Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayn byl můj oblíbený zpěvák. Od té doby, co se rozešel s Perrie se chová hrozně. Mě nejvíc štve, že jí dal kopačky po sms, Copak nemá žádné city? Chudák holka, musela trpět. Přeju jim aby se k sobě vrátili ale nevím jestli je ještě šance. Mohl by být trochu jemnější. Ale jinak je hezký a líbí se mi jak zpívá. *3*
  • Tak zaprvé, proč blbeček? Je to jeho rozhodnutí, a ani nevíte důvod rochodu. Kdo se s kým rozešel, jak a proč. Mohli jste číst 150 článků ať už na českých webech, nebo zahraničních. Ale víte co? Napsal snad jeden jediný Zayn nebo Perrie? Ne. Myslím, že ani v tomhle článku není všechno pravda, protože ani jeden se k tomu nevyjádřil jasně. Co vy víte? Mohl to být tvrdý rozchod, možná se nudili, nebo nevím, ale také to mohla být jen krátká pauza. Než se všechno uklidní, všechno okolo Zaynovi smlouvy a rozruchu a okolo Perriiných koncertů s Little Mix, protože podle obrázků na sociálních sítích teď hodně cestují s Black Magic a podobně.
    Nedělala bych s nich blbečky, když pořádně nikdo neví, co je na tom pravdy, a co lži. V rozhovorech nikdo nebyl přesný.
    Zaynova ex se k tomu sice vyjádřit mohla, ale pochybuju, že by jí Perrie, nebo dokonce Zayn psali o jejich důvodu k rozchodu. Nepřijde Vám to tupé? Je jasné, že o tom ví úplné nic, stejně jako my. A je jí do toho zmačkaná pet lahev, jak se rozešli. Zayn Genevě sice mohl zlomit srdce, ale co by chtěla? Chtěla by snad mít vztah, zatímco on by ji neměl rád? Tak to je asi hodně hloupá, jestli ano. Já myslím, že ne.
    Zayn se s ní rozešel, je to jeho věc, proč se mu už nelíbila. Navíc už to není malý kluk, a s Perrie to nebyla "dvoutýdenní láska" jako s Genevou, ale čtyři roky. Už je rozumný, a ona rozhodně nemá co kecat do rozchodu s Perrie. Geneva a Zayn nikdy neměli mezi sebou to, co měl Zayn s Perrie.
    Já osobně Zerrie zbožňuju, a byla jsem na trosky, když se ke mě dostalo, že zrušili zásnuby. Ale třeba pauza bude lepší pro oba. Věřím, že to mezi nima nekončí. Protože ty dva znali opravdový pojem slova 'láska'.
    Pokud jste přečetli až sem, jste skvělý a děkuju za přečtení. Najde se někdo, kdo má stejný názor?
  • Opravdu to vystihuje ten charakter *6* *5*
  • To je ale blbeček nejdřív 1D a teď perrie
  • Takže ten blbeček z ní nejdříve udělal novou Yoko Ono, aby si mohl dát sólovou karieru(švihlé fanynky za to pochopitelně pranýřovali jenom Perrie) a následně jí kopne do zadku? No celkem mu to pálí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit