Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poradíte mi někdo, co by se dalo koupit za dárek pro chlapa, který tak nějak celkem nic nepotřebuje a co potřebuje, tak si koupí? Co vybrat pro takového člověka? 

    • Tak t naprosto dobře znám a už jsem na to našla i perfektní řešení. Třeba letos jsem pro tchána, tátu i přítele koupila https://www.thechillidoctor.cz/super-hots-extremne-palivy-chilli-balicek-e7005.htm Dárek, který dobře vypadá, potěší a navíc pak ani nezabírá místo, protože ho použijete při vaření. Navíc člověk tak zase pozná něco nového. 

  • Ještě se mi nestalo, že by se musela vracet něco co jsem někomu koupila. Snažím se totiž vždy každému vybrat zhruba to co si přeje. Třeba včera jsem pro dceru objednávala chytré hodinky, které si přeje už dlouho https://www.armodd.cz/armodd-squarz-11-pro-zlata/

  • Mně teď přítel říkal, že by ho moc potěšila pánská peněženka. Tím, jak občas chodíme na večeři a platíme hlavně telefonem, jsem si ani nevšimla, v jakém stavu ji má. To placení telefonem je totiž tak hrozně moc pohodlné, že jsem úplně zapomněla, že se nějaká hotovost vlastně používá.

  • Plánuji koupit kvalitní rum z Alkohouse. To podle mě po ochutnání vrátit nepůjde

  • No, my jsme naštěstí tento rok darovali takový dárek, který se docela dost blbě vrací, protože se prakticky vrátit nedá... Respektive vrácením tohoto dárku, nic nezískáte, ale vlastně ani neztratíte... My jsme totiž pořizovali peněženky a to z tohoto webu zde... Myslím si, že peněženku by snad nevrátil nikdo :) Mějte se hezky a opatrujte se.

  • No já doufám, že letos nic vracet nebudeme, protože nás nákupy dárků stály opravdu hodně sil. Krize nám výrazně rozházela rodinný rozpočet a my museli využít vánoční půjčky , abysme všechno nějak normálně zvládli. Snad už bude brzo líp.

  • Já nevím jak jsou na tom jiné obchody, ale třeba pro manželku velice rád nakupuji různé podprsenky nebo spodní prádlo a na eshopech, kde nakupuji nemám sebemenší problém s případnými vratkami zboží nebo tak. Asi je potřeba dobře hledat nebo tak :) Nebo vybírat podle kladných recenzí. Jedním z nich je třeba lanotte


  • Myslím
    si, že když si člověk opravdu dá velkou práci s vymýšlením dárků, tak se
    nepříjemnému vracení zboží dá dobře vyhnout. Já například vybírám dárky na
    Vánoce už od léta, a tak nemusím kupovat nějakou blbost na poslední chvíli.
    Letos mám v plánu manželce koupit chytré hodinky ze stránky smartomat .cz.

  • Letos budu nakupovat praktické a levné dárky. Už mám například vyhlídnutý obal na telefon tady a možná tam ještě něco koupím. Jinak něco bude kosmetika, ponožky atd. Prostě praktické dárky, které se vždycky hodí.

  • Musím se přiznat, že já se naštěstí zatím do takové situace teda nedostala. Většinu dárků, které dostávám opravdu využiji. Třeba k těmto Vánocům mi jedna moje kamarádka koupila takový šikovný cestovní organizer. To se hodí mít. tuším, že ho sehnala tady odtud: https://www.rajvyrobku.cz/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit