Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvalitní mazaný podvodník a křivák. V životě ve sportu ve světě. Je to neřízená střela, která jen zavětří možnost nějaké křivárny - už je při tom. Viz dopování atletů při předposledních OH. Takže takové bandy je třeba se stranit a vždy se k ní vymezovat jako k odpadu světa.Ostatně takovým jakým opravdu je.
    • Ty superanonyme. Je zajímavé porovnat počet "bafuňářů" ve sportech a olympijských výborech v časovém odstupu. Nejšpinavější roli sehrává v současném tzv. sportu zprofanovaná činnost WADA a spol. Vpád pěněz a politiky do tzv. sportu přinesl zásadní změny v činnosti v oblasti dopingu. Kontrola dopingu ano, ale objektivně a ne doplnit urychleně předlouhý seznam především o preparáty jež standardně používá východ a vypustit ty co používá USA a spol. Pan předseda vůbec nerozumí mechanizmu působení látek na organizmus, ale rozumí mechanizmu přerozdělování peněz v tzv. sportu a politickým příkazům EUUSA. Je zajímavé jak nenápadně a rychle zmizely olympiády bez reklamy a jak zbohatli olympijští bafuňáři. Zde je příkladem kdysi skvělá gymnastka. Stal se z ní člověk bez jakékoliv slušnosti a etiky, který posluhuje tunelářům a zbohatlíkům.
      Jasným příkladem špinavosti jednání americké administrativy je dokument Reaganova tajná války vysílaný na Prima ZOOM. Přiznávají tam svoje jednání stejná, jako nyní vytýkají Rusům.
  • Fando Ruska a spol. Víte proč vaše totalitní rusko nemám ráda a proč je na tom vaše Rusko stále tak blbě?
    Protože si neumíte přiznat vlastní chyby a zločiny. Vaše nedostatky stále jen svádíte na západ ( jak vás to komunista desítky let učil). Směšně popíráte dokázané Ruské zločiny.
    Ruský stát organizoval doping. Je to dokázaný fakt. Proč vás sousední státy nemají rádi? Protože je vaše Rusko desítky let okupovalo a ničilo a protože se stále nevzdalo šíleného snu pokračovat v tom. Zkuste to a bude tu 3 světová.

    Váš Putin není cesta dopředu ale dozadu. Nabízí jen návrat do stalinistické minulosti. Kdy Ruská smetánka se topí v luxusu zatímco lidu káže chudobu. důsledky své špatné plitiky pak Kreml po staru jen svádí na všechny kolem jen si nepřizná že chybu dělá Kreml sám.
    Putin by rád vzal lidem i internet,. Aby měl ovčan informace jen z Kremlu. Jenže váš Putin nechápe že doba je jiná - nemá Stalinistickou nevědomou od světa izolovanou generaci ale lidi kteří poznaly svobodu a nechtějí o ni přijít. sbohem proruské Tiscali. Navždy.
    • Máš to sakramensky popletené. Kdo a kolik vrazil peněz ( 5 miliard USD ) do protiústavního převratu na Ukrajině. Kdo cvičí a vyzbrojuje fašistické bojůvky pod ideou banderovců ( agenti CIA )? Kdo financuje srazy fašistických SS divizí v pobaltských státech? Kdo si chtěl vybudovat válečné základny v Tibetu a nebo a krymu ( USA )? Kdo, například způsobil, cvičil a vyzbrojoval islámské teroristy ( později ISIL )?
    • Jseš vedle jak ta jedle!!! Rozumiš tomu jako koza petrželi *16*
    • ... Simone jeď tam na svoji kriplkáře, ukaž jim co umíš. Vezmi sebou malou Simonku, ať ti fandí, zasloužíš si to :)))
      • Zlej trolle, za to navážení se do vozíčkářů by jsi měl dostat po hubě.
        Řekni rovnou že tu s tebou Simona zase vytřela podlahu a proto jí pomlouváš.
        Na to nemáš koule ty ruskej potkane. *15*
  • Někdo naznačil pravdu: účelový, politicky motivovaný útok na Rusko, které se díky moci USA nemohlo ani bránit. Vypadá to, že vše bylo předem připraveno. A důkaz? nikým nezaložená jakási WADA (sídlící v USA, placená USA, nikdy nezkoumající vzorky amerických sportovců) se bude hned po olympiádě rušit. Chce někdo lepší důkaz? Mouřenín splnil úkol, musí se zlikvidovat, co kdyby někdo promluvil?
    • josef.servit.9
      Mandelinky jsou váleční štváči.Pokud EÚ nepostaví společnou politiku a armádu aamíci ji rozeštvou. Merkelová po odposleších se chová, jako ten korejský maňásek.Rychle se bude muset řešit Rassmusen, který volá do útoku proti všem-nemoc nebo co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit