Prostě je to baví.. co k tomu dodat? A naučí se na tom spoustu užitečných věcí, tedy pokud budou chtíti jednou vyvíjet hry. Takže proč ne?
    • A pro hrace, kteri chteji pravy Morrowind vanilla feeling je ted ve vyvoji OpenMW, coz je OpenSource verze enginu Morrowindu s podporou modernich technologii.
  • arena, daggerfall, morrowind, stejne jako skyrim... dyt je to furt jedna a ta sama hra
    mrtvej svet, na ulici par soch s generickejma 'dialogama'
    genericky 'questy' v epickem stylu "jdi 10km pro kytku, potkas 1 vlka cestou tam a 1 cestou zpet"
    jednotlivy hry se mezi sebou lisi jen v texturach
    kdo by to chtel hrat?
    • Nevíš nic.
    • Nerevara na tebe zmetku.
      • tak tak ...kacir jeden nevdecnej *15*

        dyt treba wow, jeste debilnejsi (1lvl.dones 5kuzi,80lvl dones 10 jabek.) a lidi to hraji porad
        gothic, risen,venetica i starsi dily tes .se nehrali jen kvuli noseni tech tvejch kytek ,,ale ta atmosfera ,hudba, prostredi jak na tebe pusobilo ..do ted se jen tak rad obcas toulam po morru .navic ty q nebyli az tak blbe ..bylo tam dost pamatovatelnejch postav a pribehu
    • From the beginning of eternity to the end of time and space, to the beginning of every end and the end of every place.
  • Inquisitor
    Neverending story.
  • Až mi ukápla slzička,morrowind je láska nad lásky.
  • Je to trošku zbytečná snaha, než to dodělají, tak engine Skyrimu už bude zastaralý a kdo si chce zahrát dneska pěkný Morrowind, má spoustu modů (včetně kompletního overhaulu), které navíc zachovávají původní herní systém a není proto třeba se otravovat se skyrimovskými "zlepšováky".

    Čili obdivuji jejich úsilí, Morrowind je super hra, ale například já jsem si ho zahrál před pár lety v overhaulu a nějaký remake, navíc do 5 let starého enginu, už mi připadne celkem zbytečný.
    • Engine Skyrimu už je zastaralý. Ale pořád to bude vypadat a hýbat se lépe než dnes už čtrnáct let starý Morrowind. Který sice stále má své kouzlo a bylo do něj mezitím přidáno spoustu grafických serepetiček, ale rozdíl je stále cítit. Navíc si myslím, že je ta hra v podstatě nehratelná současnou generací hráčů. Už jenom třeba kvůli množství čtení a složitým questům které nevodí nikoho za ručičku. Tvůrci Skywindu se snaží zkombinovat to nejlepší z obou her. Tak se dostane Morrowind k novým hráčům. Je úžasné vidět jak obrovský skok udělali a kolik je hotovo. Strašně mě ale zajímá to namluvení. Těch pár ukázek bylo super, ale bude zajímavé jestli se jim podaří zachovat kvalitu. Já se moc těším. I když mám strach, že pokud to nedodělají před případným vydáním následujícího TES titulu tak je opustí spousta moderů pro novou a naleštěnější hru.
  • Vyzera to brutalne ale docela by ma zaujimalo ako sa k tomu stavia Bethesda, alebo lepsie povedane ako sa k tomu postavi az to vydaju. Moc by som sa nedivil keby hlavny vyvojari dotali ponuku pracovat pre Bethesdu. Co ma trchu mrzi, vzhladom na to ze remodeluju prakticky vsetko a vytvaraju assety komplet na novo, ze sa radsej nevrhli rovno na Daggerfall. Jasne tam je toho niekolko nasobne viac a je menej referencii, respektive graficky je Daggerfall fak dost zastarali a hodne veci by si museli vymyslie alebo domysliet, len Morrowind je relativne dobre hratelny aj dnes a grafika je tiez pozeratelna. Daggerfall, aj svojim rozsahom, v kvalite Skyrimu (myslim grafike :-) to by bola pecka!
    • co se tyce Daggerfallu, coz je muj nejoblibenejsi dil serie, tak tam kupodivu probíhaj docela seriozní pokusy o remake. Seriozní v tom, že je realny ze budou nekdy hotovy... DaggerfalUnity a Daggerfall XL... XL se zdálo že vývoj zkoncil, ale neni to pravda, a unity je uber, tady je rozhovor s tvurcem https://www.youtube.com/watch?v=J5dNbgBlDiU a tady nejaka grafika https://www.youtube.com/watch?v=VkGJaI9DdtU
      • myslim ze povodny daggerfall vyzera lepsie
    • Protože engine na kterym hry od Bethesdy běží, Gamebryo, má hardcodovaný omezení velikosti mapy, nemůžeš udělat mapu, co má na šířku 1000 kilometrů, co by asi šlo udělat by byla série lokací, mezi kterými by šel pouze fast travel, bez té open world krajiny mezi tim, což je stejně způsob jak všichni Daggerfall hráli, jelikož nikdo neni takový magor, aby jel 300km na koni k nejbližšímu questu v reálném čase a jestli jo, hraje Daggerfall dodnes *1*
      • no pozor v bugfesde uz jsou na oznaceni gamebryo haklivy ..ted uz lip zni oznaceni Creation Engine..coz je v zasade to same ..ale jen aby to nevypadalo blbe ze cele roky jedem jen na gaymbriu *15*
    • to je asi skor o tom ze zacali s velkymi ocami a teraz sa to proste snazia 'nejak to dokoncit'.. prus3r bude ak vyjde dalsi TES pred tym nez to dokoncia (respektive vyjde subezne)..
    • a proc ne rovnou Arenu ze? ta je jeste 100x vetsi nez Daggerfall. Vzhledem k tomu, ze i relativne maly Morrowind jim zabere roky vyvoje, tak neco vetsiho by musely dodelavat jejich deti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit