Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže on má v Etiopii manželku a děti a tímto politickým gestem jim takto zavaří? A někteří blbci ho pak:
    "Někteří jej proto považují za nejstatečnějšího účastníka ukončených her."
    Manželka ho možná považuje za největšího blbce ukončených her. On je nechá doma a bude kňučet, že se sám bojí vrátit domů. Která žena by takového hrdinu nechtěla?
    .
    Na olympijských hrách bych zakázal jakékoliv politické projevy. OH jsou o sportu a ne o politice. Nebo by alespoň být měly.
  • No a tady je vidět vývoj....:-) V roce 1968 na hrách v Mexiku si Tommie Smith dovolil zvednout sevřenou pěst v černé rukavici...a....letěl až na samé dno. Možná ještě níž. To se nám to mění. Dneska už politika na hrách nehraje roli... :-(
  • Další z invazních Afričanů.Nic víc, nic méně, pokud se mi nelíbí v HAbeši, může klidně jít třeba do Zambie, ale ať se netlačí do Evropy, tady není Afrika, ikdyž to už bohužel na mnohých místech EU tak vypadá.
  • No ted o dovolene jsem zachranil vlastovku ktera okapem spadla do odpadni jimky ze ktere by se nedostala. Te by me bylo lito kdyby uhynula... Ale tohoto atleta ani omylem. Na Olympiade nemaji takoveto gesta co delat. Navic kdyz sam chce zustat v cizine a zenu a deti ram necha... To je teda opravdu "borec"
  • Takto se nemají řešit politické absurdity sportovci zúčastněných na olympiádě v Riu.Je to již zaběhlý kolorit,kdy úspěšný sportovec některé země,který získá jednu ze tří medajlí,se tzv.vzepře domovské vládě a bez ohledu na olympijské stanovy dává jakési znamení vzpoury.Je to blbost,do sportu to v žádném případě nepatří.Politika protestu se má řešit doma,ale tam většinou odvahu zmíněný sportovec neuplatní.OH se pomalu ale jistě posouvají do komerční roviny a stále více se používá politických metod.A to je předstupeň toho,že OH postupně ztrácí původní myšlenka nezávislosti na jakékoliv politice.Toto také předznamenává postupný zánik OH.Netvrdím hned,ale postupný úpadek Olympijských her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit