Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sport v česku = pračka na špinavý prachy ať žije KLAUS
  • občas jsem se na ty mopedy i kouknul, škoda GP jestli nebude, ale když to není průhledný je nesmysl cpát peníze pravděpodobně "někomu" do kapes. Chceš státní dotaci -řekni proč a nač a kam peníze půjdou. Taky by se mi líbilo kdyby mi někdo poslal peníze a nechtěl vědět co s nima udělám... Tentokrát bych s radnící souhlasil..
  • Proč dotovat z městské kady soukromého podnikatele - vyžírku. 50 melounů je trochu dost. Se zastupiteli naprosto souhlasím. Peníze z kapes daňových poplatníků do soukromého podniku zásadně NE !!!!
  • A to je konec "krále kačírku" *9*
  • Všechno co si zprivatizoval pan Abrahám tak stojí pěkně za drek! Je to asi dva nebo tři roky tak se bavil s jedním mladým pánem,který vypadl jak hoštapler o pozemkách okolo tratě.Chtěli by tam postavit satelitní městečko. Tak jaký má zájem o závody.To je jeho byznys a nebo zlodějna.
    Jenom co peněz dostanou od prodejců klobásek atd.Je zajímavé,že když začala první GP na novém autodromu tak až do té doby co to vzal zločinec abrahám st. tak to jde dolů. To se musí chudák pan Čada ,Ámos a ostatní v hrobě obracet. Abrahám dá pár důchodcům párek a pívo a oni mu za to odhlasují vše co ten zločinec chce.Vůbec se nedivím,že mu páni radní nedají ani korunu. Ještě bych se podíval na jeho účetnictví,kde vzal tolika peněz na tu svoji novou haciendu. Takhle zakopat mistrovství světa to už musí být trumfové eso! Jsem jenom zvědav kdy se pojedou závody GP.Jak to bude dlouho trvat!
  • Tak si zkus spočítat,kolik stát dostane na DPH...je to skoro 100 milionů...a nikde ve světě není VC soběstačná...
  • stát by neměl mít žádné akcie, ani podniky. už tak se podivně hospodaří v příspěvkových organizacích. toto je kočkopes a tunelování veřejných rozpočtů. ať si pustí velkou cenu v televizi z loňska, stejně to nikdo nepozná *3*
  • no jo , já se nedivím, to se to soukromně podniká, když na to stát přispívá miliony. On už ten prapodivný prodej a prapodivné hosopoidaření k tomu... No tak VC nebude - svět se nezblázní.. Kampak se púoděly loňské příjmy. A proč nepřispívají ti co na tom v okolí vydělávají a fest... hmm
    • asi se půjdu oběsit *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit