Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • „Antuka je tady jen trošku posypaná na betonovém podkladu,
    míče skáčou dost vysoko a pěkně mi to tady lítá. Je fajn, že se nemusím
    ani u servisu tolik dřít,“ pochvaloval si talentovaný Čech, který
    aktuálně zaujímá 74. pozici žebříčku.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/jakub-mensik-madrid-vyhra-ohlas-rozhovor-postup.A240425_230606_tenis_pls

    Madrid má vyšší nadmořskou výšku, tak tam balony budou létat. ten povrch je na Španěly netradiční, ale asi standard na tom turnaji, tohle by mělo vyhovovat všem našim klukům, tedy i Jirkovi Lehečkovi. Držím palce, chalani. :)

  • https://www.idnes.cz/sport/tenis/turnaj-madrid-zpravodajtsvi.A240425_131729_tenis_rou

    tohle je super výsledek, i když Emil není teď ve formě, tak je to pořád hodně nebezpečný, komplexní hráč, který dokáže zahrát jak na hardu, tak na antuce. Tomáš navíc není antukář, ty body z antuky budou pro něj jen plusem v dalším posunu žebříčkem.
    V Barce novinářům trošku zaniklo, že i přes virozu nastoupil ke čtvrtfinále čtyřhry pak a porazili jeden z nej párů světa zase Granollerse, ten hrál navíc doma a Tomáš se dostal s tím Číňanem na dalším velkém turnaji do semi, čímž se posunul i v žebříčku čtyřhry o 20 míst, už na 66. příčku. Už to pomalu bude i náš nej hráč ve čtyřhry, kterou přitom hraje pořád sporadicky. :)  teď jsem zvědavý, co se Sheltonem, pro kterého bude evropská antuka asi nejhorším povrchem, jako pro drtivou většinu Američanů, snad krom Taylora a Sebíka Kordy, který na ni asi s tátou Petrem už jako menší, možná i nyní s Radkem Štěpánkem, pač jezdívá do Prahy.

    tak jen na doplnění

  • Je přesvědčený, že je jen a jen na
    rozhodčích, aby podobné nájezdy do Kacetla utnuli. „Musejí říct, že
    takhle teda ne. Rozhodčí za takové věci musejí vylučovat. A ne že se
    postaví a nechají to na obráncích, ať brání vlastního gólmana, který se
    snaží před atakem schovat odjezdem do rohu hřiště,“ soudí Antoš.

    zdroj: https://www.sport.cz/clanek/podcasty-zaostreno-na-play-off-to-co-predvedly-pardubice-uz-je-opravdu-za-hranou-zadina-nema-pravdu-cili-se-antos-5026609#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.web.nexttoart


    no to je to, co nás tady překvapuje. Jak jsou v extralize slabí sudí.. Tohle už je druhá dvojka rozhodčích, která je úplně mimo pravidlově podle nás laiků tady. A pokud to nám laikům potvrzují i experti jako Milan Antoš, který hokej hráli, tak proč s tím nedělá nic šéf komise sudích. Plus proč se nedělá něco s Ujčíkem??

  • „Šlo o pozdní dohrání a Sedlák měl
    dostat trest na dvě minuty. Bylo by pro Třinec fatální, kdyby Marinčin
    nemohl hrát, a Oceláři by tak po Jeřábkovi přišli už o druhého
    stěžejního obránce. Marinčin hraje výtečně a patří k nejlepším obráncům
    Třince. Nejen na rozehrávce a přesilovce, ale celkově v pohybu a chování
    na ledě,“ ví Antoš.

    zdroj: https://www.sport.cz/clanek/podcasty-zaostreno-na-play-off-to-co-predvedly-pardubice-uz-je-opravdu-za-hranou-zadina-nema-pravdu-cili-se-antos-5026609


    to opětovné řezání Třince je strašný obraz čs. hokeje. Páník měl být potrestán znovu disciplinárkou nejen peněžně, ale i stopkou v zápasech. Nejen za to kopnutí, ale on tou holí do obličeje Hrehorčáka zajel úplně úmyslně, když se na to podíváte.
    Vikyn to zase přešel a ten samý hráč udělal TO SAMÉ hned ve 2. zápase. A o tom ta nekompetentnost šéfa disciplinárky právě je. Nemá už respekt u hráčů.
    A pak jsou tady ještě sudí. Každý viděl, že SEdlák dohrál Marinčina min. 2 sekundy poté, co už neměl puk. Nechápu, proč to nezmiňovali ani experti na O2. Považuji se za hokejového laika, ale hned jsme si to s klukama telefonovali, že z nás dělají pravidlové blbce. Jakože to pozdní dohrání kritizujeme, pač hokej je hokej, ale tady jsem pochopil, proč to bylo zavedeno, pač ten atak Sedláka byl úplně zbytečný a nesportovní. Moc dobře věděl, co dělá, že je Marinčin povolený, tzn. šlo mu o to jej zranit, minimálně vyřadit ze hry na nějakou dobu v zápase (nehraje hokej 1.den), a měl by být taky potrestán disciplinárkou.

    letos je toho fakt hodně, i těch chybných výroků sudích. Play off sleduju každý rok, letos je to fakt paseka. Dělejte s tím něco, než přijde úbytek diváků. Mně už se nechce ani dál na to finále dívat, protože Pardubice nehrají fér. TEn Mr. Bean Zohorna, ten by měl být na trestné snad stále..extrémně neférový hráč, dal bych mu přes papulu už při rozbruslení.. :) a nejenom já tady..

    • pak by mělo být dále v pravidlech zaneseno, že pokud se uděje taková událost jako v případě zranění Marinčina jinak výborným hokejistou Sedlákem a posoudí se to jako úmyslný čin, což je tady zjevné, tak ten poškozený tým, v tomhle případě Třinec, smí na soupisku dopsal jednoho obránce.
      Není přeci možné, aby se jeden z týmů uchyloval k taktice zranit soupeři hráče na kritických postech ve snaze získat nefér výhodu, pač u Třince se ví, že je na štíru s obránci. Psal jsem před sezonou, že podle mě měli podepsat vícero beků, nejenom Kundrátka. To jsem ani netušil, jak se výborně rozehraje Adámek. Ale na tomto postu Třinec velmi oslabil těmi 2 odchody, nyní je to dobíhá. Ale částečně nezaviněně.
      Tohle nemáte v hokeji v pravidlech vyřešeno a degraduje to pak ten produkt jako takový. Protože finále by mělo být vrcholem soutěže.. Nyní to vypadá, že akcie Třince spadly min. o 30% a hráč za to nebyl ještě ani potrestán..
      Vůbec manažersky nechápu, proč tyhle všechny komplikované záležitosti (obsazení disciplinárky, obrovské chyby sudích - opakující se, evidentní navíc + tyhle taktiky týmů s útoky na kritická místa v sestavě soupeře) neřešíte.. devalvuje vám to ten produkt.. teď celá republika doufám fandí Třinci, pač Pardubice se snížily opravdu k neskutečným prasárnám..

      • kámoš hokejista to tady četl a pochopil to tak, že by si Třinec měl nyní vzít někoho z vlastních zdrojů. Tak to samo ne. To může vždy.
        Měl jsem na mysli, že může udělat už dopředu přestup, určitě už nějaké hráče na novou sezonu mají dohodnuty, byť hrají dále, v tomhle sportovní management určitě nespí a ladí už soupisku takhle dopředu. Tak by si mohli, být to v pravidlech, už nyní nasadit nového obránce, který by jinak mohl nastoupit až v nové sezoně. Byl by sice asi už nerozehraný, pokud by to nebyl tedy někdo ze Sparty nebo Litvínova, ty týmy skončily nyní, tam ještě hráči budou v zápřahu. Anebo by trochu dotrénoval.
        Tohle pravidlo by mělo být v platnosti podle mě od semifinále, kdy už jde do tuhého a sezona se láme-rozhoduje.

      • Hurtado obdržel trest na osm soutěžních
        zápasů za faul na Daniela Kaštánka z Hradce Králové v březnovém
        23. kole první ligy, po němž byl vyloučen. Disciplinární komise mu
        uložila vysoký trest proto, že soupeři způsobil zranění, které ho
        vyřadilo ze hry. Kaštánek od té doby stále nehraje.


        tady by pro Ujčíka měl být vzorem fotbal. Hurtado tam zranil Kašťánka, vyřadil ho na měsíce ze hry, a dostal za to 8 zápasu, nyní zkrácených na 6. Něco podobného by měl dostat i Sedlák, protože moc dobře věděl, co dělá, že je Marinčin povolený, navíc šlo o zcela jistě nedovolený zákrok (pozdní dohrání), což vše jen podporuje. Mělo by se dbát na důsledky těch zákroků, co z nich vyplynulo. Pač sportovní kariéra je krátká, to vědí všichni sportovci, hráči jsou OSVČ, v životě vsadili většinou jen na hokej (tzn bez vzdělání), sází na to, že je tento zajistí. Pak měsíce nehrají pro takové tvrdím taktické, nefér zákroky.
        V hráčích se tak buduje respekt k soupeřům a fair-play. To Ujčík vidí u Páníka, že tohoto nedocílil. Letos je to fakt alarmující, takové play off nepamatuju. A ty výroky jdou dominantně proti Třinci, což je taky zarážející.. Přesto Třinec hraje fér, všímá si jen hokeje doposud..

  • Titul bude v Ostravě obhajovat Čech
    Zdeněk Kolář (224.), v kvalifikaci, která se odehraje v neděli
    21. dubna, nastoupí mimo jiných i Češi Jiří Veselý (281.) či Jonáš
    Forejtek (369.). „Zajímavý je určitě 20letý Portugalec Jaime Faria
    (223. na žebříčku ATP). Výsledky na začátku sezony má fakt fantastické,
    tak jsem na něj zvědavý stejně jako na Bosňana Damira Dzumhura (126.),
    Francouze Benjamina Bonziho (182.) nebo na vítěze juniorského Rolland
    Garros Chorvata Dina Prižmiče (183.). V Austrálii prohrál těsně
    s Djokovičem a ten o něm prohlásil, že to bylo, jako by hrál se svým
    mladším dvojčetem
    ,“ přiblížil Roubíček.

    zdroj: https://www.sport.cz/clanek/tenis-potize-tenisoveho-svazu-turnaj-v-ostrave-neohrozily-obesel-se-bez-dotaci-titul-obhajuje-kolar-5026554

    mně se taky tento Prizmič líbí jako Nolemu. Pamatujete, jak jsem po zápasech s Jirkou Lehečkou a Tomášem Machačem, kteří s ním oba hráli, psal, že to bude podle mě hráč top 10 v budoucnu, teď je mu tuším 19. tak uvidíme. :)  musí ale makat, pač tihle kluci z Balkánu ne vždy ten talent dotáhnou právě..

  • V play
    off jste obdrželi hned několik trestů od disciplinární komise a letošní
    rok v tom nebyl výjimkou. Nepřijde vám to už zvláštní?

    Když
    porovnám, za co dostal trest na dva zápasy Honza Ordoš a Tomáš Chlubna,
    za co jednou stál Honza Štencel, a pak vidím zákrok sparťanského Michala
    Řepíka, který dostal také dva zápasy, tak je naše důvěra k rozhodování
    předsedy disciplinární komisi zase o něco menší.

    Jak vůbec může vést disciplinární komisi Viktor Ujčík, trenér prvoligového týmu Jihlavy?

    (smích)
    Tak, že je každoročně APK zvolen. Ono ale není vlastně moc o čem
    rozhodovat. Nepamatuji, že by byl jiný kandidát. Při profesionalizaci
    ligy by bylo jistě víc než vhodné, aby disciplinární komisi řídil
    nezávislý šéf na plný úvazek. To je naše nejzásadnější připomínka k
    obsazení postu předsedy disciplinární komise. I když je jasné, že s
    rozhodováním bude i tak alespoň někdy panovat nespokojenost. Jde nám ale
    o to, aby rozhodovací proces měl jasnou strukturu a nebyl závislý na
    tom, kolik zbude předsedovi času na klíčová rozhodnutí vedle jeho hlavní
    pracovní náplně, kterou je trénování úspěšného prvoligového týmu.

    Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/stanislav-bednarik-ceske-budejovice-eef-klubu-rozhovor.A240415_789590_hokej_rou#cxrecs_s

    zase jeden vzkaz Vikyne od těch, kterým de facto sloužíš.. Kluby extraligy, vy se máte domluvit na schůzi APK a prohlasovat si Vikynovo nahrazení nějakým právním zástupcem, nezúčastněným v hokejovém prostředí. Jinak se budete dohadovat donekonečna, koho má Vikyn rád, koho ne. To jeho rozhodování nemá opravdu racio, a to jsem do toho jen nakoukl.. navíc úplně nechtěně, pač hokej normálně až tolik u nás nesleduji.. Nějaký vámi oslovený právník to určitě za úplatu vezme, udělejte si mezi nimi tendr.. :)  abyste ponížili cenu.
    Spory budou minimální, pač právník chápe, co je to rozhodování precedentním způsobem + tím, že bude nezainteresovaný v hokejových kruzích, tak nějaká zaujatost pro tu či onu stranu nebude vůbec na stole.. Pokud by to byl antisportovec, což už dnes nevěřím, že i mezi právníky najdete (hokej je doslova národním sportem) a hokej nikdy neviděl, neznal pravidla, no tak mu tam k ruce bude sloužit šéf komise sudích pro to rozklíčování, co je a není faul. Trest už pak nechá kritickému myšlení  a LOGICE najatého právníka.

  • https://www.idnes.cz/fotbal/domaci-souteze/varnsdorf-brno-ohlasy.A240415_121840_fot_dsouteze_rou

    Samko je hrozně zajímavý hráč. Už jsem si ho minulou sezonu hledal na flashscore, patří tuším stále Hradci. Zase udělal pokrok, Hradec si ho asi stáhne už do ligy. Takový malý Leoš Messi, ale na desítce. Mohl by tam postupně tvořit hru, pokud na sobě bude makat. Trenér Holeňák dělá dobrou práci ve Varnsdorfu, chrlí tam zajímavé hráče v tristních podmínkách. V tom mi připomíná trenéra Valachoviče v Líšni, to už jsem psal. To jsou zajímaví trenéři ve 2. lize, kteří nejsou tak vidět.

  • tak navzdory všem.. tyhle sudí už ale nechcem.. vetujte je!!  dnes neodpískali 2+2 za faul na Vožu, 2 min. na Daňa a vyhození přes manťák další 2 minuty. To jsou tak fatální chyby, že už by si neměli zapískat, jestli se ta liga hraje furt fér. Už jen za tuhle nakloněnou rovinu zasloužený postup. Gratuluju, tohle ještě nikdo neotočil. :)
    Kvačkajová vám taky fandila, seč mohla v Brezně!! :)

  • kua ani do hokeje bych nedal ani korunu, ti sudí jsou velmi špatní téměř každý zápas tohoto semi Třinec - Sparta, Ujčík velmi špatný coby disciplinárka. Tam by to měli pročistit kompletně, hokej byl vždy fér hra.. kopíruje to společnost. Dnes o tom mluvil i Petr Fiala na kongresu ODS.. Tohle ti sudí musí vidět, od toho jsou tam 2 hlavní. Ujčík pak dělá idiota akorát tak sám ze sebe, o tom už jsem psal..

    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-valek-na-sjezdu-ods-kdybychom-nevladli-my-babis-by-lidi-jen-opichal-249772

    • https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-zkrvaveny-vozenilek-ostry-zakrok-na-dana-vse-bez-trestu-proste-dostal-telo-a-lezi-prekvapili-sudi-vytocene-ocelare-5026290


      ti sudí jsou prostě zase MIZERNÍ.. na jednu stranu samo

    • 2 neodpískané jasné fauly na Třinecké - Voža, Daňo. tohle byste měli rozebírat v tom O2 studiu.. férově, Pepici.. :)

      ale ve fotbale nastupuje od příštího roku nový titulární sponzor, Fortunu se podařilo odstranit, tak třeba se změní i poměry.. :)

  • https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-trinec-vterinu-pred-koncem-zmrazil-spartu-krasne-i-nespravedlive-zaroven-zaril-cienciala-5026190

    ještě v Prága něco podobného a Voža půjde do znaku místo toho draka..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit