-
happy birthday
vsechnno nej -
v HM
hele dyť byl v jednom díle hannah montany nepřestávej dokud nemáš telefon miley s lilly ho tam zmalovali *1* -
bicáky
jooo tak bicáky má pořádný. takový bychchtěl :-D *5* -
Re: prdelka
taková hora a ty řikáš tělíčko.... *3* -
super
pste co dodat jaho filmy ty upe zeru,je to hvezda a wrestling taky supr.ma styl,ma vtip *14* tak co vic chtit ze?? *1* *14* -
Rock
nekde jsem hele cetl ze by se mel vratit 5 Června na Cenu nevim ale na Tube se to povida tak doufam ze se vrati ,ten wrestling co je ted stoji uplne za hovno nejakej MVP ,Hardyz,Cena,by ses posral ale jak tam je Rock tak to jede je s nim prdel jak pica a o zapasech nemluvim,asi zajedu do Miami a kouknout se po nem :-D *15* *15* -
Re: Re: Re: vyska a vaha
Moje poznámka: Záleží na tom, kdy ho měřili. Protože ráno může mít až o dva centimetry víc než večer...o váze nemluvě. *3* Jinak fakr supr , the rock je můj naj herec... *5* -
Re: Re: The Rock je nej
to ne no,ale rock proste umi lidem udelat zabavu...nahodou musis uznat , ze jak mu tam rychle uhnul a god. se zkutalel dolu...to celkem slo ne??:D -
Dwayne Johnson
Dobry typek ,hlavne kdyz se pere tak to stoji za to. *3* Proste umi vzit fanousky za srdce. -
prdelka
totok je nejhrubjejší borec...to jehio tělíčko...ty očička...no je prostě k sežrání....a ať si má děcko nebo ne...je to prostě zabiják.... *14* -
plakát
Prosím Vás nevíte, zda se dá někde koupit nějaký plakát s Rockem? Sháním ho jako dárek, ale jinak Rocka mám hrozně ráda i komedie s ním, protože to můžu pustit i dětem... *3* -
...
Krasavec *14* *4* -
Re: SEX
a co john cena ??? *1* -
SEX
Je nadherny typek,hezciho neznam,fakt moooc sexy. -
Martykiller
Jde vidět že víš o wrestlingu kuloví není to otom kdo vyhraje ale je to prostě zábava
on jí uměl udělat je to show man a měl dobre hlášky jestly umíš anglicky.Dej si v youtube THE ROCK FUNNY MOMENT. -
Re: The Rock je nej
goldberg mel zapas s the rockem a kdo vyhral goldberg the rock dostal ranu do bricha kutalel se tam a ten zapas netrval ani 3 minuty -
SUP-DUPR
The Rock je nejlepší a je nejvíc SEXY *4* *5* -
The Rock je nej
THE ROCK je nejlepsi, GOLDBERG je lama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Proč?
Už to není, ten starej dobrej The Rock. Proč? Od filmu Doom je to čím dál horší.
Bohužel. *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Hovada
*15* Hogena sem netahejte ten byl možná dobrej ale hral ve WCW a pak chvylku jen jako lakačka ve wwE JINAK VE wcw TO BYL GOLDBERG VE ECW ROB VAN DAM A VE WWF THE ROCK TYHLE TAHLI NEJVIC TRI SPOLECNOSTI *15*