Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,neskuč,já mam míň.Ale Honzo mám pro Tebe text z r.1978.,Držím ho v paměti tak dlouho,snad pro finále.
  • Proč skuhra? Někteří nemaji ani tolik a dělali těžkou práci.
  • vecne tady nebudeme nikdo . Jak pujdou dolu tvoje tantiemy pujde nahoru tvuj vek a tvoje potreby budou porad mensi a mensi. Mozna se zvysi vydaje za leky , ale cim rychleji tyhle vydaje stoupaji , tim rychleji klesa tvoje doba doziti. Jedno cim jsi profesne , to je obecna rovnice ktera funguje. Udelal jsi to dobre , na mladou vsechno prepsat . Aspon nebude mit problemy az skoncis definitivne. Tomu se rika zivot , to jsi mozna nepochopile ze kazda sranda ma svuj konec u kazdeho. A mlada zenuska si jeste uzije s jinym a tobe potom uz ani nenarostou parohy . To ber jako plus .
    • inkognito ty jsi chytrej jako terénní slepice, měl jsi se vyučit za prezidenta, když tak všechno víš *8*
  • To všechno prožral?
    • Ne,ale milenky a vyhrály život něco stojí.Má krásné a chytré děti o ně se nestaral.František neskuhra a mohl by taky.Nežije a nežil nad poměry jako "PAN BOŽSKY".Pavlína ať se postará o hovnivala
  • Že se nestydí takhle veřejně békat.Když nevychází s důchodem tak ať jde makat,může sedět někde na vrátnici a tu desítku by možná vydělal.Jenže to by musel ráno vstávat a to se mu asi nechce.Pro něj je lepší bé,bé,bé nemám peníze béééé. *7* *7*
  • jo když musel zblbnout do mladé holky..to něco stojí
  • ... nerozumím tomu, když měl dříve tak vysoké příjmy, že platil statisíce na pojistném, proč si něco neodkládal bokem a nespořil. Zřejmě mu matka příroda nadělila do vínku více od múzy hudby Euterpé, a nepoměrně méně ekonomického myšlení a uvažování. Ale nezlobím se na něj, jeho písničky mám rád.
  • Vždycky jsem měl Honzu Nedvěda rád, ale teď vidím, že je to naprostý kretén.Taky jsem důchodce muzikant s důchodem 9467 korun a musím s tím vyjít.Moje manželka má invalidní důchod 8800 Kč.Taky s tím musím žít.Jsem amatérský muzikant a celý život jsem se snažil hrát pro lidi a přinášet radost.Nechápu na co si tento blbeček a promiňte mi to slovo stěžuje.Má to v hlavě hodně vymazaný už tím, že žije s děvčetem, která by mohla být jeho vnučkou.Není mi jasné co si tím dokazuje.Ze svého repertoáru co hraji jsem vyřadil všechny písničky Jana Nedvěda a ještě jednoho blbečka Karla Gotta.Samozřejmě taky Petra Jandu.Když někdo za mnou příjde a chce zahrát nějakou jejich písničku tak říkám prosím vás nezlobte se, ale písničky od těchto primitivů já nehraji.
    • Já si, pane Vaňku, myslím, že ti tři jmenovaní mají kliku, že neprzníte jejich písně *1*
  • Honza Nedvěd i jeho brácha Franta jistě nepatří mezi ty bídáky, kteří málem nemají co do úst. Nevím jaký životní standard má Honza, když má důchod "pouze" 15tis, což nemá skoro žádný důchodce, dokonce velká většina pracujících občanů. Má mladou ženu, a ta jistě do domácnosti přinese také nějakou nějakou korunu. Navíc má pravidelný příjem z autorských práv. No a kdyby opravdu neměl na velký dort na zlatém podnosu, pořád je ještě v hudebním světě pojmem a může na koncerty, jako řada jiných hudebníků, a vydělat si slušné peníze. Pláč Honzy Nedvěda o bídě je opravdu na "špatném hrobě".
  • Namyšlený "umělec".Ať ukáže tu chatu s tenisovými kurty u Sázavy...Já ji viděl a malá není !
    A jiní,kteří poctivě pracovali celý život,mají míň !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit