testovaci text

Diskuse pro Film Harry Potter a vězeň z Azkabanu

Třináctiletý Harry Potter znovu nerad tráví své další prázdniny u rodiny Dursleyových, letos navíc se zlou tetou Marge. I přes přísný zákaz používání kouzel jí Harry promění v obrovský balón a v noci uteče záchranným autobusem do hospody Děravý kotel. Zde se setká s ministrem kouzel Korneliem Popletalem, který ho překvapivě za jeho provinění nepotrestá. Je to proto, že z vězení v Azkabanu uprchl nebezpečný čaroděj Sirius Black, který podle legend přivedl lorda Voldemorta k Harryho rodičům a je ...
« Novější 1 2 Starší »
Ze zajímavostí:
Obrovská černá příšera, která doprovází Hagrida, byl ve skutečnosti neapolský mastin jménem Hugo. Protože měl často běhat po lese, filmaři kvůli němu vystýlali zemi měkkým mechem, aby si neodřel tlapky.
3.3.2012
(nové) kate (anonym)
ktery dil zacina tim ze se belatrix osvobodí z askabanu? (nevim jiste ze to tim zacina ale nekde to tam je) *1*
2.12.2011
(nové) Me (anonym)
+2

HP3

Film asi nejlepší a knížka ještě lepší, fakt supr. *3*
26.6.2010
(nové) i (anonym)
+4

Re: HP3

Knížka je opravdu skvělá *4*
15.8.2010
(nové) (anonym)
-3

ahoj

Čau tenhle díl se jim fakt poved co?? Mám ale oblíběnější-HP a tajemná komnata. Gary Oldman(Sirius) je výborným hercem, stejně jako herec , který hraje profesora Lupina.Hodně moc se mi líbil zaběr jak padá Harry z koštěte kvůli mozkomorům - prostě super. Tak zas příště
15.10.2009
(nové) jewijf (anonym)

Njelepšííí

Mě se tehhle taky líbil nejvíc,za 1.Tam hlraji skvělí herci za 2.skvělé efekty___Opravdu promakené,myslím žee režisér měl pěknou fušku,a taky děkuju za tk úžasný díl HP.. *14* *4* *14* *4* ..Nemůžu si ho vynadválit!___Nejlepší je taam Sirius a Lupin...Dva úžasní herci *14* a Hezcíí chlaapajzni.. *14* *4* *3*
25.9.2009

Nej

Ze všech dílů HP mám tento nejradči...je prostě podle myho nazoru nejlepši
12.8.2009

ahojky všem

Ahojky lidičky,
chtela jsem se zeptat jestli nemate nekdo zajem o sbirku Harryho Pottera, jetli jo ozvete se na tmrachel@seznam.cz. . .papa *3*
27.1.2009

hezké,...

Podle mého úsudku je tento film spolu s prvním dílem nejlepší-efekty jsou opravdu
úžasné *4* *4*
24.11.2008

Mno jo...Harry =)

Říkejte si kdo chcete, co chcete, ale tohle je prostě nejpovedenější film ze série Harryho Pottera...knižní předlohy vedou...tento film se ale podle mě povedl...nejlěpe ztvárněný... =o)
24.8.2008
(nové) kika (anonym)
-5

Re: Mno jo...Harry =)

moje slová!!!!!!! *5* *5* *5* *3* *5*
12.5.2009

Re: Mno jo...Harry =)

JJ tenhle díl je fakt supeeeeeeeer!!!A ap kse mě ještě víc líbí HP5! *4* *4* *3*
4.8.2009
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA