Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukam, že to je tu zase samej pozér, co je děsně in, protože nemá facebook. Jako by snad na facebooku bylo cokoliv špatnýho. To, že mají někteří lidi mentální deficit a dřepí 18 hodin denně nad fotkama lidí, co viděli jednou v životě a lajkujou jak o život a píšou i o každý cestě na záchod snad neni chyba facebooku. Pak jsou taky normální lidi, co to třeba používají jenom na organizaci různých akcí nebo jako skupinový stránky.

    A pak se tam taky může každej registrovat, aniž by si tam přidával přátele, vyplňoval jakýkoliv údaje či cokoliv. Ale chápu, asi taky budu cool a začnu na facebook strašně nadávat, jak je to hrozný, protože se tam musim registrovat, abych to mohl používat. A pak začnu asi nadávat i na všechny eshopy a diskuzní servery, co taky vyžadujou registraci :) To potom budu übercool :)
    • Když si založím účet například zde, tak to dělám proto, že zde chci přispívat. Když si založím účet na e-shopu, tak to dělám proto, protože tam mám v plánu nakupovat. Proč si ale, kvůli reklamní flash hře, kterou bych (čistě hypoteticky) chtěl hrát a která nemá s assbookem nic společného, mám zakládat účet? Nestačí, že aby si něco dostal, tak potřebuješ PSN (stejně jako u EA her EA účet...), ale ještě navíc potřebuješ další (naprosto zbytečný) účet.

      Pro mě osobně je assbook naprostá zbytečnost, na přátele mám telefon, skype, e-mail či jiný kontakt, tak proč ještě assbook? Proč mám vymýšlet tunu nesmyslných údajů a nebo jim poskytovat údaje o mé osobě, které je vůbec nemusejí zajímat? Skupinové stránky - zbytečnost, která se pokouší nahrazovat běžné fan stránky. A pořádání akcí je mně osobně naprosto k ničemu - když někdo něco chce či pořádá, tak mi zavolá nebo napíše. K čemu mi tedy vlastně assbook je? Ano, k ho...

      A kdyby si to nepochopil, tak celé to je hlavně o principu - vymýšlení nesmyslných údajů, registrace kvůli hře, která by šla i bez assbooku...

      A ještě jedna věc, mně (i mnoha dalším) vadí to, že je assbook všude. Otravuje mě ve Steamu, na každém druhém webu... Žádná reklama nikdy nebyla tak otravná jako toto.
    • Pokud nevypnis alespon nejake udaje o sobe a pravdive,ztraci Facebook vyznam. Nemyslis? Samozrejme pokud pro tebe neni Facebook jen na hrani her(i takove lidi znam). Pak je jedno co zadas.
      Jde spise o to,ze Facebook nenabizi skoro nic a to co nabizi je udelano amatersky a otravne. Jedinou devizou je pocet lidi co jej pouziva.
      Ty pouzivas facebook na organizaci akci? No vidis. V dobe mobilu zase me tohle prijde jako pozerstvi. Opravdu jsi ubercool.
  • Lidi, jestly to někdo hrajete, můžete my vysvětlit jednu věc ? kdiž jste na globální mapě, kde jsou ty trojůhelníčky, a kouknete třeba na starou kanadu, je u modré frakce číslo 18K a u oranžové (hnědé ? *4* ) 2K. Tak proč, když na ní kliknete je oranžovej proužek delší než modrej. takhle to působí že chyméra tam má navch i kdiž tam má míň jednotek než lidi. Je to chyba nebo jsem to jen špatně pochopil ?
  • Sakra taky jste mohli napsat ze k tomu potrebuju fuckbook *10*
  • No ale tu ksichtoknížku ke hraní nijak nevyužíváte, nutnost je jen přihlašovací jméno a heslo z facebooku k tomu si můžete založit jakýkoliv ůčet zapamatovat si heslo a jméno a už se tam nevracet. přesně to je můj případ registrace tam zabere 5 minut a už si vesele hraju.
    • Jde o princip, proč přidávat assbooku dalšího uživatele do jejich statistik...
  • To s tim fejsbookem je celkem klicova informace, ktera jaksi do clanku nedorazila... opruz, nekteri lide tu ptakovinu proste nepouzivaji a nehodlaji zacit... nazdar.
    • Taky me stve jak i na pomerne serioznich strankach byvaji hned pod clankem odkazy na Facebookove -libi se. Nechapu tu oblibu(ano zkusil jsem si take zalozit ucet). Facebook nic neumi,je otravny a kdyz uz nahodou narazite treba na dobrou hru(kdyz uz nic jineho),tak vas co minutu otravuje reklamami na sebe samu a neustalymi hloupymi zpravami typu:zasadil jsi jeden hrasek-prejes si to vyvesit aby to vsichni videli?
      Des a hruza. facebook je enjvetsi omyl internetu.
      • Přesně tak, kam člověk vleze tam otravuje facebook. Ale i kdyby na internetu nic jinýho nebylo tak mě tam nikdo nedostane.
      • Omluva za preklepy *12*
  • Na hru se těším a jak k ní něco vyjde hodí to na ten fuckbook. Za chvilku se ani na pivo nebudem scházet, protže si všichni otevřou lahváče doma a psát si.
  • Zapomněli jste napsat, že jde hrát jen přes Facebook. *7*
    • Tusim ze by to melo jit i s PSN,ale nezkoušel jsem to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit