Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kiss.miss
    Manká má pravdu, jde o nefalšovanou lenost, to je jediná věc, co se může kritizovat. Jinak pokud dítě není tyrané, má všeho dostatek, ma dobré rodiče, tak není co kritizovat, za to na něj socku fakt nepošlou. David vychoval dost dětí ne? Myslím, že má v tomhle dobrou zkušenost.
    Ale na to by si měl zvyknout, že lidé se na něm povezou, když můžou. Nejsem nějaký jeho fan, ale když má někdo v péči tolik dětí jako on, tak o rodičovství už něco ví.
    To ma stejnou logiku asi jako když Victoria tu Harper ohrožovala tím, že chodila na vysokých podpatcích, když jí nesla.
    • Může mít 100 děti, ale základy ve výchově asi nemá. Dítě není fotbalový míč to musí uvědomit. Dítě se nevychovova tím,že mu koupím všechno na co si ukáže. Ve 4.letech už dudlika mít nemá .
      • kiss.miss
        Je plno dětí, co se dudlíka nechtějí vzdát a dokonce starších. A když je dítě nemocné a tohle ho jakž takž uklidní, tak v tom nevidím horor jako někteří. Já taky napsala "v péči" a ne 100 okolo a to, co dítě potřebuje, né to, co chce.
        Já ho nějak neobhajuju, ale tohle mi přijde jako úplná banalita.
        • Vážená nebo vážený každý normální rodič ví,že dítě ve 4 letech už musí mít sociální návyky a dudlik je hlavní problém č.1. Hlavně v Americe kde dítě od 3 let je ve školce.
          • kiss.miss
            Jenže já to nikde nepopírám, jen jsem napsala, že díteti s horečkou není horor dát dudlík, pokud ho to uklidní. Psychický stav je jedna z nejdůležitějších věcí při léčení nemocí, i obyčejné chřipky. Vy jste všichni chytří jak rádia, to vám povím.
            Jen tak mimochodem, za problém č. 1 není označován dudlík, ale plína. To je ta nezásadnější věc, co se musí dítěti odbourat, už jen z hlediska hygieny. To je první věc, co se odbourává.
            Já netvrdím, že je správné, že ve 4 letech potřebuje dudlíka, aby se uklidnila, ale ani to z člověka nedělá špatného rodiče. Špatní rodiče jsou ti, co se o své dítě neumí starat, zanedbávají ho mají jiné priority. Většina se tu pozastavuje a peskuje kvůli dudlíku, ale děti vyrustaji v horších podmínkách. Takové lidi, co si pořídí dítě do mizerných soc. podmínek, ty bych označila za špatné rodiče, né chlápka, co dá své dceři dudlík, který jí dokáže v nemoci uklidnit. Takhle to bylo myšleno, přeberte si to jak chcete.
            • Mužů se zeptat kolik děti jste vychovala? Jsem starší ročník ,vychovala jsem 2 děti ,a dudlika v roce odnesl mikuláš a pleny se odbourali v létě.Ve 2 letech se sšlo do školky a tam se děti nebrali ani s dudlikem ani s plenami. V nemocnice dítě se neuklidnuje dudlikem ale venovanim nemocnému dítěti a léčivými čajiky pro děti. Takhle je to myšleno a pořádné rodiče vědí co to dítě potřebuje.
  • ...každý ať dává svému dítěti co chce...faktem je, že 4 leté dítě s dudlíkem vypadá poněkud hloupě a pro tatínka asi nejjednodušší způsob utěšování dcerky. Takže asi néé špatný otec, ale lýný *1*.Prostě Amerika...dudlej, počůrávej se jak dlouho chceš....dostaněš co chceš, jen neplač a nevztekej se...Mé děti holt ve 3 letech musely být "civilizované" a samoobslužné, jinak by je nevzaly do školky..to u Bekhemů určitě neřeší *1* .
  • Dudlík jsem nosila do pěti let,zoubky jsem měla v pořádku a co se týče řeči,tak jsem mluvila i dobře italsky, díky babičce, takže jsou to jen pověry, David je šikovný otec.
  • spravne, dela to co je pro jeho dceru nejlepsi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit