Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda ze zase nepujde hrat za svobodne lidstvo proti tzv. Cisarskemu statu :(
  • Morraw
    *14* *14* *14* To jak se pomalu vkrádají sandboxové prvky i do ARPG (viz třeba Grim Dawn) je prostě úžasné. Přecejen většina diablovek končí u grindu, kdy chodíte stejné bosse nebo dungy stále dokola.
    Tahle variabilita ty hry neskutečně oživuje.
    Upřímně jsem ale nečekal, že ta hra bude mít až tak velký záběr.
    Když jsem tam viděl proběhnout Vindicare assassina, tak mě napadla jedna věc. Jak bude postaven příběh a celkový výběr postav. Chápu, že budete mít loď z které budete operovat a na tom bude i postavena kampaň. Ale hra za assassina nebo inquisitora se musí lišit hodně i po příběhové stránce. A co třeba henchmeni ?
    Nejlepší by bylo mít ostatní postavy na jedné lodi a volně mezi nima přepínat, než začínat úplně novou postavu a procházet defacto stejným příběhem.
  • No to generování map mi přeci jen dělá starosti. Byl bych šťastný kdyby to opravdu zvládli a nezačal bych se nudit už po pár mapách jen proto že místo doleva musím jít do prava. To by bylo přeci jen trochu málo
  • Pokud to bude jen z poloviny tak dobré, jak to vypadá, bude to jedna z nejúspěšnějších Diablovek/sandboxů všech dob. Z pohledu universa W40k to pak bude jednoznačně the best off ever! Nicméně, je tady to magické pokud. Každopádně za sebe si přeju, aby se to povedlo. SIce ještě rok čekání, ale zatím to vypadá, že by to čekání stálo za to
  • Vypada zajimave..bude online multiplayer ve stylu Diabla? samotneho me tyhle hry uz fakt nebavi *8*
  • já teda musim říct, že Warhammer 40k a ten středověký W., je universum, o kterém já v podstatě nic nevím a nechce se mě zjištovat ta složítá historie děje. Hrál jsem první W 40k, vím co je Horda, Eldaři, Císařství a že existuje chaos. Z ostatních her jsem viděl jen videa a gamesplaye, ale opravdu rád o tom poslouchám od jiných a líbí se mi promo obrázky atd. Jak ted´ za poslední léta vyšlo spousta her ze světa W, stále víc mě hlodá to nevědění o lore. Asi ten chaos nebo co... :)
    • XorxoxTalarius
      Ve Warhammeru zadna "Horda" neni ... a kterej prvni W40k jsi hral? Deskovku "Rogue Trader"?
      • Nebudme hnidopisi, vsichni vi, ze horda je waagh :D
      • Tipuju, že myslel počítačovou hru a nejspíš něco jako W40k: Dawn of War
    • Veskoslav
      Jednoduše. Warhammer je svět založený na našem pouze částečně a také na něj i odkazujWarhammer 40 000 se pak odehrává přímo v našem světe v budoucnosti:)
      • dík bejci.
        • Jestli umis anglicky, tak muzes na youtubu poslouchat Arch warhammer, ma delsi videa o lore obou warhammeru.
          • XorxoxTalarius
            Arch je dobrej a hlavne ma prijemnej hlas, takze se dobre posloucha.
    • doporučuji http://wh40k.lexicanum.com/ *3*
      • Luckiller
        doporučuji https://1d4chan.org/wiki/Warhammer_40000 *3* " "Forget the power of technology and science, for so much has been forgotten, never to be re-learned. Forget the promise of progress and understanding, for in the grim dark future there is only war. There is no peace among the stars, only an eternity of carnage, slaughter, and the laughter of thirsting gods."
        --(Shortened) Intro to the Warhammer 40,000 universe and actually used by Vulkan in The Beast Arises series.

        "Basically life sucks, there's only war and you're probably going to get eaten by Tyranids. Have fun."
        --TotalBiscuit, Warhammer 40k Lore in a Minute

        "It is the scale and depth. Anything can happen, and it does, all day, every day, at 250% maximum awesome. It is the over-the-top-80's, super-gritty-90's, and depth-demanding-2K's all blended together into one multimedia story. It harkens to the classic tales of the Gothic Age, the epic fables of Northern Europe, the darkness and detached sentimentalism of WW1, the corrupt tales of the urban underworld, the mind-warping fantasies of Lovecraft, and all while maintaining a sense of dark humor and romantic heroism." --Anon
        • XorxoxTalarius
          Davat nekomu odkaz na 1d4chan wiki pokud chce vedet co je Warhammer je ...
          http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/855/340/23b.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit