Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velká trapárna,určitě si jich tak 500 vezme domů...
  • Příště by si ho měl vzít na hřiště Limberský a ukazovat mu, jak se točí volantem.
  • Odměňte toho, kdo neposlouchá policejní pokyny a potrestejte toho, kdo policii pomáhá.

    Nevím jestli je to k smíchu nebo spíš pláči, ale jsem si jist, že Evropa je "rozbitá" a její "oprava" bude dřív nebo později naprosto nutná a bude bolet mnoho milionů lidí. A to proto, že jejich žebříčky hodnot se zkroutily jak šnečí ulita a selský rozum a logické uvažování bylo nazváno xenofóbií, rasismem, nacismem, nesnášenlivostí a prostě čímkoliv ošklivým.
    Důvodům, které k tomu vedly nerozumím, ale jsem si jist, že to není dlouhodobě udržitelné a opět ten zdravý selský rozum musí jednou vyhrát.
  • Skutečně dojemné. A mezitím další desetitisíce nájezdníků prolamují hraniční zátarasy, útočí na policii a vynucují si průchody suverénními státy do zemí, které chtějí obsadit. A my, Evropané, jim ještě přistavujeme vlaky a autobusy.
  • to je šaškárna,kolik dostal ronaldo zaplaceno?
  • protrhla v Maďarsku policejní kordon.Aby policisté zabránili rozpýlení tak se drželi za ruce.Ovšem tady neukázněná smečka se pokoušela prorazit.Když se jim to podařilo pelášili do zakázaného prostoru.Kameramanka udělala vstřícné gesto k policii a snažila se alespoň takto zabránit úprku tady těchto vtěrek.V celkovém záběru to ukázaly některé slušné TV stanice.Takže žádní hrdinové.Neukázněný fotr s malým frackem.
  • Já jenom nechápu, proč syrský trenér tamější fotbalové reprezentace má zapotřebí pobíhat po poli a tvářit se jako negramotná oběť, když by mu stačilo zaregistrovat se v prvním státě a inzerovat žádost o zaměstnání v rámci fotbalové federace. Mnoho klubů by ho určitě do několika měsíců zaměstnalo a ubytovalo i s rodinou. Za tím bude něco hodně nekalého. Vždyť on tajil svoji identitu, když už byl v Maďarsku. Humus.
  • Toto je zoufale gesto.Nic to neresi.Bezny clovek se vali smichy.V EU se obraci kazde euro.A najednou hordy vyzirek.Kdo by to dlouhodobe zivil.Dobrovolne.Navic to paralyzovalo zivot na prechodech i nadrazich.Nikdy je nikdo nevezme mezi sebe!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit