Přejít na výpis diskuzí

Dorian Gray

FILM 7.1.2009 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naozaj kvalitný a zaujímavy film.. Ben Barnes je skvelý herec práve pre úlohu doriana greya.. jeho skvelý herecký výkon sa nedá slovani popísať... milujem toho herca ...
  • madamhyde

    Kniha VS film?

    Přiznávám se, četla jsem knihu a viděla jsem i film. Nejsem filmem nijak zklamaná, ano, možná že to je tím, že jsem strašná puberťačka, které se líbí Ben Barnes, ale na druhou stranu... Nikdy jsem Doriana neviděla jako blonďáka. Jistě, jsou tam i další nepřesnosti, celá ta věc se Sybil, nalezení Basilova těla, to, že má Henry dceru a i ten konec, ale... Naučila jsem se knihu a film brát jako dvě odlišná díla a miluju obojí. Zkuste si natočit Obraz Doriana Graye přesně podle knihy. Vznikne vám pro většinu dnešních diváků komorní nepochopitelná věc. Pokud se vám nelíbí tohle, zkuste se podívat na verzí s Basilou.
  • :-/

    Tenhle film nemá s knížkou skoro nic společného, takže velké zklamání. Film se možná líbí puberťačkám zamilovaných do hezounka Bena nebo těm, koho baví horory. Řekla bych, že Oscar Wilde se ale obrací v hrobě.
  • wendy92

    Obraz Doriana Graye

    Film jsem zatím neviděla ale kniha podle které je natočen - Obraz Doriana Gray od Oscara Wilde je naprosto úžasná. Je to úžasnej nápad, a fakt faktastická kniha, jedna z nejlepších co jsem četla. O člověku kterej nechce zestárnout, tak si přeje aby místo něj stárl jeho obraz. Jenže se mu přání splní a on vidí jak se obraz mění a začne se toho děsit, ale pak toho začne využívat. Wilde je fakt třída.
  • Rachel

    Ahooj.. Hele.. Nehrála Rachel Sibylu Vane? Já bych řekla, že jo.. Neviděla jsem to, ale četla jsem to a podle fotek, bych řekla, že hrála Sibylu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit