Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kritika Tomáše Kluse není na místě. Byla jsem v Plzni a byl to naprosto skvostný koncert. Již od první vydané desky jezdím na jeho koncerty a musím říct, že je skvělý! Chtěla bych vidět zde píšící "rádobykritiky", jak by udýchali a kvalitně odzpívali to, co Tomáš zvládl v Plzni levou zadní. Je vtipný, milý,pokorný, milující člověk a nenutí nikoho, aby ho miloval a polouchal. Ale to náš národ umí, kritizovat, ale sám nic neumět a nedělat. A podle toho to také zde vypadá, proto si volíme prezidenty a politiky takové, jaké si volíme. Hrůza.Zaráží mě, že pochvalu jsme líní napsat, ale kritizovat a házet špínu nám jde. Že se nestydíte!!! Tomášovi děkuji za to, že je :-D
  • Až dokážete alespoň zpoloviny to, co on, tak sem pište nesmysly. Rozhodně si nemyslim, že máte právo soudit člověka, kterýho znáte jen z televize nebo koncertů - ikdyž podle vašic příspěvků byste na koncert nešli za žádnou cenu.. Zkuste si vystudovat DAMU, není to zrovna sranda studovat uměleckou školu, já sama studuju konzervatoř, tak vím, o čem mluvím. Nebo si psát vlastní texty, zpívat a hrát k tomu na kytaru, zvládnout turné a k tomu ještě hrát v seriálech... Takže jak už jsem napsala se vy nějak prosadíte, pak můžete kritizovat ostatní.
  • LuckaBendyska
    neposlouchám Kluse. nemám ráda Kluse.
  • .....hodný, tichý, nikomu neubližující poeta.....a naiva????.....prostě k l u s ...............
    • No, trochu ubližuje hudbě. Jinak je to ukňouraný táborákový "zpěvák". Ale co, dnešní doba si to žádá na všech frontách. Jednoduchou, povrchní nekvalitu.
  • Pojmenování Kluse nejúspěšnějším / snad ne i nejlepším / zpěvákem je rouhání proti těm, co jsou opravdu zpěváci. Klus je pouze obyčejný "skřékač" a díky jedné písničce s aktuálním textem se stal známým. Jinak by o něm neštěkl ani pes. Teď jde o to, zda je tak "slavný" "napříč poslucháčským spektrem", nebo je tak "slavný a úspěšný" jenom u jisté části posluchačů. Kdo byl na jeho koncertu, dá si správnou odpověď. Jako prní příspěvek, ani já nemusím Kluse. Jeho osbní ego přesáhlo celých 100% toho, co umí / spíše jenom to napodobuje /.
  • LuckaBendyska
    Nemám ráda Kluse.
  • Už by bylo na čase aby tam byl!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit