Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě, každý ať dá ruku na vlastní srdce, že nekouří a nepije a zamete si za vlastním prahem. Ale co nebylo zmíněno, jsou ostatní toxické látky. Jaký má vliv na muže chemikálie, se kterou ho nutí manipulovat. Ať měl či neměl dostatečné ochranné prostředky, nikdo se o dopady nezajímá. Navíc se různé jedy objevují v místních vodách a v půdě a ta rozhodně ochranné prostředky nemá! Chemičky platí sice sankce za znečištění, ale prachy schrábnou úřady, které nějaká příroda nezajímá, protože žádné výzkumy a nápravy škod neprobíhají. Milí chlapi si také neuvědomují, že jejich tělesná schránka je dokonce tak křehká, že jakákoli chemická antikoncepce pro muže je může zbavit plodnosti napořád. Proto si tu antikoncepci mohou vědci nechat a nesmí na trh.
  • "Nejen matky, ale i otcové ovlivňují zdraví svých (budoucích) potomků. Pokud pije jako Dán, kouří krabičku cigaret denně a ještě navíc početí potomka odkládá do vyššího věku, to vše se může podepsat na zdraví dítěte, varují vědci. "
    .
    A takhle to řekli ti vědci nebo si to tak "přeložila" redakce? Já jen, že v článku samotném o cigaretách nic není. Je tam jenom o alkoholu. A ilustrační snímek? No samozřejmě že chlap s cigaretou a ne s panákem, sklenicí vína nebo půllitrem v ruce. To už je u nás klasika. Zákon proti návykovým látkám média automaticky přejmenovala na "protikuřácký zákon" a hon pokračuje....
    Kdoví kolik zaměstnanců redakce nepožívá nikdy alkohol? Ten je přeci také škodlivý a celkově více, než cigarety. *1*
    • S čím nesouhlasíte vy tři alkoholici? *1*
    • Kouření nebo chlast ani jedno není zdraví zrovna prospěšné.
      • To není, ale právě proto si porovnej osvětu proti kouření s osvětou proti chlastu
      • Tělo má jít do hrobu zhuntované.co se zdravím tělem v hrobě.
  • Ze všeho nejdůležitější je vyvarovat se příbuzenské plemenitby, to vám potvrdí každý, kdo i jenom choval králíky...ovšem naší problematické menšině je tolerováno , za co by šel příslušník majority ihned za katr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit