Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prodám http://pc.bazos.cz/inzerat/55001463/Saitek-X-55-RHINO-HOTAS-system.php
  • 2 Serza....sakra, co do toho pořád mícháš tančíky? zkus se smířit s faktem, že velká část hráčů hraje TAKÉ letadla a tam je svym způsobem situace podobná. Kdo chce, tak si poradí, kdo je tupej jak tágo, tak kvičí, že "oponent OP" neustále tegujete na WT foru OP OP OP.....jděte už do p..ele!!! prostě jste evidentně neschopný. Běžně startuju s podmotorovanym Vampirem proti F-86 a Mig 15 - i přes velkou nevýhodu v letovejch parametrech Vampa mám killratio 1:1 ( asi 130 na 130, sestřel/smrt )
    S Venomem jsem asi 2:1. S Tempestem běžně startuju prot jetum a taky jsem jich složil už dobrejch 850 na cca 700 smrtí - všechno RB.

    To samé v tankách (ty zatím hraji jen okrajově, protože Britové ještě nedostali Ground Forces. Neustále tam vidim tu debilitu hráčů, jak tupě jedou z bodu A k bodu B přes širou pláň a pak stříli čelně, kde je nesilnější pancíř.....i s tim Sd. Kfz. 6/2 s 37mm kanonem jsem poslal do pekel desítky T-34....stačí se někde schovat do stínu a střílet je zezadu, kde maji slabší pancíř. Vždycky je cesta k vítěztví. Ale volům to nevysvětlíš, ty budou kydat špínu na Gajiin a svojí totální debilitu budou schovávat za špatnej MM a BR.

    War Thunder hraji od úplného začátku, vidím jak se hra vyvíjí/degraduje.....nikdy nebyl problém držet minimálně tempo s enemy týmem, vždycky se dá vyhrát, pokud nemá hráč v hlavě nakakáno....ale ty budeš Serzo asi jeden z těch, co na War Thunder foru pořád brečí, že tohle nejde prostřelit, tohle nejde doletět a hlavně všechno OP žejo....Tak hraj World of Tanks a World of Planes....to je pro blby jako dělané. Ještě zrušit ve WT ten blbej mod Arcade a bude z toho fajnová multiplayerovka pro lidi, kteří chtějí po práci párkrát do týdne vypnout a užít si - a zároveň stále používat mozek...což ve WoT a WoP nemusíš
  • vsimnete si ze LOD je min kvalitni hlavne ze se to bude lesknout jak pleska... epic !!! zase super prace gayjin
  • Nvidiou zaplaceny exploit. Gameworks by meli postavit mimo zakon.
  • Jinak nějakým data miningem se zjistilo, že T-34 má v nábojích dvojnásobek výbušniny než měla v reálu, proto se s nima taky dávaj tak šílený killing spree ( kolem 10 killů s jednou T-34 celkem často, většinou jde vše na jednu ránu) to je nejvíc OP tank z celýho War Thunderu *4*
    • a odpověď Gaijinu:

      Data získaná přímo ze hry nejsou směrodatná, protože hra obsahuje ještě jednu, skrytou, vrstvu

      tak určitě *1*
      • Kde máš reference. Jak přesně to z té hry vydolovali? Kdo?

        Podle mě je blbost aby byly tanky takhle cinklý. To spíš je špatně nastavený battle rating.
        • tady, je to docela dlouhé, ale zajímavé počtení

          https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/262290-the-unofficial-ground-forces-data-mined-thread/
  • ja som warthunder prestal hrat asi pred rokom (mozno davnejsie), pretoze kazdy novy update prinasal hromadu blbosti a nic neriesil. hlavne dlhodobe problemy s battle ratingom a zlym matchmakingom...

    uz sa na tom nieco zmenilo? pretoze toto je zase iba graficky update, ktory na hratelnsti nic nemeni? oplati sa hru po roku a nieco zase nainstalovat? zmenilo sa realne nieco?
    • MM neni ideální, ale dá se v pohodě hrát.....ale neschopnej hráč si prostě bude stěžovat neustále, místo aby si přiznal, že to prostě nedává. mluvím o RB, SB....v arkádě je nějakej MM uplně buřt, tam všechno lítá stejně, klapky neutrhneš, nábojů máš milion, 10 (životů) letadel ve slotu....vo čom to je....
      • Kolikrát si něco na 7.7 probil s kanonem z 6.7?
    • wenceslaus
      Není jen grafický - měl by upravit damage model a vůbec výpočet síly střel by se měl vypočítávat automaticky aby se předešlo "překlepům" které fanoušci nedávno našli.

      A vyřešit se problém s rendrováním tanků když hraješ letadlo... u toho jsem ake dost skeptický. Mizející tanky tu máme pořád.

      A britský tanky.
    • Byla změna Battle ratingu.

      Nad 6.7 (tzn. Pershing, což mně sere nejvíc) hraješ se spamem T-10M (bojovalo to kdy?) M60 (Ahahahaha. Ten tank sloužil do osmdesátých let...) a Leopardu (Not bad...)

      Samozřejmě, T-44 okamžitě byla snížena na 6.3, k Walker Bulldogu aby se toho účastnit nemusela. Pershing je prý "lepší" (ano, protože Americké kanony narozdíl od těch Ruských za něco stojí, ale praktický rozdíl v tom není, a mobilitou je na tom tak o dvě třídy hůř).

      Takž třeba já se teď drbu s Pershingem kde potkávám i tanky z hlubokých let padesátých i přes to, že historicky bych měl potkat tak maximálně Königstiger. Jednoho dne možná dokonce získám Pattona! (Ale dokud to nebude Patton III, stejně se můžu jít klouzat).

      Plus můj příspěvek níže, o tom že Walker Bulldog neprobije T-34-85 z boku do podvozku... Nějakým zázrakem (nápověda: ten zázrak je na tři písmena, a začíná na K)
      • sorry, este som zabudol poznamenat ze som hraval iba vo vzduchu :) tanky ma nikdy nejak moc nechytili.

        ale ako som to pochopil, stale je to nevyrovnane, state je tam rovnaky system matchmakingu...
        • Ve vzduchu...

          Jak-3P z Dubna nebo Května 45 stále létá proti strojům z roku 43-44.

          Asi tak.
  • Hmm. Ale když Americký kanon s penetrací cca 170mm na 500m neprobije na tu vzdálenost z boku T-34 jejíž efektivní pancíř je cca 60mm, něco je asi špatně.

    A grafika to nespraví.
  • A ad fyzika - jako vzdy blbe nastavena, ty baraky vypadaj jak z perniku, a na hru efekt veskerej zadnej. Ze by treba budova tank zasypala si muzem nechat zdat. Nadto realita je takova, za tankovy delo ucela do budovy peknou uhlednou dirku, a to je tak vse. O kulopetech ani nemluve.
  • Se tu nějak mazalo ne, co se stalo, někteří brečeli, že to se svojí GTX660 nerozjedou? :)
    • Dle vývojářů bude náročnost vyšší jen trochu.. try harder
  • Fyzika se mi děsně líbí - moje srdce plesá radostí... Ale o dost méně plesá mozek, protože grafiku vylepšili v moha aspektech docela fest a můj počítač (nedejbože notebook s 840M) to dost možná nebude zvládat ani na minimální detaily...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit