testovaci text

Diskuse pro Film Karlík a továrna na čokoládu

Slavný režisér Tim Burton vám přináší další ze svých příběhů, které kvůli jejich neopakovatelnému stylu rozpoznáte na první pohled. Burton se tentokrát ujal oblíbeného románu od spisovatele Roalda Dahla Karlík a továrna na čokoládu, který vypráví o excentrickém výrobci čokolády Willy Wonkovi (Johnny Depp) a dobrosrdečném chlapci z chudé rodiny ze sousedství Wonkovy továrny, Karlíku Bucketovi (Freddie Highmore). Ve většině případů mají Bucketovi na večeři prostou zelnou polévku, do které se ...
« Novější 1 2 Starší »
Willy Wonka, Willy Wonka, tvůrce dobrých čokolád.
Willy Wonka, Willy Wonka, jemu poctu chceme vzdát.
Je skromný, chytrý, pohledný, jen s námahou to skrývá
a šlechetný je náramně, jak to u géniů bývá, tak to bývá.
To se ví, to se ví, to se ví.
Willy Wonka, Willy Wonka, vymyslel si tohle setkání.
Willy Wonka, Willy Wonka, nedostižný ve svém konání.
S čokoládou kouzla provádí a na co sáhne vychází.
Willy Wonka přichází!!!!
TUHLE PÍSNIČKU JSEM SLYŠELA ASI 50x, ALE POŘÁD MĚ BAVÍ STEJNĚ. MILUJU WILLYHO WONKU!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
(editováno v 18:57) 4.11.2011

willy wonka

Willy Wonka Willy Wonka tvůrce dobrých čokolád *1* *1*
23.7.2010
MiŠ (anonym)
-2

...

Vtip je v tom, že jednoho cukráře Vonku znám osobně *1* Až na to, že se píše s jednoduchým V...
30.3.2010

:-D

KALBA!! *1*
17.3.2009

Jazyk

Ahojk lidi....na diskuzi na lidé se rozjela jedna tková otázka a napdlo mě se vás tky zeptat.......Líbí se vám Karlík... víc v češtině nebo angličtině ???? *4*
24.1.2009

Re: Jazyk

ahoj...no tak me se asi vic libi v cestine..ale nevim jo...ja a anglictina no...raci bez komentare.....ty ses i na lide?? *4*
9.2.2009

Re: Re: Jazyk

no jasný, ty ???
19.2.2009

Re: Jazyk

no mě to příde lepší v angličtině. je to přirozenější a navíc se mi líbí johnnyho hlas
8.1.2010

Re: Re: Jazyk

Souhlas:)
30.3.2010

Re: Re: Re: Jazyk

asi tak *1*
28.6.2010
Já mám tky moc ráda jeho hlas! *14* Já ho přímo miluju! *14* Chewing gum is really gross, chewing gum I hate the most!! *1*
24.11.2011
Já myslím, že asi v češtině, ale když jsem to slyšela v angličtině, nebylo to špatný *4* .
4.11.2011

Achoojk........

Achoojk, tk co lidi ??? Co ste dostali k Vánocům ??? *7* *7* *4* *4*
25.12.2008
aaa.terulka.aaa (anonym)
+8

super

Karlík a továrna na čokoládu je nejlepší stejně tak jako všechny filmy kde hraje Johnny Depp protože já z celého svého srdce Johnnyho Deppa mocinky moc miluji ♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
15.2.2008

Re: super

promin jo .... ale libil by se ti ten film i kdyby tam johnny nehral??? ... *3*
9.2.2009
skih (anonym)
+4

primo??? *5*
24.8.2009

prominˇ,fakt nechci bejt hnusná ale myslim že tu nikoho nezajímá jak ho strašně žereš,já ho mám taky ráda ale nemyslim že dělat z toho samí tutu nunu a johnnýsek sem a to mě ....tam ,je to troch moc fakt sorry je super jj ale co je moc.. navíc on má svojí vanesu tak nwm co řešíš jestli sníš? prober se *9*
4.2.2010

Re: Re: super

promin ale nemyslíš že je někdy dobrý utýct do světa snů?ne každej má třeba pohádkovej život tak proto je třeba fantazie lepší než realita....no a co každej někoho milujem kruci...i když je to pro nás nereálná bytost...ale ty asi nikoho nemiluješ tak nevíš jaký to je...celkem krásnej pocit žít ve snovym světě a bejt zabouchlá do hvězdy...
23.7.2010
jack-lucy (anonym)
-2

karlík nej film

Mě se líbí víc karlík a továrna na čokoládu než piráti!!!Sháním ho jáko DVD kdo by mi ho mohl přepálit nebo napsat nějakou adresu kde toDVD májí za Míň jak
300Kč
20.1.2008
jack-lucy (anonym)
+1

Re: karlík nej film

zapomněla jsem sem dát mail!!!
20.1.2008
Akatinka (anonym)
+28

Karlík a továrna na čokoládu

Tenhle film je suuuue, je to jeden z nej na svetě. Já mám teda ráda hodně filmů s Johnym Deppem !!! *14* *14* *1* *14* *14*
3.1.2008
k.r.y.s.e.r.k.a (anonym)
+3

Karlík a továrna na čokoládu

tenhle film je nejlepší zjediných co jsem viděla fakt supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeer *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4*
31.12.2007
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA