Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vypadá to že ti zaostalí řekové mají internet a umí asi i serfovat a tak si vyserfovali :creative director-bohemia interactive (BIS)-pobočka BIA- VBS1-US marine corps .....znervozněli a šoupli hochy do báně....není to tak dávno co podobní "turisté" se turistili v Tunisu,Lybii,Egyptě,Sýrii.....a Řekové si asi udělali mylný závěry....a ještě že neuměj česky a navyyoutrubkovali si přednášku kterou měl creative director na GDS 2011 !
  • Nejvíce perlil starosta Limnosu (myslím, že na ČT), který tvrdil, že na jednom z trailerů z Arma 3 je vidět jeho dům. Zajímavé, že ještě žádný trailer ukazující Limnos nevyšel. *7*
  • a oni tam jsou s rodinama?? Kdyz to treda byla dovolena a ne pracovni cesta?
  • Ty vole, ten Honza Modrák je dobrá vlezkundelka.
  • No, mám focení jko koníček (zatím jsem si s tim nevydělal ani korunu) a když jsem byl teď v Dolomitech, tak jsem s sebou tahal 3 objektivy. Dohromady i s tělem foťáku to má hodnotu tak 100k. Není to sice 300k, ale tahám to i na lyžování. Takže v tom nevidim žádný problém.

    EDIT: reakce na kosac. Nevim, proč to zařadilo jako nový příspěvek
  • Tak jak jinak :). Bez problemu by to jinak neslo :P
  • USER47
    Džejdý strikes again, tentokrát je cílem nejspíš Bludr:)

    "Tak si představuju správnou petici (bez jména) http://www.helpivanmartin.org Je mi smutno u motivovaných hlavně sběrem"kladných bodů"pro osobu autora"
    • škoda mluvit či cokoliv psát *5*
  • celoush
    Pls smazat, chyba vkládání...
  • A zrovna Ivan... s tim druhym jsem do styku neprisel, ale Ivana je mi celkem lito.... no obou je mi celkem lito... sou to blbouni, verim ze tam jeli na dovcu ze zvedavosti porovnat co "znaj" z toho co delali... ale meli s tim pockat po vydani... to by je tezko nekdo moh osocit ze spionaze kdyz uz by bylo hotovo...
    Na druhou stranu se smejdi v Recku asi dobre pripravili kdyz si je dokazali vycihnout (pokud opravdu jen tocili cestu z letiste a nekecaj) ... museli znat jmena zamestnancu BI (coz neni takovej problem) a hlidat si je... *12* ... kdyby se radsi starali kde vycarovat prachy na statni dluh... nebo ze by za ne ted chteli vykupny? *7*
    • Staci ze se prokecnes nekde v hotelu, treba te pozna nakej Armafan ( Ivan je medialne znama osoba ), Ty s nim hodis rec a nakej snazivej nouma vedle u stolu to zachyti, snazivej policajt nabehne...
      Bohuzel Arma3 je na Limnosu asi dost znama skrze ty oficialni protesty.
  • tak jsem se dneska dozvedel, ze zpravodajstvi radia zurnal, tj. statni verejnopravni instituce s sirokou siti reporteru pomnoha zemich sveta je na urovni Blesku a ja jelikoz nekoukam na tv nova jsem konzumni hrickou medii....

    jsem rad, ze se venujete hram a ze srdce vam preji, at vam to vydrzi az dosmrti.
    • Tak si projeď zprávy na radiožurnálu k tématu (a související příspěvky) a najdi mi tam, kdy tam kdo tvrdil to, co si napsal.
      • Tak znovu....já ti to vysvětlim. Já POSLOUCHÁM rádio žurnál. Pro mě je srovnatelný kvalitou s ČT24. V lecčems lepší, ale to je otázka názoru. Co dávají na WEB skutečně nevím a nehledám. Řekl bych, že můj zdroj informací je hlubší než tvůj, nebo se mýlím? Sleduješ BBC, WorldNes, místní řecký média?
        • Takže nemáš nic... všemožné články i na velkých zpravodajských portálech jsem viděl a nikde jsem nazehlédl to, co si sám uváděl (pro ně je to navíc moc malá zprávička). Furt ti nevěřím. Mimochodem radiožurnál (píše se to dohromady) poslouchám taky a pokud ho opravdu posloucháš tak jistě dávno víš, že na webu nejsou jen texty, ale i archivní záznamy toho, co vysílali. Vsadím kilo, že v nich nenajdeš nic z toho, co si sám tvrdil.
          • na sázení jsme na špatnym místě. Já bych jinak to kilo vsadil. Pokud ho skutečně posloucháš, nehádal by ses se mnou. Zaarchyvované to jistě někde bude. Ale zaměstnavatel mě neplatí za to, abych tu prohledával záznamy z rádia. A doma mám taky jiný povinnosti. Já jsem svoje informační zdroje uvedl. Vy ne. Tim je pro mě tahle debata uzavřená.
            • Tak přesně tahle informace prošla médii (RŽ) s tím, že to tak před týdnem bylo oficiální vyjádření řeckých úřadů. Jestli od té doby vyšla jiná informace, tak mě minula. Rozhodně jsem se nikde nedopátral k informaci, že by dotiční byli zatčeni v autobuse, když si fotili cestu na/z letiště, jak jsem se dočetl na tomto foru. Čímž nepopírám, že tam odjeli s cestovkou.
            • Jaký zdroj mám uvést? čeho? Mě jde o větu "Dle vyjádření úřadů, byli tito dva přichyceni přímo příslušníky policejních jednotek, kdy fotili za výstražnými cedulemi, takže vina je jasná. "
              A toto vyjádření asi nikdy nikdo jinný kromě vás neviděl a sám jsem ho schválně hledal a nikde na netu jsem o něm nenašel ani zmínku. Hážete tu velká jména, která sledujete, ale to umí každý.
        • neodpovedel jsi ale na otazku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit