Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má recht. Mobil bych dítěti koupila až od takových 12ti let a to jen proto, aby mi mohlo kdykoliv zavolat kdyby se něco. A určitě ne nějakej super chytrej, co má přístup k netu. Je samozřejmě také složité to, že ostatní děti se posmívají, když nemáte ty nejnovější věci a může to vést i k šikaně, ale to bych si na ty spratky osobně došlápla :D
  • Já s ní naopak rozhodně souhlasím. Dlouhá léta jsem byla šťastná, spokojená a daleko vitálnější bez mobilu, bez bezdrátového připojení, bez facebooku... Pak jsem si pořídila svoji první Nokii a než jsem se nadála, stal se ze mě závislák s iPhonem a sluchátky v uších. Sama jsem byla málem hospitalizována kvůli počínající poruše příjmu potravy a ostré světlo z obrazovek a zářivek mi poničilo zrak a hlasitá hudba ze sluchátek zase sluch. Denně se setkávám s vrstevníky, kteří jakoby nežili, pokud svoji cestu autobusem domů nezvěční v podobě nekvalitní selfie a nepostnou ji na facebook, instagram, twitter, myspace a desítky dalších sociálních sítí, na kterých zabíjí čas, jenž by mohli mnohem efektivněji využít na skutečnou konverzaci tváří v tvář, kde k vyjádření emocí nebude třeba výstižný smajlík. Nejeden člověk dokonce zemřel, jen aby vyfotil tu nejlepší selfie (např. dívka, která kvůli originální profilové fotce vylezla na vysutý most a při pádu se nešťastnou náhodou oběsila na kabelech). A kromě toho zřejmého, je už dlouho prokázané, že vlnění vycházející z našich chytrých telefonů a notebooků je zdraví škodlivé a může významně narušit elektrické impulsy v mozku. Je důvod, proč jsme se nenarodili s tabletem v ruce. Omezila jsem roli internetu ve svém životě a nikdy jsem nebyla spokojenější a své budoucí potomky hodlám vést stejnou cestou.
  • kiss.miss
    Kate mám moc ráda, takže s ní ráda souhlasím.
  • Já s ní tedy rozhodně nesouhlasím. Je pravda že bez facebooku člověk dokáže přežít. Ale jsou i věci které člověk na počítači potřebuje. A mobilní telefony podle mě potřebují všichni. Vždyť potom si člověk když je doma nemocný ani nemůže popovídat s kamarády atd.
    • když jsi nemocnej máž se léčit a né krafat blbiny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit